Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Grand Prix MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Gargamel View Post
    Ne mogu da poverujem da su u ekipi napravili tako glupu gresku,vise mi lici na bahatost Markeza,pre ili kasnije bi dobio ovakvu kaznu a ova verovatno nece mnogo uticati ni na njega ni na sampionat.
    Ekipa, jos pre trke su imali ideju da odu u krugu 11, tad su mu i pokazali znak Box i on je otisao kad ga je video...

Originally posted by mikisavic89 View Post
    A ne ovako ni pola krivine ne mogu da prodju bez elektronike.
    Od ovoga nema nista, elektronika je postala jako bitan bezbednosni faktor. Takodje, ova cuda ce sledece godine da potrose 20 litara goriva po trci, obrnu nekih 120 km za vreme trke, tako da je to (za njihovu snagu, kubikazu i rezim potrosnje) mizernih 16-17 litara na 100km, to bez elektronike i aktivne kontrole potrosnje ne bi moglo nikako... Elektronika je vazan razvojni deo, narocito za ulicne motore. Ona nije ogranicavajuci faktor, samo bezbednosni i obzirom da su vozaci gotovo potpuno nezasticeni na bilo koji drugi nacin nije bas pametno uklanjati je...

Ova struja vozaca koji traze obazriviju voznju tokom duela pravi deo javnog mnjenja koji zahteva kazne za najstiniji kontakt. To ako bi se saseklo sve bi bilo sasvim OK... Podsecanja radi, elektronika je tu vec duze vreme, a i pored toga imamo Jerez 05, Assen 07, Lagunu 08, Catalunyu 09, Silvesrtone 13, Sepang 13 (borba Lorenza i Marqueza)...

Comment

Mislim da je ovo cista glupost , prestroga kazna , nikog nije ugrozio pa ni samog sebe , ovo pocinje da lici na Politiku , sramota za Moto GP

Comment

Meni ovo vise lici na mesanje karti kako bi se sampionat donekle ucinio zanimljivim sada pre kraj jer tokom sezone to bas i nije osim nekoliko ludih preticanja izmedju Lorenca i Markeza, a opet u svrhu povecanja gledanosti posecenosti i naravno NOVCA. Mozda gresim, ali takav utisak imam. Nije to neki tamo tim iz NS-a ili BG-a i trka u batajnici vec HRC a ulog je titula moto gp sampionata da bi se pravile takve "glupe greske". Veliki sam fan cuvene #46 uvek bio i ostao ali mislim da je ovaj novi "klinac" nesto nevidjeno i da apsolutno zasluzuje titulu sampiona i zelim mu da to i postane! Opet cu se ograditi moguce da gresim, ali takav sam utisak stekao.

Comment

Originally posted by Jovan_NS View Post
          Meni ovo vise lici na mesanje karti kako bi se sampionat donekle ucinio zanimljivim sada pre kraj jer tokom sezone to bas i nije osim nekoliko ludih preticanja izmedju Lorenca i Markeza, a opet u svrhu povecanja gledanosti posecenosti i naravno NOVCA. Mozda gresim, ali takav utisak imam. Nije to neki tamo tim iz NS-a ili BG-a i trka u batajnici vec HRC a ulog je titula moto gp sampionata da bi se pravile takve "glupe greske". Veliki sam fan cuvene #46 uvek bio i ostao ali mislim da je ovaj novi "klinac" nesto nevidjeno i da apsolutno zasluzuje titulu sampiona i zelim mu da to i postane! Opet cu se ograditi moguce da gresim, ali takav sam utisak stekao.
          i ja sam razmisljao o tome,tj o vise "teorija zavere" mnogo su to ozbiljne ekipe i vozaci da bi se takve greske pravile,ali opet nije samo on pogresio,bilo je jos vozaca tako da opet sa te strane mozda nisu svi razumeli u kojim krugovima moraju da odu u pit stop,ne znam..samo mi je drago sto ce ovi sto su osporavali ono sto je uradio marc cutati jer je jasno da nema nikakve protekcije,to su gluposti
          MESSI 10

