Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    To je ono što stalno imam u podsvesti i što me iskreno najviše izluđivalo. Tako često na ivici, sa svojom nesigurnom i lošijom igrom, ali uvek bi dobit prevagnula na drugu stranu i to mnogo puta iz Novakovih gluposti, padova raznih i sl. Zato uvek i govorim da sve zavisi od njega, što se opet u većini mečeva i pokazalo ove godine. Taj povratak samopouzdanja i sigurnosti u sebe se evidentno vratio od azijske turneje, mada i dalje nije to 100% i iskreno se nadam da je iz ove tuborne prolećno-letnje sezone izvukao pouke. Ali... ne treba izgubiti iz vida da je i prošlu sezonu u istom periodu lošije odigrao, samo tada bez Rafe.
    Olja,
    Te padove su rezultat na vise faktora. Radi se o fizicke krize, mentalne krize... Ne moze Novak taj tempo da odrzi recimo 4 setova, mora da padne. Nadal ga je ove godine pobedzivao na velike turnire jer kod Rafe te padove traju krace i Rafa ne daje previse sanse. Mislim da je tu ta razlika, jer kad pocnu krize kod Novaka oni znaju da traju i jedan set, cak i set i po, a kod Rafe su 2-3 gema max.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Da, zaboravio sam tu povredu, ali kad bolje poglednes, on nakon sto je izvrnuo zgloba osvoijo MC Ali posto sam bio sportist svakako mislim da je ta povreda uticala na neki rezultati ove godine, mislim da ga ogranicila da ne trenira dovoljno.
      Novak je odigao MC sa povredom, potom otisao u Cesku na dodatne preglede i dobio preporuku da miruje. Nije trenirao 12 dana. To je imalo uticja na Madrid a u nesto manjoj mjeri i Rim i u jos manjoj mjeri Pariz.

Comment

• Trenutno sam u nemogucnosti da pisem napisacu zasto mislim da je novak imao konstantniju sezonu
        psirnije. Cim budem imao pristup kompu.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Inače se za Novaka betoni uvek misteriozno usporavaju i prašina ne poliva.
          sigpic

Comment

• Jel imaju sansu Marcel i Mark da prodzu dalje? Ovaj komentator kaze da nemaju, a ja mislim da imaju, ako dobiju danas sa 2-0 a Marero i Verdasko dobiju istim rezultatom Peya i Soaresa.
            OVAKO

Comment

• U koliko se ne racunaju Almagro turniri po juznoj Americi, gde je Nadal sakupio 1000 bodova, onda su priblizno isti. Zavisi dosta i od ovog zavrsnog. Ako ga Novak osvoji onda ce ti sljaka_Almagro turniri odneti prevagu i RAfa će najviše zbog njih biti prvi na kraju godine. Ako završni osvoji Nadal onda ce on biti osetno bolji ove godine. Mrlja na njegovu doduše odličnu sezonu je neigranje Australije i rana eliminacija na Vimblndonu. Generalno gledano obojica su bili odlični ali je NOvak po meni bio bolji jer je bio konstantniji na najvećim turnirima. Koliko top 10 pobeda NAdal ima van šljake ove godine? Taj podatak bih baš voleo da saznam
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                U koliko se ne racunaju Almagro turniri po juznoj Americi, gde je Nadal sakupio 1000 bodova, onda su priblizno isti. Zavisi dosta i od ovog zavrsnog. Ako ga Novak osvoji onda ce ti sljaka_Almagro turniri odneti prevagu i RAfa će najviše zbog njih biti prvi na kraju godine. Ako završni osvoji Nadal onda ce on biti osetno bolji ove godine. Mrlja na njegovu doduše odličnu sezonu je neigranje Australije i rana eliminacija na Vimblndonu. Generalno gledano obojica su bili odlični ali je NOvak po meni bio bolji jer je bio konstantniji na najvećim turnirima. Koliko top 10 pobeda NAdal ima van šljake ove godine? Taj podatak bih baš voleo da saznam
                Pa zato sam ti nabrojao samo bitnije turnire u prethodnom postu, nzm dali si primetio. Vinna del mar, Rio i Acapulco sam izostavio, nisu mi bili bitni. Znaci ti sam pobijes svoju teoriju. Rafa nije igrao na jedam slem i opet ima visak bodova u odnos Novaka!!! To treba zapaziti. Zaprvo on nije igrao na dva Slema, jer je na W ispao u prvo kolo. Tu se vidi ko je konstantniji. Nijanse su, ali Rafa svakako bolji.
                Last edited by Stefan-kobe; 08-11-13, 13:40.
                OVAKO

