Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stefane, pogledaj sta je sve Rafa propustio - losije odigrao u 2013 .AO Majami na W-u los rezultat. Ne moze se konstantnoscu nazvati preskakanje odredjenih turnira - ne igranje da bi se na ustrb toga ostvarili bolji-najbolji rezultati na narednim turnirima. To nije konstantnost, to je probirljivost, taktiziranje, ako mene pitas. Naravno nista negativno, sve je dozvoljeno... u ostalom videlo se da mu je ta taktika donela prvo mesto i njveci broj slemova u ovoj godini. Realno zasluzeno, ali da je tokom cele 2013 bio konstantniji od novaka - i nije bas ... O tome ti ja pricam.... Vracam se posle 3 pa cemo kuckati jos
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      Generalno gledano obojica su bili odlični ali je NOvak po meni bio bolji jer je bio konstantniji na najvećim turnirima.
      Nadal je imao sam jedan kiks tokom cele sezone, doduse veliki kiks, to je poraz u 1.kolu WB. Na svim ostalim turnirima stizao je do finala ili bar do polufinala i to samo dva puta. Takodje izgubio je samo jedan mec igran u 3.seta tako da je ukupno gledano Nadal bio konstantiji od Novaka. Ali kad se povuce crta RG je odredio celu sezonu. To je sustina svega.

Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Rafa nije igrao na jedam slem i opet ima visak bodova u odnos Novaka!!! To treba zapaziti. Zaprvo on nije igrao na dva Slema, jer je na W ispao u prvo kolo.
      Nije igrao AUS, nije igrao Majami, nije igrao Davis cup, ispao u 1.kolu W i opet ima 1500 poena vise od Novaka. Fascinantno.

Originally posted by mareliverpool View Post
      Verujem da moze da osvoji,ni ostali ne igraju mnogo bolje.
      Nadal moze da osvoji ovaj turnir samo ako nekako mimoidje Novaka mada sumnjam da i Delpa moze da pobedi.

Comment

A šta je australija ako ne deo 2013 sezone, stefane da bi se naša diskusija uopšte nastavila ti prvo moras da shvatiš značenje pojma konstantnost, i da ga razgranicis od nekih drugih sličnih mu pojmova
        AO i W se ne računaju, iz zdravstvenih razloga prvi a drugi zbog kukavičkog podmetanja travuljine na prašinu.
        Rupa je rupa samo iz odgovarajuće perspektive.
        Završnica sezone se takođe ne računa jer Strikan nije postavljao podlogu, osim Londonske.
        A o Londonu cemo za koji dan
        Last edited by pecaros; 08-11-13, 14:15.
        sigpic

Comment

Stefane, pogledaj sta je sve Rafa propustio - losije odigrao u 2013 .AO Majami na W-u los rezultat. Ne moze se konstantnoscu nazvati preskakanje odredjenih turnira - ne igranje da bi se na ustrb toga ostvarili bolji-najbolji rezultati na narednim turnirima. To nije konstantnost, to je probirljivost, taktiziranje, ako mene pitas. Naravno nista negativno, sve je dozvoljeno... u ostalom videlo se da mu je ta taktika donela prvo mesto i njveci broj slemova u ovoj godini. Realno zasluzeno, ali da je tokom cele 2013 bio konstantniji od novaka - i nije bas ... O tome ti ja pricam.... Vracam se posle 3 pa cemo kuckati jos
          Ja cu da ti odgovorim sad pa procitaj posle 3
          Ovo sto si rekao drzi vodu samo za Majami i W, za AO nikako jer je covjek bio povreden/bolestan sta vec. Ako te zdravlje spreci da igras tu ne mozemo nista. Znaci ostajemo na Majami i W gde je kiksnuo Nadal. Rafa je propustio samo Majami od Masterse, znaci odigrao skoro isto kao i Novaka ako izuzmemo AO. Pak ne mogu da shvatim kako je konstantniji Novak... Ako ti racunas konstantnost kao pojaviljivanje na turnira ondak ok, konstantniji je. On je izgubio u 1/8 finala Majamija i drugo kolo Madrida, sto se tice njegove standarde, isto kao da ih nije ni igrao.
          OVAKO

