Announcement
Collapse
No announcement yet.
Malaysian Motorcycle Grand Prix MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Vanja #66 View PostNe mogu da se setim kad su dvojica glavnih pretendenata na titulu u srednjoj klasi bili ovako nestabilni i ovoliko oscilovali u rezultatima... Taman sam posle Silverstone-a mislio da ce Redding lepo zavrsiti posao profesionalno kako i treba, ali nista od toga...sigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
-
U ovogodišnjem karavanu tri omiljena vozača startuju sa prve tri pozicijeТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by tasa01 View PostPrvenstveno mislim da psihicki nisu jaki da podnesu taj teret favorita, ili ti buduceg sampiona,ali sa nase tacke gledista bolje je sto imaju pad forme , tako mi dobijamo na zanimljivosti trka
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostRekao bih da je kod Pola tako nesto, ali da Redding mnogo kalkulise i da ide ziheraski... Britanci dugo cekaju titulu i ako je ispusti bice ismejavan najstrasnije i onda umesto da vozi onako kako je vozio kad je sticao prednost u poenima, on pokusava da brani tu mrsavu prednost koju ima... Nagadjam...sigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
-
-
Originally posted by Vanja #66 View PostDa sam napisao "Ma" ispred prve recenice, sve bi bilo u redu, ovako ispada kao da sam sa ne znam kakvom ozbiljnoscu napisao komentar... Ne znam za kakvog me uzimate i kakvim me vidite, ali stvarno ne smatram nikog ovde toliko nemastovitim da ne shvata da je u pitanju quick fix... Podrazumevajuci to, akcenat sam stavio na ostatak komentara, koji je u mom idealnom svetu trebao da pokrene kojekakvu diskusijicu o tome zasto Honda jedina nema 2 senzora i sve u vezi svih apsurda u vezi tog malog kabla koji su se pojavili... Avaj...
Nije mi samo jasno kako si stavio akcenat na ostatak komentara? Da li si to uradio time sto si stavio na kraju recenice tri tacke? Da li su te tri tacke trebale da pokrenu diskusiju o tom resenju? Vidis i sam da niko to nije razumeo i diskusija nije pokrenuta.
Lepo je to sto imas neki svoj idealan svet.Idealno ne znaci i realno.
Hvala sto mi persiras i sto postujes moje godine ali nema potrebe za tim.Ovde smo svi na neki nacin jedno drustvo.
Comment
-
Originally posted by boban View PostMoj komentar na resenje Honde je bio saljiv i nije uopste bilo potrebe da mi objasnjavas da je to privremeno resenje,jer sam toga i sam svestan.
Originally posted by boban View PostNije mi samo jasno kako si stavio akcenat na ostatak komentara? Da li si to uradio time sto si stavio na kraju recenice tri tacke? Da li su te tri tacke trebale da pokrenu diskusiju o tom resenju? Vidis i sam da niko to nije razumeo i diskusija nije pokrenuta.
Tri tacke je neka navika koju sam razvio ovde na forumu, mislim da cak i nema previse logike gde ih stavljam... Bar je ja nisam primetio.
Originally posted by boban View PostHvala sto mi persiras i sto postujes moje godine ali nema potrebe za tim.Ovde smo svi na neki nacin jedno drustvo.
Nadam se da se sad razumemo...
Comment
-
Meni lično elektronika smeta, Dani je pao par sekundi posle "otkazivanja" senzora, što ukazuje na to da ne mogu ni jednu krivinu da prodju bez elektronike..Da se razumemo elektronika je u današnje vreme neophodna jer bi pri ovim brzinama padali i zbog najmanje greške..Nekako mi veću draž imaju starije trke bez elektronike i ako su bile dosta manje brzine, F1 je otišao u aut, MotoGP nije ali se plašim da ne odeТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment