Uvijek sam za tajno, samo je tu problem što mečevi počinju u različito vrijeme. Jedino da se odredi bar za GS da svi tipuju do početka prvog meča pa se tipovi objave.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Ne mogu nazalost svi da stignu da tipuju do prvog meca(inace bi to bilo kul) zbog obaveza i nepredvidjenih situacija u pravom zivotu, pa im se mora ostaviti makar malo prostora(posebbo kada su komplikovane vremenske zone u pitanju) sa obzirom da se igra svaki dan, a ne kao H2h gde ima vise dana, pa ko kad stigne za to vreme.Last edited by colchonero; 11-01-18, 00:39.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostNe mogu nazalost svi da stignu da tipuju do prvog meca(inace bi to bilo kul) zbog obaveza i nepredvidjenih situacija u pravom zivotu, pa im se makar ostaviti malo prostora sa obzirom da se igra svaki dan a ne kao H2h gde ima vise dana pa ko kad stigne za to vreme.
Comment
-
Za AO bi moglo, u pravu ster, samo mislim da se ovo nece svideti nekima. Ne mislim ni na koga licno, nego na ljude koji zaborave dok ne upale TV ili dok se ne sete da nisu odigrali i tako te stvari, a svima se to desi bar nekadLast edited by colchonero; 11-01-18, 00:43.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNe bih se slozio da se na ovaj nacin navode ljudi da igraju odredjenim stilom, jednostavno titule se vise vrednuju - sto je i poenta, jer je neopisivo teze osvojiti neki turnir u odnosu na dogurati do cetvrtfinala-polufinala. Oni koji hoce da igraju na sigurno mogu i dalje to da cine i opet ce sakupiti prilican broj bodova (bice u vrhu generalnog plsmana ako im takva sigurna igra bude prolazila jer realno neko ne ume ni na sigurno da odigra)- samo nece moci da budu u samom vrhu tipa prva tri mesta i slicno, kao u ostalom i u stvarnosti. Da bi bio prvi moras ipak da osvojis nesto ili makar da igras finale velikih turnira. Zar ne?
Tako da uopšte nije pitanje da li su pokušali da stimulišu igrače da igraju onako kako se njima čini pravednim, dobrim, kako god. Već znamo da jesu, a to da li će biti učinkovito nije ni bitno, gleda se namera
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostPa ne trebaju nam rekreativci, ja se za ovu sezonu spremam vec od kraja Londona, na virtua tenis pogadjam svaki dan 3 puta AO, zavrsnicu
Mislim da treba vratiti staro bodovanje
Slazem se za bodovanje.
Comment
Comment