Announcement

Collapse
No announcement yet.

Suicide Tennis - Opsta tema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Možeš tipovati sve mečeve koji se igraju toga dana, bez obzira na to koje je kolo, naravno, mečeve koji nisu počeli

Ukoliko tvoj pik recimo za danas nije završen, postavljaš kao i uvijek pik za sutra, koji će se računati ako ovaj prvi prođe

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Možeš tipovati sve mečeve koji se igraju toga dana, bez obzira na to koje je kolo, naravno, mečeve koji nisu počeli

Ukoliko tvoj pik recimo za danas nije završen, postavljaš kao i uvijek pik za sutra, koji će se računati ako ovaj prvi prođe
      Nisi me uopšte razumeo!
      Znam da kola nemaju veze kao i da moraš tipovati pre nego meč počne, ali šta na primer da malo uprostim danas je neko dobio 2 seta i meč se prekinuo i jel mogu ja sutra njih da izaberem kao tip???
      A ovo drugo ako moj tip ne završi meč tj ako je njegov meč prekinut , a meč od rezerve je otkazan i šta se onda dešava???

Comment

• Pa ne možeš, jer je taj meč počeo

Nema veze što nije završen danas, završit će se sutra, a ti svejedno možeš postaviti pik i za naredni dan koji će se računati ako ovaj odloženi uspješno završi svoj posao

Comment

• Znači ako se mom piku odloži meč onda ja mogu da tipujem za naredni dan , ali će se to važiti samo ako taj pik što je bio odložen pobedi, jel tako? Sad malo proveravam neke stvari jer prvi put ovde tipujem GS

Comment

• Da tako.

Čudno mi je da znaš da ne možeš da tipšješ za meč koji je počeo, a pitaš da li možeš sutradan za onaj koji se nastavlja..znači koji je već počeo dan pe toga...
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nije mi jasno, da li mozemo da igramo sve meceve koji se igraju danas ili samo meceve koji su bili po planu da se igraju danas, dakle bey odlozenih meceva?

EDIT Hteo sam u suicide, ako moze neko da prebaci
              sloboda ili ništa

Comment

• Možeš igrati sve mečeve koji nisu počeli

Comment

• Izvinjam se, tek sad vidim da je bilo reci o ovome
                  sloboda ili ništa

Comment

• Da li cemo preskociti kolo zbog kise? To jest svima dati po jedan poen i nanovo tipovati sutra prema rasporedu koji izadje.

Alternativa je da sutra imamo po dva tipa. Jedan koji smo izbrali danas a jedan sutra. To je mozda logicnije, ali sto ako drugi tip zavrsi prije prvog?

Comment

• Necemo preskakati danasnji dan, a za sutra cemo tipovati po rasporedu koji izadje.
                      Nebitno je koji se mec prvi zavrsi, imamo tabelu i tako gledamo poene, tj. ako neko pogodi mec 2. dana, ali padne 1. dana, ispao je odmah.
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Necemo preskakati danasnji dan, a za sutra cemo tipovati po rasporedu koji izadje.
                        Nebitno je koji se mec prvi zavrsi, imamo tabelu i tako gledamo poene, tj. ako neko pogodi mec 2. dana, ali padne 1. dana, ispao je odmah.
                        To je logicno, ali ako kisa nasatvi, imaces puno komplikacija. Pogotovo ako imas isti problem u visim kolima. Zamisli da se cetvrfinala igraju isti dan.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          To je logicno, ali ako kisa nasatvi, imaces puno komplikacija. Pogotovo ako imas isti problem u visim kolima. Zamisli da se cetvrfinala igraju isti dan.
                          Ima vremena do QF, za sad igramo kao sto smo i uvek igrali.
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Partneru zahvali Klizanu sto ej predao na 0-3 u 5. setu
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• To pravilo je glupo. Ovo bi trebalo da se piše poraz. Kad preda pre početka meča drugi pik bi trebao da važi.

Comment

• Mi koji smo igrali na Kuevasa racuna nam se zamena? Izgleda da nece na teren danas

Comment

Working...
                                X