Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stop foliranstvu. Stop nesportskom ponasanju. Naprijed stari!
    sigpic

Comment

• C'monnnnnn ROGERRRR
      sigpic
      http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Ajmo Roger .

sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Ajde DelPo, upotpuni mi dan, idemoooo
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Stan da vodi 6-0 5-0 40-0 on ce da izgubi od Novaka i Nadala. Djaba i lep tenis i lepi udarci kad je u glavi retardiran. Ko god da bude u grupi sa njega u Londona brojice svoje pobjede unaprijed. (govorim za Novaka i Nadala, pa i za Federera)
            OVAKO

Comment

• VAMOS DELPO!!!

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                To treba neko ko je pun para da uradi, da daje bogate nagrade i da dovede samo mudovista na turnir, bez chokera i mentalnih patuljaka.
                slazem se, jedan "masters ludaka" bi bio pun pogodak naravno sa sve valjd-kartama.. gulbis, monfis, stepanek, lodra, davidenko, has, tomic, dolgopolov i spektakl je zagarantovan...
                bez zayebancije, zasluzio je stanko masters kup.. recimo tipsa ima dva vezana ucesca, a su se berdih i ferer vec odavno odomacili tamo...

novak odlican danas. posle titule 2009. ovom mu je vec sad naj rezultat u bersiju.. i valjda nece tu stati

Comment

• Untitled.jpg

H2H ucesnika Londona...Ferrer i Roger po jednu magicnu pobjedu

Comment

• Vidi bre Boksi koliko Novakovih navijaca je za Rogera. Milina bre, nismo mi kompleksasi , nije nam tezina da navijamo za stare i uboge
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                      Vidi bre Boksi koliko Novakovih navijaca je za Rogera. Milina bre, nismo mi kompleksasi , nije nam tezina da navijamo za stare i uboge
                      Mi smo vazda bili kategorija za sebe, svi Rogerovci se sjutra navijati za Del Potra ako prodje, a gro nas navija za Rogera. Mi volimo tenis, volimo sport.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Stan da vodi 6-0 5-0 40-0 on ce da izgubi od Novaka i Nadala. Djaba i lep tenis i lepi udarci kad je u glavi retardiran. Ko god da bude u grupi sa njega u Londona brojice svoje pobjede unaprijed. (govorim za Novaka i Nadala, pa i za Federera)
                        Nije retardiran u glavu;)...samo se tesko nosi sa pritiskom! a i tvoje DJ nije bas DZ..Dz kao Dzak;)previse je nepismeno.Vidi to da editujes,nije normalno

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                        sigpic

Comment

• di je moj prijatelj shimika

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                            Vidi bre Boksi koliko Novakovih navijaca je za Rogera. Milina bre, nismo mi kompleksasi , nije nam tezina da navijamo za stare i uboge
                            Ma nemam reci koliko ste fini

Usla u autobus, mozda i stignem pred kraj seta

Sent from my HTC, posto mi se moze
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Rogerova rjesenja su ocajna, imao je brejk
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                                Nije retardiran u glavu;)...samo se tesko nosi sa pritiskom! a i tvoje DJ nije bas DZ..Dz kao Dzak;)previse je nepismeno.Vidi to da editujes,nije normalno
                                Valjda zbog toga sto sam iz Makedonije. Nenamerno radim to, trudim se da pisem sto e mozno bolje, ali ipak desi se po neka greska. A Vavrinka je retardiran, vjeruj meni. Znaci retardiran ne u pravom smislu, vec vise "retardiran" u teniskom zargonu.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X