Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bolje da je bio walkover

Comment

• Bravo za Gaskea, iako je Nole potpuno ispao iz ritma. Ne mogu da prepoznam francuza, ovakav angazman i bodrenje, nisam video kod njega.
      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Sta Nole radi,mnogo bre neozbiljno,trosi energiju,a sutra ga ceka Vavrinka
        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Cemu nervoza ,
          Nebitan mec sa jos nebitnijim protivnikom. Ne trosi se puno, pritisnuce kad zatreba.
          sigpic

Comment

• O, koji mec. Kakvi udarci i energija.

Comment

• Ceka Nole, i najmanju sansu da preokrene. Za sada Gaske, ne popusta, igra vrhunski.
              Iako je nebitan mec, stvarno moze za Nola, da bude vrlo poucno.

Comment

• Drop iz riterna a la Role
                sigpic

Comment

• Nervira me sto je ovako pristupio mecu,bas me nervira iskreno bojala sam se da ce bas ovako biti,nijedan protivnik nije nebitan
                  sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Ноле само навлачи гнев код публике и осећам да једва чекају да га неко откачи...
                    sigpic

Comment

• Uh kako je sad izvukao skracenu dijagonalu

Comment

• Interesantno je da Nole, nije imao sansu da vrati brejk.
                        Gaske je pokazao jedno sasvim novo lice, i pobednicki mentalitet, za koji nisam mislio da postoji kod njega.
                        Idemo u treci set, i u pravu borbu za pobedu.

Comment

• Idemo Gaske...ovaj Djokovic danas nista drugo od poraza nezasluzuje.

Comment

• Uz svo dužno poštovanje, ovakve budalaštine je majstor da napravi.
                            Bespotrebno uvede prvi u TB, sada ode u treći set, a ovamo kao igra sa pola snage, van ritma jer i protivnik "nema pojma pa će predati bez osvojenog poena"... skraćuje pauze između servisa... kao opušteno sve... .
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nadam se da on zna zašto ovo radi..
                              Originally posted by gokara
                              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Jamislim da nema pojma, samo znam da me opasno nervira
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X