I Agut Maro
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by madrid View PostDrzi se Bautista jos uvek nekako.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ček jesi ti njega tipovao?
Auuu ala ćete da popadate danas...
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostNe, ja sam Bornu
Pa to i kažem -će da popadate danasŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View Post
Zreo za penziju ... poslednja 3-4 turnira ispadanje u 1 kolu.Mslim da sam do ove godine jednom ispao u prvom kolu, na GS nikada pre 1/4 .
Do sledece godineŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostOde on pa pa
Msm dobio je drugi set ali...ima još da se igra.
P.S.Edmund je ispao...
Dobar je Beretini, po meni favorit protiv Pudle,presporo je ovo za Denisa,imas jos vremena i ti da proberes i promenis
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostMaro pa ja sad vidim ti na Pudlu tipovala,ja mislio ko partnerka ti....
Dobar je Beretini, po meni favorit protiv Pudle,presporo je ovo za Denisa,imas jos vremena i ti da proberes i promenisŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Tek sada vidim da je Zile ispao.
Servirao je za mec u cetvrtom setu i ja reko to je to. Nisam dalje ni pratio...
E invalida.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment