Phenome dolazi molim te
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dusane da smo bili pametni pa odigrali Venlo-Ajax iz 1 u 2 , docice 100% ... Kvota je bila 35 ... Ja sam igrao na jednom tiketu AZ -1 , AZ vodi 3-0Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Ja imam neki tip, Sportul - Dinamo 1/2, pa ako neko oc' da proba slobodno...sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Reise View PostOn jos spava, a ja odradio 2 treninga!
Evo ga Salke za 3+ i gg i Sent. Galen mi vodi 2:0. Ovo je moj dan!
Seltika,retardiran,mase penal,pa stativa iz slobodnjaka i jos sansi,na kraju skotski komentator za vrsava,ne znam kako nisu dali gol.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by Dale View PostNa sedmicnom jos PSG , a danas :
City
Ajax
Sparta Prag
Marseille
Celtic
Rangers
Kvota 10 , ulog 7 km , dobitak 70 kmSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Comment
Comment