Comment

• Pravila po kojima ce se bodovati uspjesi igraca su poznata na pocetku godine. Ta pravila mogu biti dobra, losa... ali ona su oficijelni metar. Rafa je po tom oficijelnom metru, poznatom unaprijed, osvojio vise poena. Mislilim da je tu prici kraj.

skeptik je u pravu, ovu sezonu je odlucio RG. Mec Rafa-Novak je odlucio RG, a ono pecanje na mrezi je odlucilo taj mec. I ta rana u Novakovoj psihi nece zarasti dok ne osvoji RG.
            Last edited by NI; 08-11-13, 14:17.

Comment

• Skeptik, sta mislis ti: da je Nadal igrao ove turnire koje smo malopre nabrojali, a koje je preskocio, da li bi on imao tako dobre rezultate na ostalim turnirima koje je igrao? Daj nemojte me zajebavati, birao covek sta ce da igra i fokusirao se na to svesno odredjene turnire stavljao u zapecak, i tako uspeo da ostvari svoj cilj. Posle us-a srednje zalosno, ali mu i ne treba bolje jer je na US turneji mislim i sam sebe iznenadio koliko je dobre rezultate napravio- realno nije ni mogao bolje ...
              Nasao sam komp Jeste da je koleginicin, ali nema veze posluzice
              Last edited by Sandugp; 08-11-13, 14:20.
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Pravila po kojima ce se bodovati uspjesi igraca su poznata na pocetku godine. Ta pravila mogu biti dobra, losa... ali ona su oficijelni metar. Rafa je po tom oficijelnom metru, poznatom unaprijed, osvojio vise poena. Mislilim da je tu prici kraj.

skeptik je u pravu, ovu sezonu je odlucio RG. Mec Rafa-Novak je odlucio RG, a ono pecanje na mrezi je odlucilo taj mec. I ta rana u Novakovoj psihi nece zarasti dok ne osvoji RG.
                Cak i kada ga jednog dana Novak osvoji (a verujem da hoce) ostace zal za tim porazom ....
                sigpic

Comment

Skeptik, sta mislis ti: da je Nadal igrao ove turnire koje smo malopre nabrojali, a koje je preskocio, da li bi on imao tako dobre rezultate na ostalim turnirima koje je igrao? Daj nemojte me zajebavati, birao covek sta ce da igra i fokusirao se na to svesno odredjene turnire stavljao u zapecak, i tako uspeo da ostvari svoj cilj.
                  Sandugp,

U pravu si. Ali ne zaboravi da je Rafa time dao Novaku sansu. Novak je nije iskoristio! To kazu prikupljeni poeni. A ti poeni su najbolja mjera konstantnosti. Bilo je za malo.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Sandugp,

U pravu si. Ali ne zaboravi da je Rafa time dao Novaku sansu. Novak je nije iskoristio! To kazu prikupljeni poeni. A ti poeni su najbolja mjera konstantnosti. Bilo je za malo.
                    Ispravka NI bice za malo ako Novak osvoji London, ako ga kojim slucajem uzme Nadal, bice za malo vise
                    sigpic

Comment

• Majstor David na pitanje sta treba danas raditi odgovara da mora udarati BH, FH i da mora trcati

Comment

• Probaj ubaciti neki retern u teren Stan, samo ih blokiraj...pa da vidimo kako stvari stoje u relijima

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                          Probaj ubaciti neki retern u teren Stan, samo ih blokiraj...pa da vidimo kako stvari stoje u relijima
                          Ne slusa pa to ti je Moras malo podviknuti
                          sigpic

Comment

• Nece David da se preda, oce 200 bodova
                            sigpic

Comment

• Dajte neki link pls ... mrzi me da trazim dobar stream ....
                              sigpic

Comment

• http://www.sportlemon.tv/20131103/vv...06-677725.html

Kretanje se mora popraviti, uspavan je...a i odlicni servisi ne pomazu da se probudi

Comment

Working...
                                X