Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Protiv Johna se nece provuci

Comment

• On je pokazao da je dobar igrac i fino vaspitan i publika ga je zavolela tako da ono . Voleo bih da se on probije ali to ce uraditi samo ako unapredi neke svoje udarce i tako to... Videcemo . Dimitrov je njegovo godiste pa je i uzeo atp turnir ... Samo naravno ne mogu njih dvojicu da uporedjujem...
      sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Los mec, bez ritma totalno , Herbert sem servisa ne zna ni FH, ni BH ni volej, Nole zardjao , ali hajde malo je vezbao return za Johna ili Prisjeznij-a.
        Lepi pokreti kod petlje za servis, ali kad stane,gore nego Novak kada tapka
        Podloga izgleda veoma spora i visokog odskoka, da li zbog ugla kamere ili..
        Last edited by Maxx-a; 30-10-13, 00:22.
        Similis simili gaudet

Comment

• Za srčanost i servis ne tako mladom Herbertu sve pohvale. Što se teniskog znanja tiče može da dobije slabu dvojku. Bh ne postoji, fh lupeta pa ako uđe, a kreće se kao rašrafljen. Na mrežu srlja jer se nada jeftinom poenu i tu poput čorave koke ubode neko zrno.
          Francuzi znaju da se uskopište na sopstvenom bunjištu kada im rulja sa tribina da vetar u leđa. Oduvek mi je ta vrsta teniske publike išla na ganglije te mi je s toga i svaki poraz domaćeg igrača na njihovim turnirima vrlo drag.
          U prvom setu servis je služio Herberta, verujem kao retko kad za života i uz slabije Novakovo čitanje istog, doguralo se do tb. Sva kasnija dešavanja su u sferi očekivanog.
          Raduje volja i vidljiva Novakova rešenost da se ovaj turnir dobije, a ne samo odigra.
          sigpic

Comment

• Herbert ima odlican servis i pozitivan stav na terenu, niti je bezobrazan niti je psiho, nego je bas kako treba. Ali nazalost, bh mu bukvalno ne postoji, fh lupi pa sta budi, voleje ima osrednje.
            Steta sto ovi momci koji znaju da igraju tenis, nemaju njegov stav na terenu, onda bi mozda i imali mlade nade tenisa koje mogu nesto i da urade.
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Mogli smo i neku pjesmu napisati, nesto tipa:"Nikad! Kao protiv Novaka nikad!"

Na Balasevu muziku...

Cak i on ima dio...i solidan i koristan
              Last edited by shminka; 30-10-13, 08:00.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Herbert ima odlican servis i pozitivan stav na terenu, niti je bezobrazan niti je psiho, nego je bas kako treba. Ali nazalost, bh mu bukvalno ne postoji, fh lupi pa sta budi, voleje ima osrednje.
                Steta sto ovi momci koji znaju da igraju tenis, nemaju njegov stav na terenu, onda bi mozda i imali mlade nade tenisa koje mogu nesto i da urade.
                Boldovano je nešto što bi Herbert mogao da "proda" iz ovog meča generacijski bliskim kolegama. Ipak, čini mi se da je tu vrstu stava više uzrokovala domaća atmosfera negoli je to njegov takmičarski kredo. Uz tu vrstu stava mora i da te "hoće" da bi nadomestio praznine u vičnosti baratanja reketom. Herbert je prvi set odigrao u transu i po viđenom retko ćemo ga viđati na ATP turnirima.
                Last edited by pecaros; 30-10-13, 08:04.
                sigpic

Comment

• shminka je rekao da je takav stav imao i na nezvanicnom prvenstvu sveta
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Ima momak odlican stav na terenu, siguran sam da sam to istakao i u izvjestajima sa NDPSa

a ovdje je sipao preko 20 asova u mecu, hladno

Comment

• Nemam dalji komentar za "stav" ukoliko je isti iskazan na NDPS jer to više nije slučajnost nego pravilo.
                      Još kad bi štogod od teniske igre naučio gde bi mu kraj bio.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Ma jesam, sve sam ih gledao...i bas sam te htio pitati dal je i on U20?

Po kvalitetu je tu negdje sa Veselim. Ima odlicnu tehniku servisa koja mu ne oduzima previse energije...a poprilicno je ucintkovit. Lopticu kupi sigurno metar i po iz terena. Odlicno se krece, izuzetno dobro gradjen za tenisera i poprilicno dobro fizicki pripremljen. Ima jako dobar retern, odlicno se krece, ravni udarci a problem mu nisu ni voleji....Vjerovatno najveca kvaliteta mu je psihicka snaga! Izuzetno brzo zaboravlja stvari koje su se desile i bodri se sve vrijeme. Kad kaze alezzz, kao da izbrise u potpunosti prethodne poene.

Danas je bio izuzetno blizu poraza...spasio se servisom u drugom setu, a onda na kraju treceg vezao 4 gema...mislim da je spasio i mec lopte

Sve ovo sto govorim vrijedi za Sarajevo, i nepoznanica mi je kako svaki od ovih igraca igra na sporijoj podlozi, jer je ova stvarno specificna...ali sve u svemu odlican je igrac
                        to je bilo misljnje o njemu, naravno za challenger nivo...sto sam uspio uhvatiti uz sudjenje
                        Last edited by shminka; 30-10-13, 08:14.

Comment

• Ala si ga nakitio
                          GS potencijal
                          sigpic

Comment

• NDPS potencijal

I ovakav je trebao Novaku uzeti set

Comment

• Ima li Haas kakve sanse za zavrsni?
                              sloboda ili ništa

Comment

• Treba mu titula i poklapanje ostalih rezultata