Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by icetea View PostFiksni, ja sam samo trazila razlog da te bocnem.
Navijaj mi za Khachanova najverniji moj fanu.
@Olja
Al pazi ti Olju ne samo dve, nego i vise hahahh
Ajmo Miso okreci toLast edited by 61563; 07-05-18, 16:00.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostBockaj bockaj......ha nisi valjda na Rusku kamikazu tipovala,pa dobro poen po poen,nakupicete se...mada zna Duci da kiksne,kad treba da pobedi
Al pazi ti Olju ne samo dve, nego i vise hahahh
Ajmo Miso okreci to
Kad bi mogao Misko da okrene bilo bi sjajno, iz vise razloga.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by icetea View PostPoen po poen sve sam bliza ispadanju.
Kad bi mogao Misko da okrene bilo bi sjajno, iz vise razloga.
Вала, ако ме избаци Милош Зверев у сред Мадрида онда и нисам за овај суициде.sloboda ili ništa
Comment
-
-
Originally posted by miloolja View PostTeaFam
ttLast edited by mark !t zer0; 07-05-18, 17:28.sloboda ili ništa
Comment
-
Ako sam nesto naucio na ovom suicide-u je da nikad ali nikad ne igram PROTIV i NA naseg tenisera, Duci je pokazao zasto.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by ш било View PostЈа sam bio u tom klubu ali od danas istupam. U takozvanom večitom ratu izmedju i mene (u cijim borbama sam do sada pobedjivao iskljucivo ja), ledeni caj je otvoreno odabrao gubitnicku stranu.
Tea ja te necu napustiti,i potrudicu se da "manipulacijom" sa tobom ucinim sve da budes bolje plasiran od naseg dobrog Markana na ovom suicidu
Comment
-
Originally posted by ш било View PostЈа sam bio u tom klubu ali od danas istupam. U takozvanom večitom ratu izmedju i mene (u cijim borbama sam do sada pobedjivao iskljucivo ja - *videti avatar), ledeni caj je otvoreno odabrao gubitnicku stranu.
Originally posted by 61563 View PostTea ja te necu napustiti,i potrudicu se da "manipulacijom" sa tobom ucinim sve da budes bolje plasiran od naseg dobrog Markana na ovom suicidu-To define is to limit.
Comment
Comment