Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja mislim da su i Dzordan i Sumaher pogrijesili sto su se vratili ,znam za Sumija su svi prestali spominjati sta je nekada radio i samo pricali o tome kako je nemocan trenutno i kako nista ne postize.A Zidan,Sampras i ostali se pamte kako su otisli na vrhuncu.
    Ok,on gledao na ovu godinu kao neku tranzitnu onda je sljedeca sigurno presudna ako se budu nastavili Robrede,Delbonisi i ostali,ja mislim da je to to.Osim ako je on toliko tvrdoglav da misli da moze jos osvajati GS

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Nadji mi sampiona koji nema veliki ego, u bilo kom sportu, a posebno u pojedinacnom.
      Izvoli, daj ime.
      Nije poenta u tome,svaki sampion to ima ali pitanje da li on moze uzivati u ovakvim rezultatima.Pretpostavljam sljedece godina odlucujuca sto se penze tice

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
        Nije poenta u tome,svaki sampion to ima ali pitanje da li on moze uzivati u ovakvim rezultatima.Pretpostavljam sljedece godina odlucujuca sto se penze tice
        Pa zasto onda uopste to pricas, kad je normalno da svaki sampion ima preveliki ego, da nema ne bi ni bio sampion.

On nema nameru da ide u penziju sigurno do 2016. godine i do OI u Riu, rezultati nisu oni koji ce biti presudni.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

Ja mislim da su i Dzordan i Sumaher pogrijesili sto su se vratili ,znam za Sumija su svi prestali spominjati sta je nekada radio i samo pricali o tome kako je nemocan trenutno i kako nista ne postize.A Zidan,Sampras i ostali se pamte kako su otisli na vrhuncu.
          Ok,on gledao na ovu godinu kao neku tranzitnu onda je sljedeca sigurno presudna ako se budu nastavili Robrede,Delbonisi i ostali,ja mislim da je to to.Osim ako je on toliko tvrdoglav da misli da moze jos osvajati GS
          Pol u Monaku, obilazenje Alonsa, sa sve kantom od bolida, bilo je tu briljantnih poteza, sa duboko preko 40 godina se nosio sa mladicima iako nije imao konkurentan bolid. Sta mislis ko ga je razvio da je danas ovo sto jeste, da nije Rozberg?

Zidan je rekao, parafraziram. U glavi je toliko toga, ideja, driblingaq ali noge ne prate. On nije zelio da igra ako ne moze da bude najbolji. Svi veliki sportisti su sujetni i tvrdoglavi. Mislis da Roger priznaje poraz, da kaze sebi to je to, nema sanse vise da se takmicim sa najboljima?
          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Pol u Monaku, obilazenje Alonsa, sa sve kantom od bolida, bilo je tu briljantnih poteza, sa duboko preko 40 godina se nosio sa mladicima iako nije imao konkurentan bolid. Sta mislis ko ga je razvio da je danas ovo sto jeste, da nije Rozberg?

Zidan je rekao, parafraziram. U glavi je toliko toga, ideja, driblingaq ali noge ne prate. On nije zelio da igra ako ne moze da bude najbolji. Svi veliki sportisti su sujetni i tvrdoglavi. Mislis da Roger priznaje poraz, da kaze sebi to je to, nema sanse vise da se takmicim sa najboljima?
            Moga je Sumi bolje Vladane,nemoj zezat.Ja sam tu sezonu 2010 iskecivao sa zebnjom da njega vidim ali me je razocarao,morao je vise.Sigurno je on imao prste za ovo sto je Mecka danas,sigurno.

To bas htjedoh da kazem,da je glavni motiv trenutno Federeru da dokaze da moze i dalje da se takmici da najboljim a ne nekakvo uzivanje u porazima i slicno.E sad moze li to on dokazati,ne vjerujem

Comment

Ja mislim da su i Dzordan i Sumaher pogrijesili sto su se vratili ,znam za Sumija su svi prestali spominjati sta je nekada radio i samo pricali o tome kako je nemocan trenutno i kako nista ne postize.A Zidan,Sampras i ostali se pamte kako su otisli na vrhuncu.
              tek sad ovo videh, pa Sampras uopste nije bio na vrhuncu kad je otisao, bio je otpirlike no.15 na listi, a pre toga nije osvojio titulu preko 18 meseci, te godine pukao u 2. kolu W, gubio u 2.,3. kolima silnih turnira itd.
              Jeidno sto je otisao tako sto je osvojio USO, a ko kaze da i Fed nece tako nesto da uradi?

