Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Pa mogli su da igraju jos malo, sad cu sigurno da propustim ceo 1.set
    Pa pobegni sa posla.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Gasquet

U London ide 8 igraca koji su obiljezili ovu godinu, a ti mi nadji nekoga ko je vise zasluzio London. I objasni mi po cemu su to Federer i Berdych vise zasluzili isti!
      Gasquet ima 10-ak % uspjeha On se i ne bi našao u Londonu da nije odustajanja. Goaterer ima hroničnu povredu leđa, u godinama je kad više ne može držati korak u kontinuitetu, već čekati povremeni bljesak. Mislim da je kroz karijeru dovoljno pokazao da ne upada u oči kad se kvalifikuje na završni turnir. Ne briljira ni Berdych, ali je svakako igrač koji kroz karijeru ima zapaženije rezultate od osvajanja Estorila, i neko kome plasman na završni turnir nije stran.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Pa pobegni sa posla.
        Razmisljam da krenem za 10 minuta, ionako nista ne radim
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

Ko zasluzuje? Gulbis?

Nek organizuje on sam sebi masters, a nek tebe zaduzi da dijelis pozivnice
          To treba neko ko je pun para da uradi, da daje bogate nagrade i da dovede samo mudovista na turnir, bez chokera i mentalnih patuljaka.
          sigpic

Comment

• Izvanredna predstava. Kako Nole dize formu iz kola u kolo.
            Kretanje fantasticno, Fh takodje, Bh dtl odlican ali mora jos bolje, na mrezi odlican, vidi se rad na tom segmentu.
            Povremeno je delovao kao 2011 g. U svakom slucaju, izuzetno sam zadovoljan.
            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              To treba neko ko je pun para da uradi, da daje bogate nagrade i da dovede samo mudovista na turnir, bez chokera i mentalnih patuljaka.
              znaci 3-4 igraca i to je to

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                Gasquet ima 10-ak % uspjeha On se i ne bi našao u Londonu da nije odustajanja. Goaterer ima hroničnu povredu leđa, u godinama je kad više ne može držati korak u kontinuitetu, već čekati povremeni bljesak. Mislim da je kroz karijeru dovoljno pokazao da ne upada u oči kad se kvalifikuje na završni turnir. Ne briljira ni Berdych, ali je svakako igrač koji kroz karijeru ima zapaženije rezultate od osvajanja Estorila, i neko kome plasman na završni turnir nije stran.
                Objasnio si, sad sam i ja progledao

Idalje nisi naveo nekoga novog
                Last edited by shminka; 01-11-13, 14:43.

Comment

• Role tankuje
                  Stanislav tankuje
                  Švajcarci tankuju
                  sigpic

Comment

A nisi skontao da sam upravo zbog toga naveo Gulbisa, on ima para

Comment

• Kakvi su ono fantasticni FH bili u prvom setu.Odlican mec,oba igraca su malo pala u drugom setu, Stan mentalno, a Novak u igri, sve u svemu odlicno Q.
                      Igra na mrezi polako pocinje da se isplacuje Novaku 13/19
                      Similis simili gaudet

Comment

Objasnio si, sad sam i ja progledao

Idalje nisi naveo nekoga novog
                        Tsonga bi bio ispred da je igrao, i ovako je završio jedva iza.

Comment

• Sad svi uz Rogera, za tenis, za sport
                          sigpic

Comment

• shminka, znas sta ti je sad ciniti, do nekih 16:30,16:45 si sam, nemoj praviti gluposti

ajmo Role

sigpic

with experience.

Comment

• Nole odlican prvi set nema potrebe ni komentarisati-fenomenalno,drugi ocekivano da popusti ali dovoljno dobar da dobije mec.
                              Bilo je ocigledno da se pobeda ne dovodi u pitanje.
                              Stan,na momente odlican,bar smo gledali dobar tenis,narocito prva 3 gema prvog seta,ai i u 2-gom setu je bilo prelepih poena poena
                              Idemo dalje Noleeeee
                              sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Sad svi uz Rogera, za tenis, za sport

Opet ona Shminka sam...
                                Idemo matori!
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X