Comment

• I da se razumemo ja ne smatram da je Novakova sezona uspešnija od rafaelove ved camo da je kada se računa cela takmičarska godina od januara do novembra novak bio konstantniji tačnije konstantno je imao uspešne rezultate za razliku od rafaela koji je imao rupe
                  sigpic

Comment

U koliko se ne racunaju Almagro turniri po juznoj Americi, gde je Nadal sakupio 1000 bodova, onda su priblizno isti. Zavisi dosta i od ovog zavrsnog. Ako ga Novak osvoji onda ce ti sljaka_Almagro turniri odneti prevagu i RAfa će najviše zbog njih biti prvi na kraju godine. Ako završni osvoji Nadal onda ce on biti osetno bolji ove godine. Mrlja na njegovu doduše odličnu sezonu je neigranje Australije i rana eliminacija na Vimblndonu. Generalno gledano obojica su bili odlični ali je NOvak po meni bio bolji jer je bio konstantniji na najvećim turnirima. Koliko top 10 pobeda NAdal ima van šljake ove godine? Taj podatak bih baš voleo da saznam
                    Almagro turnire, koji naziv.
                    Sa ovakvom formom tesko Nadal da dodje i do finala ovog turnira, a kamoli da osvoji. Ako nas opet sve iznenadi nekom ekpresnom podizanju forme, onda svaka cast.

Comment

I da se razumemo ja ne smatram da je Novakova sezona uspešnija od rafaelove ved camo da je kada se računa cela takmičarska godina od januara do novembra novak bio konstantniji tačnije konstantno je imao uspešne rezultate za razliku od rafaela koji je imao rupe
                      Osim W za kakve rupe govoris? Ne racunam Australiju jer je covjek bio povreden i nije mogao da igra. Na svaki turnir stize do finala ili osvaja titule, osim u Sangaju i Parozu, gde je stigao do 1/2 finale. Nema tu nikakve rupe.
                      OVAKO

Comment

• A šta je australija ako ne deo 2013 sezone, stefane da bi se naša diskusija uopšte nastavila ti prvo moras da shvatiš značenje pojma konstantnost, i da ga razgranicis od nekih drugih sličnih mu pojmova
                        sigpic

Comment

• Sandugp

Nisam valjda retardiran da ne znam sto je konstantnost. Ja ti kazem da osim W Nadal nigde nije kiksnuo. Nabrojao sam ti, Novak ispadao u 1/8 finala Majamija, 1/4 finala Rima, 1/4 finala Sinsinatija, drugo kolo Madrida. Porazi su bili od Has, Dimitrov, Berdih, Isner, tenisere od koji ne smije ni u son izgubiti. E sad, kad Rafael osvoji 10 titule, kad stigne da igra jos tri finala, i kad ispadne dva puta u 1/2 finala, kazi mi ko je konstantniji? I opet cu da ti kazem, AO je deo od 2013, ali evo, Rafa nije nastupio na taj turnir i opet ima vise bodova od Novaka. Kako je to moguce ako je Novak konstantniji?
                          Last edited by Stefan-kobe; 08-11-13, 13:55.
                          OVAKO

Comment

I da se razumemo ja ne smatram da je Novakova sezona uspešnija od rafaelove ved camo da je kada se računa cela takmičarska godina od januara do novembra novak bio konstantniji tačnije konstantno je imao uspešne rezultate za razliku od rafaela koji je imao rupe
                            Sezona Nadala ove godine traje od februara do novembra. Novak je tacno je to, imao konstantniju sezonu u smislu nastupa, ali ne i uspeha na svim turnirima, znamo da je us open turneja odlucila prvo mesto. Na kraju bodovna razlika bice vrlo mala, sto ipak govori sa danasnje perspektive da su bili izjednaceni, stime sto je Nadala osvojio bitnije turnire za njega.
                            Inace u prilogu istine Nadal je propustio AO ne zbog povrede koljena nego zbog virusa.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                              Almagro turnire, koji naziv.
                              Sa ovakvom formom tesko Nadal da dodje i do finala ovog turnira, a kamoli da osvoji. Ako nas opet sve iznenadi nekom ekpresnom podizanju forme, onda svaka cast.
                              Verujem da moze da osvoji,ni ostali ne igraju mnogo bolje.
                              Originally posted by Casiraghi
                              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by mareliverpool View Post
                                Verujem da moze da osvoji,ni ostali ne igraju mnogo bolje.
                                Ja presrecna ako osvoji.
                                Tacno da i drugi ne igraju mnogo bolje, ali taj jedan koji ga moze pobediti igra.

Comment

Working...
                                X