Bude li ovaj Djokovic sutra izgubio, definitivno ce se pridruziti crnoj listi. Prezalio sam mu ono izbacivanje od Japanca amatera tako da ima drugu sansu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Bruka ti organizaciju Tea... izbaci ga ili oduzmi mu licencu
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by icetea View PostNalozeni su domaci igraci osim ako tipujes na njih, tada se pogube. Cuj Sonego, eh moj TeaFam.
@bice
Izmalerises li nam Djokovica...
I slobodno prepisi za sutra...vidim da su tendecije da se bas gadjaju favoriti,samo jos cekam da neko tipuje Nadala...vecina izgleda ne zeli titulu...ti Tea budi mudra i isprati...
Comment
-
Ja bih na Iznera
Posle cu da pogledam ostale parove..
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
[emoji23] oces da kazes da si tipovao?
ttsigpic
Comment
-
Ali zasto NI ne tupuje..cini mi se da nije ni prosli turnir
Ako ako fiksni...samo jako
ttsigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBruka ti organizaciju Tea... izbaci ga ili oduzmi mu licencu
tt
Ali sta cu, porodica se ne bira... #TeaFam
Originally posted by 61563 View PostSrecom banovali ga na vreme ,nismo stigli ni da se opkladimo za Rim...sad bi mu smisljala avatar
I slobodno prepisi za sutra...vidim da su tendecije da se bas gadjaju favoriti,samo jos cekam da neko tipuje Nadala...vecina izgleda ne zeli titulu...ti Tea budi mudra i isprati...
Prepisacu ako ne budem imala ideju na koga da tipujem, sto se ne desava. Edit: Desilo se par puta kad nisam imala vremena, priznajem.Last edited by icetea; 15-05-18, 23:59.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostKoliko mi se cini i sam si rekao da samo trebas malo da se uhodas jer nisi odavno......
Tea..cuvas Bustu za kasnije jel?-To define is to limit.
Comment
Comment