Announcement

Collapse
No announcement yet.

Suicide Tennis - Opsta tema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svakome je potrebno odredjeno vreme da bi pokazao pun kapacitet. Bitno je da kad se dodje do granice mogucnosti se pokaze da to nije slucanjo bilo (tipa 1 ili 2 turnira u godini) nego da se drzi konstantnost uz malo kikseva. Vreme ce pokazati koliko ova kombinacija ima kapaciteta.

Comment

• Koja kombinacija, mislim kakva?
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• p4p1- Vladan

Comment

• Zezaš se nadam se... i sa kapacitetom i sa saradnjom i sa ozbiljnim pristupom ove igrice na sreću...
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Samo pratim njihovu igru. A i ostalih na ovoj temi, pogledaj komentare vec 2 nedelje unazad i meni je interesantno da se ukljucim u taj dijalog.

Za pristup iskreno ne znam sta da ti odgovorim jer ne znam bas na sta mislis, posto ja rec o tome nisam napisao.
            Last edited by colchonero; 27-03-17, 23:04.

Comment

• Zakazali sponzori

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
                P4p1 ispao, Bojana ima šansu da se u Majamiju vrati na prvo mesto i potrebno joj je da osvoji bar 400
                Privukao mi je paznju tvoj komentar i zainteresovao me da pogledam listu. Sad sam racunao.Ipak joj nece biti dovoljno. Mora da uzme vise od 400, znaci polufinale minimum. Jer su njoj u zbir uracunati 80 bodova od prosle godine iz Majamija. Njen zbir je doduse 5668 a ne 5666 kao sto pise, ali to je simbolicno i ne pravi razliku oko povratka na 1. mesto. Uglavnom 5668-80=5588 5588+400= 5988. Papi ima 6016. Razlika bi bila svega 28 bodova. To samo ukoliko ispadne sa 400 naravno.

Zaboravih glavno, cestitke na TOP10.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                  Privukao mi je paznju tvoj komentar i zainteresovao me da pogledam listu. Sad sam racunao.Ipak joj nece biti dovoljno. Mora da uzme vise od 400, znaci polufinale minimum. Jer su njoj u zbir uracunati 80 bodova od prosle godine iz Majamija. Njen zbir je doduse 5668 a ne 5666 kao sto pise, ali to je simbolicno i ne pravi razliku oko povratka na 1. mesto. Uglavnom 5668-80=5588 5588+400= 5988. Papi ima 6016. Razlika bi bila svega 28 bodova. To samo ukoliko ispadne sa 400 naravno.

Zaboravih glavno, cestitke na TOP10.
                  Prvo sam računao tih 80 pa ih posle zaboravio, tako da joj ipak treba bar 550.
                  A za čestitke pa posle IW sam ušao u 10 iako sam tamo bio loš.. Takođe i u Majamiji sam opet bio loš, ali ću napredovati na 9 mesto Nadam se mnogo boljem rezultatu u MC

Comment

• Nisam dugo gledao listu, nego mi je tvoj komentar danas privukao paznju, pa sam tek sad video da si usao u TOP10.

Comment

• Zato sam i naglasio da sam imao prostora za više zbog loših turnira. Samo sam zadovoljan sa Roterdamom i Akapulkom.
                      I ti ćeš više gledati ovu klasičnu listu kad se malo više popneš na njoj

Comment

• @Madrid zar nisi izjavio na IW da nećeš igrati više Berdiha pa čak ako ti ostane jedini u finalu.
                        Vidim opet si ga stavio,pa mi nije jasno pokušavaš da razbiješ maler,prepisuješ od Bojane ili nešto treće
                        Last edited by Dekson; 28-03-17, 13:37.
                        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Igram ga zato sto mi od pocetka turnira zreb jako tezak za predvidjanje. U svakom kolu(ne samo danu nego celom kolu, obe polovine) ja sam imao samo 2-3 meca maksimalno gde sam imao jasnog favorita, ne racunajuci ove koje vidim u 1/2 finalu. U ovom kolu vidim samo Nadala i RF kako vrv prolaze (pu pu da ne ureknem). A rano mi je za njih ako hocu titulu. Za ostale meceve mi se uvukla nesigurnost, posle rezultata u IW. Tamo sam imao jasan put posle ispadanja Novaka kako do titule, pa me izbacio Berdih. I da sam to prosao narednu bih igrao na Puija, a on je izgubio.Ovde od prvog kola imam problem sa odlukama. Mnogo mi vise izgleda kao ujednaceni mecevi u 3 seta(poznate klackalice) a pokusavam to da izbegnem. Npr juce sam morao Gofana a znao sam da ce biti jako knap.
                          Last edited by colchonero; 28-03-17, 13:43.

Comment

• E danas je vrlo zanimljivo sva tri preostala takmičara izabrala su Berdiha

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
                              E danas je vrlo zanimljivo sva tri preostala takmičara izabrala su Berdiha
                              A on slabo podnosi sunce, mada ni Manarino nije ništa bolji
                              Last edited by Dekson; 28-03-17, 13:49.
                              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• A kad ja kažem da ti madride imaš ozbiljan pristup prema ovoj igrici u smislu ozbiljno je shvatš, ti kažeš ne znaš na šta mislim, nisi o tome pisao
                                Pa kako nisi, vidi šta pišeš sve.... u sitna crevca. Naravno samo komentarišem, piši, samo piši...
                                Ali šta ćeš tek da radiš kad ti se neki sponzor ponudi?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X