Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    NDPS potencijal

I ovakav je trebao Novaku uzeti set
    Kako ti ono veliš - "Prvi se mačići, pardon mečevi tj. setovi u vodu bacaju".
    prim. autora - u vodu nipošto, postoji deponija.
    sigpic

Comment

• Da, da, i jos jedno pitanje, posto me smara da gledam te liste i nerazumem se bas nesto mnogo, jel ima sanse Delpo da bude treci na kraju godine?
      sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
        Da, da, i jos jedno pitanje, posto me smara da gledam te liste i nerazumem se bas nesto mnogo, jel ima sanse Delpo da bude treci na kraju godine?
        Sve zavisi sta uradi sad i na zavrsnim turniru, ali matematicki moze da bude no. 3.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Treba mu jos 905 poena za taj poduhvat

Comment

• PO nije to nerealno toliko, s obzirom u kakvoj je formi, a razmisljao sam da David brani titulu i to
            sloboda ili ništa

Comment

• Pa dobro, 905 poena da prestigne Andyja...i da u svoj toj prici skupi i 400 poena vise od Ferrera, sto ne bi trebao biti problem

Comment

• Titula u Parizu i da ne misli dalje
                sloboda ili ništa

Comment

• U sinocnem mecu Novak nije imao sto da dobije. Ne mogu reci da je mogao da izgubi. Erbe ipak nije ta klasa.

Novak je bio dobar, solidana ali ne i odlican. To je cijelo vrijeme bila igra na jedan gol. Rezultat to ne odrazava. Novak je izgubio samo 21% poena na svoj servis. Svejedno je mora da grize u dva gema. Na kraju prvog seta je bio nervozan i morao da spasava set lopte. Na kraju drugog je bio opusten. Sve bi to zavrsilo mnoclo lakse da je Novak nije odigrao vrlo los poen na Erbeov servis u prvom setu. Pri rezultatu 30:0 za Novaka. Mislim da je i tu presudila nervoza. Kao i svi drugi, Novak je losiji kada ima nesto da izgubi.

Erbe ima sjajan servis i odlican volej i pozitivan odnos prema igri. Po mom misljenju je to nedovoljno. Jucer je bio idealan mec za njega. Nije imao sto da izgubio a publika ga je nosila.
                  Last edited by NI; 30-10-13, 12:29.

Comment

• Peca, poenta je da nije naucio servirati prekjucer. Bas kao sto ni stav nije nabavio pred mec sa Novakom

Momak ima savrsen prvi servis i uz dodatni rad na osnovnim udarcima bi mogao biti opasan u buducnosti. Barem u dvoranama

Comment

Peca, poenta je da nije naucio servirati prekjucer. Bas kao sto ni stav nije nabavio pred mec sa Novakom

Momak ima savrsen prvi servis i uz dodatni rad na osnovnim udarcima bi mogao biti opasan u buducnosti. Barem u dvoranama
                      Ne sporim da ima dobar servis. Kako Visko reče sliči Mekinrou i još ubojitije izgleda kada ga ide.
                      Problem je konstantnost. Da bi dobar servis prešao u odličan mora biti dobar u kontinuitetu. Iz njegovog dosadašnjeg bivstvovanja po teniskim terenima ne vidim rezultate koji potkrepljuju posedovanje ustaljenosti na servisu. A da je šupalj u mnogim segmentima to je vidljivo i iz aviona po imenu NĐ
                      Vreme neće raditi za njega ako on do sada nije naučio osnovne udarce.
                      sigpic

Comment

• Lakse ce on doraditi udarce, nego neki glavu

Dobra ti ta sa avionom

Sta ces, ja sam ga gledao protiv Stebea i slicnih...oni nisu znali otkriti nedostatke kao NĐ

Comment

Peca, poenta je da nije naucio servirati prekjucer. Bas kao sto ni stav nije nabavio pred mec sa Novakom

Servis je izavnaredan. Mislim da se cak to ne moze nauciti. To je prirodno. Stav kao njegov je uvijek pomalo blef. Taj stav postane oruzje tek kada igra pred svojom publikom. Ako moze popraviti osnovne udarce, u prvom redu FH-du, u dvorani i na brzim podlogama, rekao bih i na travi ako iole nauci kako se kretati, moze biti opasan.

Ali on ima 22 godine. Njegov FH trazi vise od dorade. A za to treba vremena. Mora pozuriti.

Comment

• Njegov stav njemu pomaze da svaki poen igra posebno, bez razmisljanja o proslosti

Servis je savrsen, definitivno...bilo bi stvarno steta da sa takvim udarcem ne napravi nesto vise u karijeri...a pod tim mislim da dogura do prvih 40, 50...to sigurno moze

Pogotovo ako se u obzir uzmu rezultati koje mladi igraci postizu ovih dana

Comment

• Razbuca Rudar Lukasa ko dete zvecku.
                              sigpic

Comment

• Овај мали што је играо са Новаком је онај тип што ја кажем, дај ми боже добар сервис и просечан форхенд и бићу милионер...
                                Last edited by Žika; 30-10-13, 10:14.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X