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

tek sad ovo videh, pa Sampras uopste nije bio na vrhuncu kad je otisao, bio je otpirlike no.15 na listi, a pre toga nije osvojio titulu preko 18 meseci, te godine pukao u 2. kolu W, gubio u 2.,3. kolima silnih turnira itd.
                Jeidno sto je otisao tako sto je osvojio USO, a ko kaze da i Fed nece tako nesto da uradi?
                Ako tebi to tako trenutno izgleda,onda moze sigurno.A svi znamo kakav je to period bio a kako je sada doci do GS titule

Comment

Moga je Sumi bolje Vladane,nemoj zezat.Ja sam tu sezonu 2010 iskecivao sa zebnjom da njega vidim ali me je razocarao,morao je vise.Sigurno je on imao prste za ovo sto je Mecka danas,sigurno.

To bas htjedoh da kazem,da je glavni motiv trenutno Federeru da dokaze da moze i dalje da se takmici da najboljim a ne nekakvo uzivanje u porazima i slicno.E sad moze li to on dokazati,ne vjerujem
                  Ma kakvi, pa to je uzasan bolid bio, samo nesto prosle godine na kvalifikacijama zahvaljujuci DDRSu, pa zamisli kad Bron nije znao o cemu se radi, zasto su ocajni sa pneumaticima, covjek nije znao o cmeu se radi i zbog cega su nekonkurentni. Cim su dobili iole pristojan bolid parirali su na kvalifikacijama, Rozberg pobiejdio onomad, a Sumi dosao do pola u Monaku, na jedinoj stazi na kojoj je nesto do vozaca, sve ostalo je na bolidu.

Ali ti moras da razumijes navijace, jednog dana ces i ti biti u toj poziciji. Ja se iznerviram pa jedem govna, Novace napravi pauzu, odmori od tenisa i sl. ali je vazno da je on tu, da igra, da se takmici.
                  Meni je bilo izuzetno vazno sto se Sumaher vratio, sto sam ja imao nekog da pratim, da ne spavam prije kvalifikacija i trka, da ne trepcem tokom nezvanicnih. Neka je zadnji, ali neka je tu.
                  sigpic

Comment

Ako osvojis Slam onda si na vrhu, simple as that sto se mene tice.
                    sigpic

Comment

Ako tebi to tako trenutno izgleda,onda moze sigurno.A svi znamo kakav je to period bio a kako je sada doci do GS titule
                      Ma da, tada je bila weak era, a sad je nikad jaca

@Vladan
                      na vrhuncu si ako si no.1, ako imas silne titule pored svog imena u tom trenutku i povuces se, to se zove vrhunac, a ne ako osvojis slem, a pre toga 5 turnira ne mozes da prodjes 3.kolo i u prethodnih 18 meseci nemas nijednu titulu, to je makar jasno

sigpic

with experience.

Comment

• Nekako ja vise gledam njegove tadasnje rezultate u usporedbi sa Rosbergom,kako me sjecanje sluzi Rosberg je gotovo uvijek zavrsavao ispred njega.Mada opet 40 godina nije malo i tesko je tada napraviti neke rezultate to je sigurno,ima dosta marketinga i sponzora u njegovom povratku.

Ima logike u toj prici,samo jedno pitanje stoji.Da li je bolje otici ili gubiti svakakvi pacera?!

Comment

• Cim je uspio da osvoji Slam bio je dovoljno i fizicki i mentalno spreman za najveci nivo. Ne mora da bude najbolji, ali je na vrhu. Tako ce se i Roger povuci nadam se.
                          sigpic

Comment

Ma da, tada je bila weak era, a sad je nikad jaca
                            Nemoj mi stavljati rijeci usta,fino sam naglasio kako je tada bilo doci do Grand Slama a kako je sada,valjda se svi slazemo da je to sada teze uraditi

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Cim je uspio da osvoji Slam bio je dovoljno i fizicki i mentalno spreman za najveci nivo. Ne mora da bude najbolji, ali je na vrhu. Tako ce se i Roger povuci nadam se.
                              Ali to nije bio Samprasov vrhunac, niti je on bio najbolji te godine na touru, ali je uspeo da osvoji USO, tokom te 2 nedelje mu se sve poklopilo.
                              I ja se nadam da ce tako i Fed da ode, ali isto tako sam ubedjena da nece otici sledece godine, mogu da se kladim ako treba.

@FC
                              sto je tada bilo lakse?
                              da nisu mozda igrali best of 3, da nisu mozda igrali 5 kola?

sigpic

with experience.

Comment

@FC
                                sto je tada bilo lakse?
                                da nisu mozda igrali best of 3, da nisu mozda igrali 5 kola?
                                Razlog toga su pobjednici tih godina a to su Hewitt,Roddick,Costa,Johansson,Ferrero itd,

Comment

Working...
                                X