Svakome je potrebno odredjeno vreme da bi pokazao pun kapacitet. Bitno je da kad se dodje do granice mogucnosti se pokaze da to nije slucanjo bilo (tipa 1 ili 2 turnira u godini) nego da se drzi konstantnost uz malo kikseva. Vreme ce pokazati koliko ova kombinacija ima kapaciteta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Zezaš se nadam se... i sa kapacitetom i sa saradnjom i sa ozbiljnim pristupom ove igrice na sreću...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Samo pratim njihovu igru. A i ostalih na ovoj temi, pogledaj komentare vec 2 nedelje unazad i meni je interesantno da se ukljucim u taj dijalog.
Za pristup iskreno ne znam sta da ti odgovorim jer ne znam bas na sta mislis, posto ja rec o tome nisam napisao.Last edited by colchonero; 27-03-17, 23:04.
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostP4p1 ispao, Bojana ima šansu da se u Majamiju vrati na prvo mesto i potrebno joj je da osvoji bar 400
Zaboravih glavno, cestitke na TOP10.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostPrivukao mi je paznju tvoj komentar i zainteresovao me da pogledam listu. Sad sam racunao.Ipak joj nece biti dovoljno. Mora da uzme vise od 400, znaci polufinale minimum. Jer su njoj u zbir uracunati 80 bodova od prosle godine iz Majamija. Njen zbir je doduse 5668 a ne 5666 kao sto pise, ali to je simbolicno i ne pravi razliku oko povratka na 1. mesto. Uglavnom 5668-80=5588 5588+400= 5988. Papi ima 6016. Razlika bi bila svega 28 bodova. To samo ukoliko ispadne sa 400 naravno.
Zaboravih glavno, cestitke na TOP10.
A za čestitke pa posle IW sam ušao u 10 iako sam tamo bio loš.. Takođe i u Majamiji sam opet bio loš, ali ću napredovati na 9 mesto Nadam se mnogo boljem rezultatu u MC
Comment
-
@Madrid zar nisi izjavio na IW da nećeš igrati više Berdiha pa čak ako ti ostane jedini u finalu.
Vidim opet si ga stavio,pa mi nije jasno pokušavaš da razbiješ maler,prepisuješ od Bojane ili nešto trećeLast edited by Dekson; 28-03-17, 13:37.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Igram ga zato sto mi od pocetka turnira zreb jako tezak za predvidjanje. U svakom kolu(ne samo danu nego celom kolu, obe polovine) ja sam imao samo 2-3 meca maksimalno gde sam imao jasnog favorita, ne racunajuci ove koje vidim u 1/2 finalu. U ovom kolu vidim samo Nadala i RF kako vrv prolaze (pu pu da ne ureknem). A rano mi je za njih ako hocu titulu. Za ostale meceve mi se uvukla nesigurnost, posle rezultata u IW. Tamo sam imao jasan put posle ispadanja Novaka kako do titule, pa me izbacio Berdih. I da sam to prosao narednu bih igrao na Puija, a on je izgubio.Ovde od prvog kola imam problem sa odlukama. Mnogo mi vise izgleda kao ujednaceni mecevi u 3 seta(poznate klackalice) a pokusavam to da izbegnem. Npr juce sam morao Gofana a znao sam da ce biti jako knap.Last edited by colchonero; 28-03-17, 13:43.
Comment
-
Comment
-
A kad ja kažem da ti madride imaš ozbiljan pristup prema ovoj igrici u smislu ozbiljno je shvatš, ti kažeš ne znaš na šta mislim, nisi o tome pisao
Pa kako nisi, vidi šta pišeš sve.... u sitna crevca. Naravno samo komentarišem, piši, samo piši...
Ali šta ćeš tek da radiš kad ti se neki sponzor ponudi?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment