Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Paris 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Ja iz tank teorije jedino zakljucujem da su Rafa i Toni izuzetno glupi ljudi, da ne kazem dva debila. Nisu hteli da izadju na megdan Novaku koji ceo turnir igra sa dosta oscilacija i cija je forma u padu u odnosu na Aziju, propustivsi tako dobru priliku da dodju do rekordnog sestog mastersa i overe prvog mesta, jer su procenili da im tim cinom skacu sanse za osvajanje WTF-a izmedju ostalog i zbog krucijalnih 24h odmora vise. Umesto da u Parizu rese pitanje prvog mesta za sta je postojala realna sansa Tio Toni je povukao strateski potez, odlucio se na povlacenje napravivsi dil sa Davidom kako bi se potpuno obezbedio jer se plasi da Nadal ne moze izaci na kraj sa Stanom i Tomasom, a bez dve pobede u Londonu prvo mesto nije garantovano.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Novak bi pobedio Rafita. Na ovakvoj podlozi bilo bi nesto slicno kao pre koju godinu.
2009 ATP World Tour Masters 1000 Paris France Hard S Djokovic,Novak 6-2, 6-3 StatsDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ja mislim da je i Rafa u padu forme, možda i većem od Novaka, tako da možda i nisu pogrešili što su ga zaobišli u Parizu. Pod pretpostavkom da su tako hteli, naravno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa mislim da je i Rafa u padu forme, možda i većem od Novaka, tako da možda i nisu pogrešili što su ga zaobišli u Parizu. Pod pretpostavkom da su tako hteli, naravno.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
A da ti si beše kontra teoriji zavere.
A šta ćemo ako Rafa odigra maestralno London? Da li to spada pod neki plan ili jednostavno podigao formu za dva dana?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Tankovao (to je samo moje misljenje, NE mora da znaci da je tacno) je zato jer je znao da cak i kada bi podigao nivo igre to za Novaka ne bi bilo dovoljno. Novak je protiv Stana odigrao odlicno, nije mu Stan mogao nista, protiv Roleta se, verovatno ne zna ni on zasto, izglupirao u prvom setu, kasnije se vratio u normalu, a protiv Rafe bi imao veliki motiv i verujem da bi izdominirao ceo mec i zavrsio ga u 2 seta. Da li bi se to isplatilo Rafi ?Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
-
Originally posted by miloolja View PostA da ti si beše kontra teoriji zavere.
A šta ćemo ako Rafa odigra maestralno London? Da li to spada pod neki plan ili jednostavno podigao formu za dva dana?
@Johny
Novak je nakon 30 minuta protiv Davida disao na skrge, drmala ga je fizicka kriza koja srecom nije dugo potrajala, maksimalno spremni Nadal bi tako nesto surovo kaznio, David to nije bio u stanju i tu je ta razlika izmedju odlicnih igraca i onih najboljih. I u drugom setu je Novak pao i David je imao priliku da napravi dupli brejk, ali se Novak pomalo i srecno izvukao, prvu brejk loptu je spasao uz pomoc mreze. Novak jeste odigrao odlicno finale ali je bilo propusta koje bi Nadal sa USO-a recimo itekako znao da iskoristi. Medjutim, Nadal nije na tom nivo vec neko vreme i zbog toga, kao i zbog Davidove fantasticne partije(ovako nije igrao jos od prosle godine) je i zavrsio svoj nastup u polufinalu.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by Niki View PostNI,
Drugim recima na taj nacin mozemo "problematizirati" celi niz pobeda i osvojenih titula.
Ja ne problematizujem tri Rafine titule. Rafa je zasluzeno osvoji sve tri.
Kao Novakov navijac, zalim sto mu je Rafa uzeo GS na njegovom terenu. I to je sve.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostPojescu sve sto sam napisao Ali mogu odmah reci da se sanse da odigra bolje nego sto je igrao turnire nakon USO-a mere promilima. Za koliko ce to biti dovoljno videcemo, zavisice i od forme drugih igraca.
@Johny
Novak je nakon 30 minuta protiv Davida disao na skrge, drmala ga je fizicka kriza koja srecom nije dugo potrajala, maksimalno spremni Nadal bi tako nesto surovo kaznio, David to nije bio u stanju i tu je ta razlika izmedju odlicnih igraca i onih najboljih. I u drugom setu je Novak pao i David je imao priliku da napravi dupli brejk, ali se Novak pomalo i srecno izvukao, prvu brejk loptu je spasao uz pomoc mreze. Novak jeste odigrao odlicno finale ali je bilo propusta koje bi Nadal sa USO-a recimo itekako znao da iskoristi. Medjutim, Nadal nije na tom nivo vec neko vreme i zbog toga, kao i zbog Davidove fantasticne partije(ovako nije igrao jos od prosle godine) je i zavrsio svoj nastup u polufinalu.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostOd ova tri turnira gledao sam Montreal i Sinsinati ( finale US Opena nisam jer sam bio na putu ) i po meni Montreal je morao dobiti jer se igrao u nocnom terminu koji mu najvise odgovara. Sinsinati i US Open ne bi dobio ni sa ovakvom formom zbog vremenskih uslova. Na otvorenom kad su velike vrucine i vlaznost Nadal je uvek favorit bez obzira na podlogu. U dvorani bez obzira na podlogu Djokovic je favorit.
Vidi se da si bio na putu tokom USO finala. Odgledaj ga, pa onda da pricamo.
Comment
-
Originally posted by Johnny View PostTakav Rafa bi, ali ovaj iz Pariza ne bi, u tome je razlika, Novak bi se sprdao. Ipak, i ovakvom Rafi David ne moze nista, cak ni na ovakvoj podlozi, ako Rafa ima bar malo zelje za pobedu ;)Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
Comment