Originally posted by pecaros
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
-
Sta su ovi mladi igraci , ovo je sramota na koga ce tenis da ostane . Jel moguce da oni imaju snage samo za jedan set . Samo se postavlja pitanje da li su problemi psihicke ili fizicke prirode . Mnogo je realnije da su psihicke , jer meni je nesvatljivo da igraci izmedju 17-20 godina koji treniraju citav zivot ne mogu da izdrze jedan mec protiv prosecnih tenisera .
Comment
-
Naravno da sedamanestogodišnjak nikako ne može da se nosi sa ovima između +2o, +30 godina
Oni se još uvek razvijaju, a na kraju tek ulaze u profi vode, tek postaje zahtevno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAaa, prekida tamo u rupi...JEL TI VRUUUUĆEEEE U ADUUUU? FALI LI TI ŠTOGOD DA TI POŠALJEEEEEM, DOĆI ĆE NEKO USKORO SIGURNOOOO!
Vidi ga Nole, ene ga i Rafa, Endi, Role, Stanislav, Tomica, Jo, Rudar, Risa, Grisa...........sigpic
Comment
-
Da vidimo ko ispada danas.. ima kandidata...
Što Maja i Apa vole da tipuju na istog pika.
(izvinjavam se za malo njih znam ko je skim)sigpic
Comment
-
Šta oni?
Nije ovo tema za ovde.
Napokon poznata imena u OOPusigpic
Comment
-
Koliko se sećam Novak je 2004. ušao u ATP vode, znači sa 17 godina.. ni te ni sledeće nije imao nekih uspeha, mislim u kontinuitetu, već samo sporadične pobede tu i tamo.
Nije problem pobediti u jednom meču ili u nekoliko nevezanih mečeva, već napraviti u uspehe jedan za drugim...a dok telo ne sazri dovoljno, mada je to individualno, odnosno dok se pre svega ne krene sa pravim kondicionim pripremama, verovatno da je teško pobediti i one prosečene iz ATPa. Zar je Novak onoliko predavao mečeve jer je bio miljama od top kondicije.
Ne bih o Rafinim super moćima, a iskreno i nemam pojma šta je radio u 17-oj godini.Last edited by miloolja; 20-03-14, 18:50.sigpic
Comment
-
Lacko bez problema u prvom setu..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment