Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovu temu izgleda ja jedini posecujem...

Comment

• Ja danas igram singlove na Valerengu i Sandnes Ulf.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...71-2138997-895
        http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...09-4354073-895

Na prvi sam stavio 50 a na drugi 100 dinara,cisto da pratim,sledece nedelje pocinju,Skoti i Rumuni,sve vise liga,to se cekalo...

Comment

• http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...71-8291952-895

Da ne kazes kako si sam ovde i kako se samo ti kladis!
          Last edited by Branislav; 17-07-11, 21:58.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
          sigpic
          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
          - 4xMVP -

Comment

• Jeste da ti je mala kvota,ali valjda ces nesto dobiti,ja pukao za 5700

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
              Jeste da ti je mala kvota,ali valjda ces nesto dobiti,ja pukao za 5700
              Jbg. ne moze stalno ni da se dobija. Ja nikada ni ne igram na velike kvote. Odigram (kada se kladim na fudbal 1X ili kao ovaj tiket 2+) vise parova sa malim kvotama ali za nesto vecu uplatu.
              Kada se kladim na kosarku onda igram samo singlove 1 ili 2 sa H ili O/U.
              Last edited by Branislav; 17-07-11, 22:17.

sigpic
              - 4xMVP -

Comment

• Ko ja brate, odigram jedan tiket sa euro ili 2, a drugi sa 10-20e.
                Ove sa 10-20e ne promasujem, ili dojave ili male kvote.
                sigpic

Comment

• Je l' ces da postavis nekad te dojave da i mi malo dobijamo, takodje i te tikete od 10-20 evra?

Comment

• Hocu!
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                      Hocu!

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                        Jbg. ne moze stalno ni da se dobija. Ja nikada ni ne igram na velike kvote. Odigram (kada se kladim na fudbal 1X ili kao ovaj tiket 2+) vise parova sa malim kvotama ali za nesto vecu uplatu.
                        Kada se kladim na kosarku onda igram samo singlove 1 ili 2 sa H ili O/U.
                        Ja kada sam pocinjao igrao sam male kvote,posle,kako sam sve vise i vise igrao,mene je bio blam da uzmem 300-400 dinara na 50 dinara...

Comment

• Zasto su vam uplate tako male!?
                          Vidim da gadjate tu neke X i singlove...pa igrajte sa 1000-2000din singlirajte nesto,i eto para.
                          Ne vredi da se igra 4-5 meceva sa uplatom od 50-100din...

Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                            Ja kada sam pocinjao igrao sam male kvote,posle,kako sam sve vise i vise igrao,mene je bio blam da uzmem 300-400 dinara na 50 dinara...
                            To je ok ali moje minimalne uplate su 1.000 dinara tako da ako mi prodju sutra jos one 2 tekme dobijam 3.700 din.

sigpic
                            - 4xMVP -

Comment

• Ma necemo se 'leba najesti igrajuci na 50-100 kinti, to je mozda nekad moglo, sad otkad je mafija uplela prste u sve zivo dzabe.
                              Posto solidno pratim tenis, ove godine sam se prvi put odlucio da tucem singlove i duple singlove (dublove ili kako vec, uglavnom 2 para) i uzeo sam za vreme Wimbledon-a oko 150-200 evra. Mada sam se danas lepo istresao na Norvezanima zahvaljujuci jednom kvazi ekspertu, odose dve crvene kao iz picke.
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                                Mada sam se danas lepo istresao na Norvezanima zahvaljujuci jednom kvazi ekspertu, odose dve crvene kao iz picke.
                                Kvazi eksperata je sve vise jer je sve vise ljudi koji se kockaju (klade) pa na taj nacin pokusavaju da zarade. Vidim da su se cak pojavili i neki oglasi tipa: posaljite sms na ovaj broj i mi vam saljemo "sigurice", "dojave" ili sta ti znam vec, ili registrujte se kod nas, platite i mi vam dajemo predloge za kladjenje...itd.
                                S obzirom kakvo znanje poseduju pojedini ljudi ovde iz odredjenih sportova mi bi komotno mogli da registrujemo firmu za savetodavne usluge u vezi sa sportskim kladjenjem! Toliko o "ekspertima", "siguricama", "dojavama", "padalicama"... svi bre piju iz iste bacve odakle piju i bookmaker-i!

sigpic
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X