De, de, kakav ignor, niko mi nije na tom glupom mestu, zasto bi ti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Ne, ja sam prvo igrala Puja, pa si ti bacio anatemu, tako da nema uticaja, ali eto cisto kazem da za svaki slucaj razbijem jos malo tu eventualnu losu energiju
:mase kandilom na sve strane:sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
A gledaj ove prepisivače sa Gofanom...malerišu me ceo turnir...a taman sam rešila da se uozbiljim...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostNe vredi ti želiš ozbiljno da napraviš uspeh na turniru , a onda drugi dođu pa te u inat prate
Nema smisla zaista...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Papi uzeo Markana za savetnika,da sta mu ovaj predlozi Papi zvekne samo kontra
Znaci danas Sousa lagano,em sto onaj Puli,nista ne igra ,da je Bagi bio malo vise u kondiciji sad bi Puli bio van turnira ,a jos ako svi znamo kako Markan prolazi za Pulijem,bilo na fantaziju,kladjenju,suicidu jasno sta ce danas biti
Sad mi dodje krivo sto nikad ne manjam tipove ,inace zicer dana Sousa
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostA gledaj ove prepisivače sa Gofanom...malerišu me ceo turnir...a taman sam rešila da se uozbiljim...
Cilkan ce da ih poizbacuje danas dosta. Meni Deminaurus zamjena.
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostFiksni sto se tice savetnika Mara je ne prevazidjena po tom pitanju
Tačno, Mara ni sebe da posavetuje ahahah...
Originally posted by Lord Samuraj View PostPa dok ja igram na iste igrace kao ti, to ti je znak da ces proci. Ne znam zasto se zalis.
Cilkan ce da ih poizbacuje danas dosta. Meni Deminaurus zamjena.
Ali dobro je da priznaješ da prepisuješŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment