Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA LIGA 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bi li neko objasnio Radenovicu da je klot i frket za njega odabrano zanimanje?

Comment

• Krka dovela Sanija Becirovica

After almost 10 years KK Krka Novo mesto welcomes back Sani Bečirović. Former Slovenian international signed an open contract until the end of the season.

Comment

• Ocekujemo Novaka u Zvezdi,a Vujosevic pizdi i podbada,kakav kompleksas! Dosta su nam uzimali igrace,dosta!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
        sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
          Ocekujemo Novaka u Zvezdi,a Vujosevic pizdi i podbada,kakav kompleksas! Dosta su nam uzimali igrace,dosta!
          Koga to? Ne moze ti uzeti nesto sto nije tvoje.
          Last edited by Black Mamba 24; 10-12-13, 21:29.
          sigpic

Comment

• pa ide se ka tome,Mamba,Novak bi trebalo da predje kod nas

sigpic

Comment

• To je vasa zelja, ali ne pitate se samo vi.
              sigpic

Comment

• a sa kojim parama ce dukica da ga dovede

sigpic

Comment

• Pa OK, mozda ga ne bi doveo ni da ima pare, kao sto ne bi Silba recimo...
                  sigpic

Comment

• hahahha tuki ne bi,eno ga place za Novakom

sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                      hahahha tuki ne bi,eno ga place za Novakom

Comment

• novak u toku ove nedelje odlucuje gde nastalja karijeru trenutno je blizi partizanu, ali zvezda nudi bolji ugovor, tako da ovih dana ce se zavrsiti i ta sapunica
                        Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                        Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Originally posted by cleoo View Post
                          novak u toku ove nedelje odlucuje gde nastalja karijeru trenutno je blizi partizanu, ali zvezda nudi bolji ugovor, tako da ovih dana ce se zavrsiti i ta sapunica
                          Ne moze Novak da odluci kada mi necemo da platimo obestecenje od 100k evra za igraca koji svakako nije toliko talentovan.

Tepara dolazi za 6 dana.

Comment

• Samo nek uzme Coki legenda Novaka dijabolu i usreci nas.
                            sigpic

Comment

• Koga boli kurac za Novaka.
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                                Samo nek uzme Coki legenda Novaka dijabolu i usreci nas.
                                Ma to se novinari glupiraju. Koji ce kurac Zvezdi Novak?

Ni nama nije prekopotreban s' obzirom da dolazi Tepic, ali mislim da bi mogao da posluzi.

Comment

Working...
                                X