Comment

Ma sve je to spanski lobi 2 struje , jedna Lin a druga Repsol & co Mada Lin danas pokazao moc

Comment

protekcija se i ne pokazuje u ovako ociglednim situacijama vec u nekim gde je 50:50 i gde se moze progledati kroz prste tako da to nista ne dokazuje, ja ne tvrdim da ima veliku protekciju ali tolerisalo mu se stosta, govorim generalno ne samo u ovoj sezoni... a ko sam ja da osporavam bilo kog vozaca a kamoli buduceg svetskog sampiona kraljevske klase, pre ili kasnije
              VALENTINO ROSSI #46

Comment

Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
                protekcija se i ne pokazuje u ovako ociglednim situacijama vec u nekim gde je 50:50 i gde se moze progledati kroz prste tako da to nista ne dokazuje, ja ne tvrdim da ima veliku protekciju ali tolerisalo mu se stosta, govorim generalno ne samo u ovoj sezoni... a ko sam ja da osporavam bilo kog vozaca a kamoli buduceg svetskog sampiona kraljevske klase, pre ili kasnije
                Tacno, ali u kojim situacijama je bilo 50:50? Pre ce biti 80:20 u korist MM

Comment

Odlican dan za Rosija! Obe izgubljene pozicije u cistom trkanju nadoknadio u boxu.Markez napolje i eto podijuma.Ko zna zna...Respekt!
                  Zovite

Comment

@crni - definitivno tako izgleda mada ,ja verujem da je samo MM zasluzan za svoj uspeh tj talenat i naravno njegov tim .

Comment

• MM jeste nekad pravio nepromisljenje poteze ali mislim da to samo pokazuje da se decko ne boji nikoga i da se ne boji da pokaze zube velikanima poput Rosija, Lorenca i ostalih... Decko je talenat, uneo je spektakl u ovaj "show" i svaka mu cast! Jos malo da se izjednace ekipe, da Rosi ponovo udje u semu sa tom Yamahom i da imamo pravu borbu za pobedu i titulu! A ne da se sve zavrsi 15 trka pre kraja sampionata kao u mrtvoj formuli

Comment

• Danas sam gledao video i Markezova guma je bila puna rupa.Ja neznam kako je mogao voziti tu Hondu zadnji krug pre boxa.Jedno veliko za Bridgestone
                        If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• Originally posted by nixa View Post
                          Odlican dan za Rosija! Obe izgubljene pozicije u cistom trkanju nadoknadio u boxu.Markez napolje i eto podijuma.Ko zna zna...Respekt!
                          Kakav si ti miner nixa,svaka ti cast
                          Pises tacno ono sto 90% ljudi na ovom forumu ne zeli da cita.Treba imati inspiracije i smisljati ono sto ljude najvise nervira.Respekt za tebe.

Comment

• If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

• Originally posted by boban View Post
                              Kakav si ti miner nixa,svaka ti cast
                              Pises tacno ono sto 90% ljudi na ovom forumu ne zeli da cita.Treba imati inspiracije i smisljati ono sto ljude najvise nervira.Respekt za tebe.
                              Definitivno zna da pogodi u centar, u zivac zargonski receno ali tako nesto moze iskomentarisati samo provokator koji vise mrzi Rosija nego sto voli Lorenza, to se moze jasno videti jer je cilj komentara da isprovocira ljude koji su simpatizeri Doktora. Covek nije cestitao pobedu svom pulenu, da li ima potrebe za daljom pricom?
                              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Nikoletina View Post
                                Uzas... Matori ih je napljuvao najstrasnije, skroz su neozbiljno odradili gume za ovu godinu, Hard zadnje gume su prakticno neupotrebljive, ovaj fijasko u Australiji - gde ladno nisu organizovali test nakon sto je staza asfaltirana da procene kako treba stanje asfalta i da imaju bilo kakav uvid u degradaciju, razne gluposti tokom ostalih vikenda (oni padovi u Britaniji jer su dali previse tvrde smese, na primer), cesto prevelika razlika izmedju dve smese... Dunlop i M2 i M3 je na granici, ali Bridgestone se obrukao skroz...

Comment

Working...
                                X