Originally posted by 61563
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by 61563 View PostNeka Maro tvrdoglavi se ,ja zelim da vi sto dalje dogurate,a ti bas reasila svako kolo po ziletu da hodas
Tea,cekaj,jos ne menjaj,mozda se javi Sminka pa prihvati celendz,ipak je sampion,al mozda stvarno misli da mu nisi dostojan rival
Shm1nka je ozbiljan igrac, kakav Dzumhur, stavio ga kao zamenu samo da me uplasi.Last edited by icetea; 16-01-18, 22:07.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostPa jeste,al glavni cilj je da ti prezivis,ko i ruski rulet,pa cak iako vec moras da se samoubijes nekako je lepse od poslednjeg metka
Ajde Maro menjaj to ima jos vremenaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostUkopace nas sve Miler.
Mene Conga još može da izvuče...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Prezivesmo nekako, lakse se dise
Onaj gem sa pet BL je bas bio za popizditis....Last edited by Contador54; 17-01-18, 05:25.
Comment
-
Ma Jaziri klasican choker,i prvi drugi set besprekoran dok nije doslo,da moze da zvekne set ,totalno se pogubio
Tako i u petom napravio brejk i kad je trebalo da nastavi poceo da gresi da izbacuje ,cim ga obrnuo Miler,na 3-1 opet pocet da pogadja neke ludacke riterne ida servira kako inace i zna
Comment
-
Comment