Nole igrao protiv Montanesa koji mene sad da uzmem reket nakon 5 godina ne bi dobio, a Carreno Busta momak se bas potrosio, a i Nole nije Monfils da pokloni mec. Garcia Lopez je umoran nakon 3 meca od toga u 2 u 3 seta, sutra ga dobiva Nole pjehoke, a Fed ako pobjedi Tsongu, ne znam kako je danas igrao, prolazi Noleta. Ako Tsonga dobije Feda, dobiva i Noleta jer ce ga spucat adrenalin i opet ce budalesat po terenu i pogadjat sve sta stigne. Jasno kao dan, kada se uracuna ta famozna povreda zgloba, a muci ga vec 3-4 dana, a jedino da se zalijeci jeste mirovanje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Idi još gledaj u tu čarobnu kuglu, formulu šta li je...
Sedi.. jedan.
Što voli ovaj Apa da se tura...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Bogami.. svaki put kada vidim Roleta i njegove gaće... kažem zaboravio peglu.... tako da...
Aaa aevo ga/jeLast edited by miloolja; 17-04-14, 20:52.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
On neće, al ja oću, veruj mi... još koji dan!sigpic
Comment
-
-
Sutra odigrati u kladzi na Novaka tacan rezultat 6-1 6-0 a u suicideu Stanislasa naravnoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment