Phenom,stavljaj sjutra dojavu cim dobijes (ako bude od tog lika),da i ja nesto dobijem ;) Nisam dobio neke vece pare na kladzi evo ima par mjeseci
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Videcu vec veceras sa njime...placam mu pare posle meca,preko western uniona,ili na neki ziro racun,lik je iz Makedonije.
Do sada mi je 2 puta dao kvote 4-6 i 2 puta sam uzimao pare...samo od ovog lika.
Pre nego sto smo poceli da saradjujemo,rekao mi je da ce neki put i biti pada,ali jako retko..za sada,2 puta,2 dobitka.
Tako da,kada budem stavio ovde,ne zalecite se.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Ma posalje mi on par sati pre utakmice...problem je u tome sto ja ustanem oko 16-17...pa ako stignem da uplatim,stignem..
Danas mi je dao free MAX BET Hibernian - St.Mirren 2 @2.85 ali nisam uplatio,pobeda gosta 1:2.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Ma mani me,imam 18 godina i imam problema sa kockom.
Rekoh ti,uplacujem mu posle meca pare,znaci odigram,dam pare,ne odigram,ne dam pare.
Inace,proslo leto sam pozajmio 200 evra da bih kupio dojavu,150 evra dojava,i 50 evra uplata,puko sam.
Morao sam da vratim sve pare...hvala bogu izvuko sam se nekako i vratio pare,od tada ne pozajmljujem vise od 10 evra..proslog jula sam dobar jedno mozda 250 evra...
Ali,nije samo kladionica tu,igram i poker i rulet...
Verujte mi,zalim dan kada me je drugar odveo da uplatim prvi tiket za 50dinara...
Comment
-
Pao sam na jebeni Wacker,pogledajte samo kad je primio gol,ma daj jbm ti kladionicu u tri lepe kad izadjem na Ipsvic 4+,Lion x,kec na Utreht i onda oni prime gol u devedesetom,nikad vise kladionica,NIKAD
Comment
Comment