Originally posted by NEMANJA97
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by 61563 View PostTea zna...Pa malo bi glupo bilo kad bi igrao na Rafu a pricam ceo turnir kako mi se Delpova igra vise svidja i da moze do Noleta,i onda odigram na Nadal u SF
Ali prvo treba da dodjem do SF,polako
Već danas moraš znati koga ćeš birati ako bi da stigneš dalje od SF.
Nema šta da je glupo ili ne , nije bitno śta si gde pisao. Nego samo šta od koga sada očekuješ i to je to.
Ovako teško do titule
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostNišta onda od tebe fiksni
Već danas moraš znati koga ćeš birati ako bi da stigneš dalje od SF.
Nema šta da je glupo ili ne , nije bitno śta si gde pisao. Nego samo šta od koga sada očekuješ i to je to.
Ovako teško do titule
A narvano da znam sve do kraja na koga cu igrati ako prodjem,a to sto sam pisao ,ja pisem uvek ono sto mislim ,i mislim da Delpo moze ne kazem da je lako al gledajuci turnir mislim da moze preko Nadala.
Pre turnira 100% bi gadjao na Rafu u nekom njihovom medjusobonom duelu,ali Delpo mi se bas svidja,a Rafa stuca,i previseLast edited by 61563; 04-09-18, 13:40.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostOpusteno seti se prvog dana i kad sam ti rekao o RF da bi ga samo tad igrao ,jedino sto sam ja ocekivao da ovo nocas ucini Don Fabio ,a ne Milman
A narvano da znam sve do kraja na koga cu igrati ako prodjem,a to sto sam pisao ,ja pisem uvek ono sto mislim ,i mislim da Delpo moze ne kazem da je lako al gledajuci turnir mislim da moze preko Nadala.
Pre turnira 100% bi gadjao na Rafu u nekom njihovom medjusobonom duelu,ali Delpo mi se bas svidja,a Rafa stuca,i previse
U prošlom komentaru je delovalo da uopšte ne razmišljaš za dalji tok turnira.
Dobro samo da ne ispadne posle turnira da ti štucaš zbog prokockane prilike.
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostTi se Federer tad iskoristio sticajem okolnosti. Možda si tad mislio da će ispasti , ali da ga nisi onaj put iskoristio. Pa sigurno ni ti ne bi verovao da će Millman da ga izbaci pa bi ga stavio ko i ostali.
U prošlom komentaru je delovalo da uopšte ne razmišljaš za dalji tok turnira.
Dobro samo da ne ispadne posle turnira da ti štucaš zbog prokockane prilike.
A inace ja kad se obavi zreb ,znam kad cu kog tipovati do kraja,i samo u zavisnosti ako se desi nesto neocekivano,ili recimo mi se ucini da Delpo moze kao sto je sad slucaj,onda se prilagodjavam gde treba
Comment
-
e fiksni, sta ti uradi CARhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment