Nesiguran je ovaj Monfis, luda je to glava, igra kako mu dune, nadam se da je danas ustao na pravu nogu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by 61563 View PostNemoj Maro ja u Misu verujem,a i ovaj prvi razlog i zakljucak Nota,je totalno u krivu samo je pitanje dana,kad ce omasiti pick...Markan bez imena
Trebala si da promenis Maro, ne mozemo obe biti tvrdoglave.
Predaj Misko.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by icetea View PostGledaj fiksnog i njegove manipulacije.
Trebala si da promenis Maro, ne mozemo obe biti tvrdoglave.
Predaj Misko.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Ma volimo i mi tebe
A za ovo si sam kriv
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Raspodelicemo nas dve nekakoo..necemo da se svadjamo i otimamo
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Nego odoh da prezalogajim nesto, sace Nolence, pa za svaki slucaj da mi ne presedne posle, onda nema nista od rucka -.-
ttsigpic
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostNe, ne volim tako...moze biti samo jedna......To ne znaci da se sad svadjate...odabracu ja uskoro pravu....
Aaa ala lupetam LOL
Pazi da ne ostanes bez obe
Evo ga Ivan...ljubomoran [emoji3]
ttsigpic
Comment
Comment