Zanimljivo mi je kad citam ovakve rasprave. Imas li nesto protiv ili samo onako, da mi vratis?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Shanghai 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zar je uopšte bitno?
Kada nekog citiraš, normalno je da će biti reakcije. A kakvo pitanje, takav i odgovor.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by BratBugarin View PostNema potrebe ali ja ga svejedno zalim.
Delpo sprema osvetu,dug iz Indian Welsa,po meni ima prilicne sanse sutra,uz Novaka jedini koji u ovom trenutku moze da savlada Nadala,realno je tako.sigpic
Comment
-
Originally posted by El Dorado View PostNe vidim zasto,postavio covek granice toliko visoko da ovi ostali da igraju tenis jos 20 godina,ne mogu da to sustignu,polemike o tome ko je najveci su suvisne. Sad igra iz hobija.
Delpo sprema osvetu,dug iz Indian Welsa,po meni ima prilicne sanse sutra,uz Novaka jedini koji u ovom trenutku moze da savlada Nadala,realno je tako.
A to ko je najbolji svih vremena mislim da je otvoreno dok Nadal ne zavrsi karijeru. Po meni, samo jos da stigne broj GS, sto je izvesno, i bice bolji od Rodzera. Nije daleko, pricekaj, nece mu trebati 20 godina koliko kazes.
Comment
-
Prvo da se nadovežem na ove što "Zale Federera" nadam se da ste to rekli šali, Federera nikada nisam voljela ali nikada nisam i ne bi mogla da ga žalim, čovjek je toliko postigao da je pitanje hoće li ikada iko moći da ga prestigne
Što se tiče današnjih mečeva, Novak ne bi trebalo da ima problema protiv Conge, ali opet sve je moguće, a DelPo ima svoje šanse protiv Nadala, ovo će biti pravi test za Nadala, biće to jako zanimljiv meč. Očekujem moje idealno finale Novak - DelPo* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
A dobro...nikad ne znas kad ce se ukljuciti...ako poludi sve ce ih u teren stavljati
Nije jednom ovako poceo protiv Novaka, pa na kraju imao i velike sanse za pobjedu...
Danas ce tesko okrenuti...los je i u 1/2 je samo iz razloga sto je imao dobar zrijeb i nespremne protivnike
Comment
-
Bravo JoAjde da gledamo tenis..
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment