Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Pecaros ...
    To bi u ovom trenutku Novaku i nama (njegovim navijacima) najvise odgovaralo.... jer Rafinjo ne bi mogao da nakupi te dve pobede koje mu trebaju Ali sta je tu je
    Nekako mi festivalski deluje deo turnira po grupama. Moguce i iz razloga nenaviknosti na ligaska takmicenja u tenisu.
    Koncentracija kvaliteta na manjem uzorku izrodila bi vise zanimljivosti .
    sigpic

Comment

• Jel ovako docekuju turiste u Londonu, nisam nikad bio pa ne znam

Comment

• Jooj ja obožavam ovaj njihov izlazak u Londonu
        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Baš kao što sam i mislio Wawrinka će odigrati bez svoga brata Chokerinke. Čovjek je impresioniran time što se našao u Londonu, nije imao kad da misli koliko je današnji meč bio važan. Pravi turnir da odigra opušteno bez presinga na moždane ovojnice.

Comment

• Average groundstroke speed. Wawrinka = 80mph, Berdych = 73mph

Ovo se bas moglo primjetiti...lupao je FH samo tako

Bolji u svim segmentima teniske igre

Comment

• Novak+Djokovic+Barclays+ATP+World+Tour+Finals+FasRsP1hOfRl.jpg
              Stigao Novak u London
              Last edited by proudNolee; 04-11-13, 18:15.
              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Sta se desilo sa Berdychovim BH Uzasno izdanje danas. Stan solidan, nije ovo njegova podloga pa je pobeda jos vaznija.Onaj TB da zaboravi
                Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                  Može li Stan da dobije Rafu?
                  Stan ne moze uzeti ni set Nadalu, kao ni Berdih. Jedino David ima sanse ukoliko ponovi igru iz Pariza.
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Dobar gem kolicnik, kao da ga je pocistio 6:3 6:2. Da vidimo u kakvom ce stanju David biti, ipak mu je ovo cetvrta uzastopna nedelja kako igra, svake je odigrao maksimalan broj meceva. Wawrinka ustvari sad i jedino u karijeri moze dobiti Nadala, sad kad pobjeda nista ne mora da znaci. Znaci sad ili nikad.
                    sigpic

Comment

• 6-3 6-4

Comment

• Tako je to kad se spava 3 sata dnevno, to sam i mislio, zasto sam kucao 6:3 6:2 nemam pojma, vjerujem da prskaj zna da objasni

Vrlo bitan moze biti gem kolicnik, nece se David predati ali ne vjerujem da je ostalo previse goriva iskreno. Bas je dao sve sto ima u zadnja dva meca.
                        sigpic

Comment

• A dobro, vecu ulogu bi mogao imati ovaj set koji je izgubio...svejedno je rano pricati o tim stvarima

Ovakvog Berdycha ce David lagano rijesiti u dva seta...bez ikakvih problema...bas je ocajan danas bio...jedina pozitivna stvar servis, kad ubaci prvi

Comment

• Jedni pisu podloga je brza sa visokim odskokom drugi da nece primat spin,sta je istina na kraju?

Comment

• Meni se cini da od spina ovdje nema nista...treba sacekati igrace koji ga vise koriste...Berdych nije imao previse problema u razmjenama po BH dijagonali...spin Wawrinkinog BHa se nije primao kao inace

Comment

• Odskok je visok, a odgovor o spinu stize sjutra
                                sigpic

Comment

Working...
                                X