Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by ledeni 80 View PostOce li ovo Mara da opet zabiberi corbu ili su ti dani odavno izmaglili
Originally posted by bojanaBG View PostDozvoljeno je menjati dok god nije poceo mec
Originally posted by 61563 View PostLedeni da zna unapred da pita Maru,za sledecu sezonu
Sta je ovo svi ili na Kacanova ili Corica
Tea & Markane ,pa zar niste slatki kao Kiki & Dominik
Ako su ti Tea i Markan Kiki i Domi ( ti ih prvi opisa tako) ne smem ni da pomislim kako bi video Ledenog i mene.
A za tipove već napisah - prepisivači
Ledeni ja sam ga prva tipovala...ostali su maleri ako ispadneŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostFiksni bice zanimljiva iduca sezona a za to plasim se cim je Mara tipovala Khacanova nece da valjaLast edited by 61563; 29-08-18, 13:27.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostPazi kako sam Teu &Markana spojio u Kiki &i Tima ,i lepo mi deluju,isto tako i Mara i ti mi se ciniti kao skladan suicid par,neki senior tim,ovo dvoje su mi juniori (Tea&Markan)....ti budi,neki Safin...a sam umetni teniserku po izboru...koja bi mogla da karakterise Maru po tebi Ja bih stavio neku Ruskinju ,CehinjuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Misliš da razbijem maler, pa igrala sam ja već na njega i nije bilo problema.
Problem je kada me ostali isprate taj maler nikako da razbijem...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment