Izdominirao Vlajko,jbg ja sam hteo Dimitrova ali ipak sam iskusno prepisao.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
A nisam smela da "rizikujem" sa rezervom Žilom
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
ma neću da ga stavim, stavio se on sam gde treba, uostalom deo je velike četvorkesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
ZVANICNO SAOPSTENJE !
Cilj koji sam postavio pocetkom Suicide sezone je ostvaren, miloolja je, kao sto sam i obecao, prestignuta. Povlacim se do pocetka sledece sezone, a pikovanje u nastavku ove sezone ostavljam mom kolegi Proti.Last edited by Mr. Wolf; 11-10-14, 16:44.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Prvo, to ti nije bio cilj na početku sezone, bar ne sve dok te nisam drala ko Musa jarca.
A kao drugo, izeš ti tu tvoju igru i cilj kada sam ti ja problem/cilj ovde.
Imaš ti još pure da papaš mali.sigpic
Comment
-
Chardy neka batali tenis ako izgubi od ovog,ne mogu ga nazvati teniserom.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment