Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Prix of Japan MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kako bih voleo da Doca ko za inat pobedi u VALEnsiji i zakogolica nam mastu za sledecu sezonu

Comment

Vaistinu...

Comment

Bas bih voleo da mi neko objasni kako je to znati padati sa motora koji ide 100km/h,200km/h ili vise.Eto,ja to ne znam.
        Vanja,hoces da kazes da Bradl ne zna da padne sa motora a Markez zna? Pa da je neko drugi ovako pao,mislim da bi se rasklopio.Po meni,ipak je to sreca.

Comment

Originally posted by boban View Post
          Bas bih voleo da mi neko objasni kako je to znati padati sa motora koji ide 100km/h,200km/h ili vise.Eto,ja to ne znam.
          Vanja,hoces da kazes da Bradl ne zna da padne sa motora a Markez zna? Pa da je neko drugi ovako pao,mislim da bi se rasklopio.Po meni,ipak je to sreca.
          Pa evo ja da delimicno pokusam, u sustini na 200km/h i vecoj brzini nemas veliku mogucnost da razmislis kako ces pasti, nisam siguran ni dali su svesni u tom momentu da uopste i padaju, e sada ima druga stvar sve zavisi kako pada dal pri dodavanju gasa ili proklizavanju prednjeg tocka, sto je veoma cesta pojava, negde sam davno procitao, da u periodu van sezone imaju vezbanje upravo padova, koje se odnosi spustanjem niz akva tobogane, skupljenim rukama uz telo. sto se vise puta moze i videti prilikom pada, i tako dalje i tako dalje...Sto se tice Bradla decko je imao nesrecu da mu noga zapne ubusen trave pored staze iveruj svaki da je pao na tom mestu imao bi slicnu povredu...
          sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Bas na to skupljanje ruku sam i mislio, nisam vidjao Doktora da ide u sljunak van motora sa rasirenim rukama pri low side-u... To, puno rotacije da se energija tako istrosi i ovo sto sam vec pricao za high i low side... Nije Doktor probao da divljacki da gas na izlazu iz zadnje krivine u Katalunji 2009. jer svi znamo da bi samo dobio po kacigi, nego je probao da divljacki ukoci i parkira se ispred Lorenza... Da je tako pao, samo bi otklizao, sa Lorenzom jer su bili bas blizu...

Pomislio bi covek da neko ko je imao kez od uha do uha kad je prvi put pao na drugom testu u zivotu na MGP masini zna ono sto se moze znati o sto bezbednijem prizemljenju, obzirom da je i rekao da je isao na pronalazenje granice... Imao je srece, dosta srece, na treningu u Mugellu, tu je izbegao zid, inace bi bilo svega...

Comment

Znaci,slazemo se da ima srece kada padne? Vas dvojica ste napisali isto sto i ja samo trazite nacin da objasnite odakle ta sreca i kako je neko ima a neko ne.

Comment

Originally posted by boban View Post
                Znaci,slazemo se da ima srece kada padne? Vas dvojica ste napisali isto sto i ja samo trazite nacin da objasnite odakle ta sreca i kako je neko ima a neko ne.
                Pa naravno da imaju srece , kao sto rece Vanja gore zamisli da je Markez udario u Mugellu punom brzinom u zid , nikakav trening mu nebi pomogao, ali u pojedinim padovima imaju i vezbanje
                sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Posle trke , Marc Markez, prisao i probao kvacilo Lorenca na njegovoj Yamahi, klinac nista ne prepusta slucaju

http://www.gp-inside.com/News/Detail/5970
                  sigpic

Comment

"nisam siguran ni dali su svesni u tom momentu da uopste i padaju..."
                    Taso,drzi se ti postavljanja slika...Ne treba da pricas o necemu sto ne znas.Posebno vazi za Vanju!
                    Ako nemate saznanja iz licnog iskustva,tj. nikada niste ni seli na motor a ipak zelite da uzmete ucesce u diskisiji,mnogo bi korisnije i postenije bilo da postavite linkove koji to objasnjavaju nego da pricate o necemu o cemu pojma nemate...
                    Zovite

Comment

Originally posted by nixa View Post
                      Taso,drzi se ti postavljanja slika...Ne treba da pricas o necemu sto ne znas.Posebno vazi za Vanju!
                      Ako nemate saznanja iz licnog iskustva,tj. nikada niste ni seli na motor a ipak zelite da uzmete ucesce u diskisiji,mnogo bi korisnije i postenije bilo da postavite linkove koji to objasnjavaju nego da pricate o necemu o cemu pojma nemate...
                      Ok‚‚strucnjaku'' primljeno k'znanju, ostavljam tebi i tvojoj strucnjosti...

Edit:
                      A nesto i tebe nisam primetio da si sedeo na motoru u gp klasi , ali ok ipak si ti pun znanja za razliku od nas nestrucnjaka...
                      Last edited by tasa01; 30-10-13, 09:37.
                      sigpic

Comment

Originally posted by tasa01 View Post
                        Posle trke , Marc Markez, prisao i probao kvacilo Lorenca na njegovoj Yamahi, klinac nista ne prepusta slucaju

http://www.gp-inside.com/News/Detail/5970
                        kakav lik!!! nemoj samo da bude kasnije...
                        nisam hteo verujte mi,samo sam pipnuo...

Comment

Nixa nemoj da nešto previše pametuješ.Bitno je da si ti sedeo na motoru.Kad se budeš dozvao pameti onda ćemo razgovarati
                          If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

Isprobava covek , da vidi sta propusta i kakvu Yamaha nadmoc ima

Comment

aj da vidim strucnjak kako ces pri takvim brzinama da budes svestan da padas..to je stoti deo sekunde..a posto se iz tvog posta vidi da ti imas iskustva sa tim,tj padao si vec..nema potrebe diskutovati o tvojoj strucnosti ;)
                              MESSI 10

Comment

mislim da kao surovi profesionalci itekako znaju da se postave i otklizu sto je bezbednije mguce u travu/sljunak pri lowside padovima dok ne vidim kako moze da se kontrolise high side pad, to je cista sreca pod kojim uglom ces pasti na asfalt i da li ce pri padu biti polomljeno nesto... bitno je imati srece pa otici u suprotnu stranu od motocikla jer moze nakon samog pada da izazove teske povrede ukoliko krene u istom pravcu kao i vozac.

nisam nikada vozio nista jace od Piaggio Beverly 500 ali pretpostavljam da je tako suludo je btw govoriti o necijem "iskustvu" sa padovima, pri brzinama koje postizu momci koji se takmice, zna se koji je epilog ako do neceg takvog dodje na ulici
                                VALENTINO ROSSI #46

Comment

Working...
                                X