Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako mozete da mrzite nekog kao Gael? Njemu kukavcu samo fali da ga neko mrzi, ionako nije iskoristio ni 20% potencijala i glava mu je vidimo se.
    sigpic

Comment

• Nista novo, jedan od poznatijih foliranata na touru.
      Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Federer nije normalan!
        sigpic

Comment

• Ne znam šta bi rekla, Gael mi je sasvim ok.

A šta Federer radi, pa to je strašno, toliko grešaka i propuštenih prilika nije baš zaslužio da ide dalje!
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• E na sta si spao da te hawk eye spasava

Al onda brilijantan polu volej
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Hahaha,Fed se jos koprca,Gael i njegov kucni ljubmac na glavi ne odustaju jos
              sigpic

Comment

• Ali ovo pravilo da se daje prvi servis je toliko nebulozno da je to za nevjerovati
                sigpic

Comment

• ma idi bre Role
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Ali ovo pravilo da se daje prvi servis je toliko nebulozno da je to za nevjerovati
                    Ono je potpuno logicno. Jer ako je dosudjena dupla onda je on izgubio poen. Ako challange bude pokazao da je pogresno onda se ponavlja poen, naravno sa prvim servisom..
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• WTF???
                      Je li moguce da promasuje ovakve FHe? Idi covjece kod psihologa!!!
                      sigpic

Comment

• * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• ne znam sta se sa njim desava, sto se pre zavrsi ova godina, to ce biti bolje
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Auuu kakve greške!
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                              Ono je potpuno logicno. Jer ako je dosudjena dupla onda je on izgubio poen. Ako challange bude pokazao da je pogresno onda se ponavlja poen, naravno sa prvim servisom..
                              Preretardirano je. Dupla je svakako izgubljen poen, ali je imao drugi servis, ponavlja se od drugog servisa. Bilo je masu price oko toga. Mats je najvise pricao, on je za to da se ukine i nec prilikom servisa, a za ovo da ne pricam.

On stalno odmara po mjesec i jace, kako bar glavu ne sredi, evo je fizicki sad ok, ali ga glava uopste ne prati.
                              sigpic

Comment

• Nemam rijeci.
                                sigpic

Comment

Working...