Announcement

Collapse
No announcement yet.

Suicide Tennis - Opsta tema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mark !t zer0
    replied
    a sta ako i sledeca sezona ne bude kompletna?

ne mora opcija "ne igramo", ako se igra revijalno, broj ucesnika nije bitan
    Last edited by mark !t zer0; 16-08-20, 19:10.

Leave a comment:

• colchonero
    replied
    Salu na stranu, naprqvi bojana anketu sa 3 opcije, ne igramo, igramo ali revijalno par turnira pa notmalno, i igramo normalno. Da bi se uopste igralo mora da se javi recimo bar 10-15ljudi da glasa za neku od 2 igrqcke opcije, jwr sta cemo nas cetvoro da igramo.

W sampion budi precizan, ja sam imao 4-2 u finalu AO u petom setu. Vidis da imam atletikov dres, isti baksuz haha

Cuj proracunao imam dubl titulu u dzepu zahvaljujuci notu i odricem je se, da pokazem poatovanje ptema ostalim igracima koji bi ispastqli zbog bodovanja. Na hleb da me mazes
    Last edited by colchonero; 16-08-20, 19:09.

Leave a comment:

• mark !t zer0
    replied
    pa da, znao sam ja da si ti nesto proracunao sta ti odgovara i onda sakrio iza "nije fer"

za razliku od tebe, meni to nije toliko bitno

isto za razliku od tebe, ja sam GS sampion

Leave a comment:

• colchonero
    replied
    Mora da si uzeo 2 poena ukupno na USO i cincy prosle godine, mada kod tebe to nije retkost, tako da mozda i ne profitiras

P.S. ae necemo vise da spamujemo temu, pusti ljudi pisi mi tamo.

Leave a comment:

• mark !t zer0
    replied
    pa i bolje da cutis, cuj nije fer, govnjivko

kao da je toliko bitno, ja bih igrao turnire koji se igraju u poene i racunao, jbg, koji se ne igraju ostaju poeni od poslednjeg odrzavanja, da se malo takmicimo

Leave a comment:

• colchonero
    replied
    Originally posted by Philipp Degen View Post
    nije fer da se ukine PO i takmicenje zavrsi izvan propozicija, pa si slavio titulu

Leave a comment:

• mark !t zer0
    replied
    nije fer da se ukine PO i takmicenje zavrsi izvan propozicija, pa si slavio titulu

Leave a comment:

• mark !t zer0
    replied
    život nije fer

dosadno je igrati revijalno

Leave a comment:

• colchonero
    replied
    Originally posted by Philipp Degen View Post
    Ko je rekao da je fer?
    Dobices motku kao poklon za useljenje

Spoiler
    Krenule pretnje

Leave a comment:

• mark !t zer0
    replied
    Ko je rekao da je fer?

Leave a comment:

• colchonero
    replied
    Pa da bas je fer nekom ostane 1000 sa nekog mastersa koji se ne igra, a neko iz sinsija izgubi sve bodove ili sa USO. I sad budes iza mene, iako si bolje odigrao ova turnira. A potpuna nemoc, ne odlucujemo mi gde je korona, pa ko mora da brani svoj dobar rez, a ko ne.

Teniseri to rade zbog zdravlja ili novca za prezivljavanje pa prave kompromise, u suicidu koji je igra, nema nikakve ponte ili postene borbe.

Nasa tabela ne bi bila realna preko godinu dana, a nemamo potrebe za tim. I to kazem uprkos sto je noto igrao finale AO, tu dubl "titulu" ionako necu racunati, nego cemo sledece godine da izdominiramo kako valja xd
    Last edited by colchonero; 16-08-20, 18:40.

Leave a comment:

• mark !t zer0
    replied
    nikad revijalno

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Pa da, i ja sam za revijalno, da se ne upisuju poeni.

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Aj da vidim sta ostali kazu, ali ja sam za

Leave a comment:

• colchonero
    replied
    Uvek

ALi revijalno do kraja sezone, jer mi ne mozemo da kao ATP lista brisemo i zamrzavamo/otkazujemo turnire (tamo igraci sami biraju da li ce da igraju ili ne pa kalkulisu sta im je isplativije, dok bi kod nas bilo nefer), plus se njihov raspored bas promenio pa nema mnogo veze sa nasom tabelom i rang listom, pa bi bas nastao haos na listi, nego da igramo za titule i dusu, pa onda od januara sve standardno, jako i naostreno.
    Last edited by colchonero; 16-08-20, 18:11.

Leave a comment:

Working...
X