Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Gandalf View Post
    Zeleo sam Nadala u finalu da se Nole jos jednom poigra s njim, ali jbg.
    Svaka cast Delpu, protiv onih projektila ne mozes nista.
    Sutra ce biti zeznuto ako Delpo ponovi ovakvu igru. Nadam se da je Nole najbolje sacuvao za kraj i da ce i sledece godine ovde braniti titulu. Naravno, ne bi mi bilo zao ni da Delpo osvoji, ali vise bih voleo da Nole nastavi punom parom ovu jurnjavu i da Nadalu stvara dodatni pritisak. Idemo Nole !!!
    Uvijek sam govorila da ako Novak mora da izgubi neka to bude od DelPotra, tako da mi ne bi bilo toliko žao da izgubi od njega, ali naravno uvijek Tim Novak, tako da se nadam da će Novak do nove titule!
    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Sutrasnji mec je bas bitan za no.1 na kraju godine, posto Nadal ne igra Pariz, svasta jos moze da se desi.
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by eM View Post
        Ma pusti to, hejt je sada in.
        Eto, ni to ne znam, da je hejtovanje sad in

A da probam da nesto napisem za sutrasnji mec
        Bice tezak,neizvestan mec.Obojica su motivisani strasno, Nole da odbrani titulu,a Delpo da osvoji svoj prvi masters(mozda to presudi)
        Ne znam ko ce pobediti
        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Sutrasnji mec je bas bitan za no.1 na kraju godine, posto Nadal ne igra Pariz, svasta jos moze da se desi.
          Otkud ti to?

Comment

Sutrasnji mec je bas bitan za no.1 na kraju godine, posto Nadal ne igra Pariz, svasta jos moze da se desi.
            Zar Nadal ne igra Pariz?
            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
              Zar Nadal ne igra Pariz?
              Koliko ja znam on ne igra Pariz, ali mozda ipak resi da igra u zavisnosti od toga kakvo stanje bude sa poenima

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Odlican Delpo danas...bas ga je uzivanje gledati u duelima protiv Rafe...on ima najbolju agresivnu igru za Rafu...od BH dijagonale bukvalno nema odbrane

Konacno finale u kom mogu za nekoga navijati

Comment

Koliko ja znam on ne igra Pariz, ali mozda ipak resi da igra u zavisnosti od toga kakvo stanje bude sa poenima
                  Hoces reci da nije prijavljen za Pariz. To je propagandni rat!

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Hoces reci da nije prijavljen za Pariz. To je propagandni rat!
                    On ima pravo da ne igra jedan masters i jos odavno se zna da nece igrati Pariz, jos od leta
                    Verujem da ni on nije pretpostavljao da ce osvojiti oba mastersa i USO i da ce imati realnu sansu da bude no.1 na kraju godine

sigpic

with experience.

Comment

• Ako je tacno da Nadal nece igrati Pariz, onda je jasno da se sprema da osvoji zavrsni turnir u Londonu,nema druge
                      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Delpu svaka cast. Zaista je fantastican.

Sutra ce biti tesko Novaku ali verujem da ce uspeti da pobedi... No videcemo. Zavisi od toga kako ce startovati. Ali ako Delpo bude servirao kao lud... Bice ga tesko brejkovati.
                        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• VAMOS DELPO, A , mislio sam da sam ja jedini DelPotro-ov navijac, jbt. Sutra ima da razbijemo Noleta, ocekujem istu euforiju na forumu

Comment

• Novak pobjedom dolazi na 2000 bodova u trci, Novaku bi paradoksalno vise odgovaralo da je Nadal pobijedio, a on ga pobijedio u finalu, nego sto je ispao, a Novak izgubi finale npr.

2000 nije mnogo ako imamo dio sezne koji Nadalu ne odgovara, a u igri je 3000 bodova. Novak ga svakako nece preteci, ali moze da mu bude dovoljno blizu i onda je realno da ce vratiti prvo mjesto cim dodju turniri na kojima je Nadal ucestvovao, on tada nece moci maltene nista da zaradi do Azije.
                            To je to koga zanima borba oko prvog mjesta.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Novak pobjedom dolazi na 2000 bodova u trci, Novaku bi paradoksalno vise odgovaralo da je Nadal pobijedio, a on ga pobijedio u finalu, nego sto je ispao, a Novak izgubi finale npr.

2000 nije mnogo ako imamo dio sezne koji Nadalu ne odgovara, a u igri je 3000 bodova. Novak ga svakako nece preteci, ali moze da mu bude dovoljno blizu i onda je realno da ce vratiti prvo mjesto cim dodju turniri na kojima je Nadal ucestvovao, on tada nece moci maltene nista da zaradi do Azije.
                              To je to koga zanima borba oko prvog mjesta.
                              Ja mislim, a, i vecina forumasa, citajuci njihove postove zadnjih par sedmica, da prvo mesto i nije najbitnije u tenisu, vec osvajanje sto je moguce vise jakih turnira

Comment

• Igra Rafa Paris.
                                Originally posted by Casiraghi
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...