Originally posted by tea
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
-
Eto koliko je bitno biti Slem sampion na suicideu, niti ko zna ko su ti ljudi, niti ima li ih. Morate da trazite po tabelama po pola dana. A svi znaju za prvog i neprosnovenog broja jedan, E1 V1ada, koji se na vrhuncu povukao i onda vratio i opet dominirao, pa usao u bojkot i sad se ponovo vraca da uzme ono sto mu pripada NO1
Srdacan pozdrav,
E1 V1adsigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostEto koliko je bitno biti Slem sampion na suicideu, niti ko zna ko su ti ljudi, niti ima li ih. Morate da trazite po tabelama po pola dana. A svi znaju za prvog i neprosnovenog broja jedan, E1 V1ada, koji se na vrhuncu povukao i onda vratio i opet dominirao, pa usao u bojkot i sad se ponovo vraca da uzme ono sto mu pripada NO1
Srdacan pozdrav,
E1 V1ad
Ja mislio Teu ce biti sramota svratiti ovdje nakon Millmana.
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostJa mislio Teu ce biti sramota svratiti ovdje nakon Millmana.
Kad moze GS sampion da pogresi mogu i ja.
Samo sto on je pogresio nakon 3 dana analiziranja zreba a ja Millmana onako lupila na osecaj.Last edited by icetea; 21-01-18, 08:47.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPrevario te insekt Teodora
Dobar avatar
Hvala, nije ni tvoj los.
Originally posted by Lord Samuraj View PostPa ne smijes tako neozbiljno da igras Tea. Partnerka iz dubla ti se sigurno naljutila. Ona hoce dva prva mjesta.
Originally posted by Lord Aleksoni View Post-To define is to limit.
Comment
Comment