Announcement

Collapse
No announcement yet.

PLAY OFF 09

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: PLAY OFF 09

BYE BYE DUCKS

Comment

Sjajna utakmica sinoc.Steta za Duckse,malo im je falilo.Nekako sam stekao dojam da su sudije u zadnjoj trecini previse stvari pustali.Bilo je prekrsaja za isklucenje,a i posljednji gol Detroita nije bas najregularniji.Ali sad je gotovo,a plus i playoff je.Sve u svemu,Ducksi su odigrali dobar playoff,izbacili su najbolju ekipu zapada u regularnom dijelu sezone i dobro su namucili mozda i najbolju ekipu u cijeolm NHL-u.Mislim da slijedece sezone necemo gledati veterane Selannea i Niedermayera.Sve u svemu,playoff se nastavlja,nastavlja se ludilo.Posto su Dukcsi ispali,u ostatku playoffa navijam protiv Detroita.

Comment

• Comment

Uhhhh, nadam se da je tako, ali ceo ovogodisnji playoff je poprilicno neizvestan. Imam utisak da ce Hurricanesi namuciti Pingvine (nadam se suprotnom ;D).

Comment

[quote author=starbuck link=topic=1423.msg64769#msg64769 date=1242657524]
            Uhhhh, nadam se da je tako, ali ceo ovogodisnji playoff je poprilicno neizvestan. Imam utisak da ce Hurricanesi namuciti Pingvine (nadam se suprotnom ;D).
            [/quote]

Comment

• Ko pla?a sve to....ru?ak na vodi,ve?e na operi.....CIA snajka CIA!

Comment

• Comment

Malo tezi pocetak, ali ipak dobijena utakmica. Nisu blistali ni jedni ni drugi, pogotovo u napetim situacijama. Jos su malo stegnuti, ali ocekujem da ce se uhodati na sledecem mecu.
                  Go Pens!!!

Comment

Bice tu jos svega....nemojte zaboraviti da je Carolina prolazila prethodne dvije serije u sedmoj tekmi iako nije imala prednost svog leda....

Comment

Idemo Hawksi, da dobijemo dedice veceras!
                      Let's go Blackhawks!!!
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Detroit poveo 2-0,golom Samuelsson-a u produzetku... ;D

Comment

?estitke Detroitu....
                          Ko pla?a sve to....ru?ak na vodi,ve?e na operi.....CIA snajka CIA!

Comment

[quote author=Colts4Life link=topic=1423.msg65121#msg65121 date=1242806181]
                            Detroit poveo 2-0,golom Samuelsson-a u produzetku... ;D
                            [/quote]

Comment

Detorit stekao veliku prednost,jos ako nesrece urade isto stavicu onu sliku za avatar da napusava namestanja u NHLu,jer je totalno idiotski da tim koji je za zelenim stolom usao u PO ode u finale SCa.
                              Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

Sjajna utakmica.Steta za Chicago,ali nisu mogli protiv fenomenalnog Osgooda.Detroit je preiskusna ekipa.Na moju zalost opet cemo ih gledati u finalu,jer tesko da ce se Chicago uspjeti vratiti.

Comment

Working...
                                X