Originally posted by ledeni 80
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
-
-
I kod pravljenja kolaca ne zaboraviti nikako Marinu oklagijusigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNe mogu dočekati utorak, postao sam kao Mara. Još koji put da padnem u 1 kolu idem mijenjati ime u Marija, počeću praviti kolače, insajderisati, šminkati se i navijati za Del Potra.Originally posted by miloolja View PostI kod pravljenja kolaca ne zaboraviti nikako Marinu oklagiju
Noto menjaj ime možda mene onda kreneŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Okrece Endi... Dobro je sto smo ga potrosili u startu jer u sledecim mecevima ce vec biti mrtav.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostAhahahahahahh,ako dođe dop oklagije prop'o je
Noto menjaj ime možda mene onda krenesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Jao vidi Noto je i Vlajku i Sanduu tipovao EndijaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ja tipujem za fiksnog, tacnije on tipuje ja pisem
Ako prodjesigpic
Comment
-
Ali bice ti zahvalan, ako cita
Citas li fixni, m?
A jbg samo to i mozessigpic
Comment
-
Čita čita
A i piše kako mi se Šapke provukao do TB...
Nego Vlajko ti izgleda ni sebi nećeš tipovati a kamoli FiksnomŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment