Opelka tri puta gora verzija Iznera
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
-
Sta to zna Izner sto ne zna Opelka ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostSta to zna Izner sto ne zna Opelka ?
Ove godine nije dobio normalnog igraca,sem da kazem Soka i to jer, se ovaj povredio u drugom setu i otaljaovao do kraja,Gojovcuk se bukvalno igrao sa Opelkom kako je hteo
Ako se desi da ga potera servis koji je daleko od konstantnog(uvek ima 2 gema u setu gde ne moze da ubaci i zavrsi sa nista 40 gem,ako ga vec toliko pratis sve bi to trebao znati) i dogura do TB mozda dobije nekog a i to se retko desavaLast edited by 61563; 26-02-18, 19:15.
Comment
-
Sve je to isto u principu, pricas o Isneru kao da je Andy Murray.Pogledaj samo kakav je bio Isner na pocetku karijere i sve ce ti biti jasno.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostSve je to isto u principu, pricas o Isneru kao da je Andy Murray.Pogledaj samo kakav je bio Isner na pocetku karijere i sve ce ti biti jasno.Last edited by 61563; 26-02-18, 19:23.
Comment
-
Ma moze dosta bolje svakako, jos je mlad.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostKakav bolestan mec,dosao da se samoubije
Za nas koji smo preziveli: http://abiertomexicanodetenis.com/wp...ploads/opm.pdf-To define is to limit.
Comment
-
hahahah, e moj fiksnihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Fiksni pa šta bi ovo? Na Iznera si odigrao? Pa gde protiv Harisona? ...kakav danak neosnovanoj samouverenosti...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment