Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Branislav View PostBirajte jedan od ova dva singla:
1. Hamburger-Koln 1 @ 1.85
2. Utrecht-Roda 1 @ 1.85
ili vezite sve sa Liverpool 1 @ 1.40
@ 4.79
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...71-5964156-907
ali zato dodje 5 crvenih
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...71-3991326-907
Za tri dana sam ulozio 4.000, a dobio 28.000 (jedino sto ja ne sklapam tikete )Last edited by Branislav; 28-08-11, 00:47.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Dale View PostHvala
Za sutra vec uplacen :
[ATTACH=CONFIG]2405[/ATTACH]
Moj tiket danas :
Totenhem - City - 3+
Man UTD - Arsenal - 1
Hanover - Majnc - 3+
Smederevo - Zvezda - 1x
Tuluz - PSG - x2
Igrao sam jos 2 samo se sada ne mogu setiti sta sam igrao , cek da uzmem tiket xD
Bilbao - Rayo Vallecano - 1
Sevilja - Malaga - x2Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Odigran jos jedan cisto radi reda
City 2
United 1
Schalke 1
Comment
-
Huh , sekunda da me srusi Kopenhagen
Na jednom jos Real i Partizan , na drugom United i schalke , mada racunam da sam United vec prosao
Dosao Schalke , da vidimo Real i Partizan , pa mozda prodje i drugi listicLast edited by Dale; 28-08-11, 19:46.
Comment
-
Originally posted by manda View PostSalke 1X,Real 1,PSV 1 i Partizan 1,kvota 2,4 imam jos jedan,ali ako Fetel danas pobjedi stavicu ga onda.
A Fetel je pobjedio pa evo drugog,znaci jos Sporting,ajmo trpajte Maritimo za sat vremena:
sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
, jesi ovo rucnom kamerom slikao haha , ja sad malopre odigrao jos jedan tiket , Partizan-1 , Real 2-2 , Malaga x2, Paok-1, Standard - 3+ , Real 1.7 kvota iz 2-2 , prolazi ko dobar dan , Real vodi 0-2Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Danas je dosta namestaljki bilo,kod Francuza jos jedan prelaz,kod Norvezana 2 prelaza,Psv poluvreme nereseno a u drugom im uvalili 5 komada,Austrija izgubila,Odenze dosao iz 1 u 2 mislim strasno,a Mancester definitivno nije namestaljka,to je bila demonstracija sile...
Comment
-
Originally posted by Miko View Post, jesi ovo rucnom kamerom slikao haha , ja sad malopre odigrao jos jedan tiket , Partizan-1 , Real 2-2 , Malaga x2, Paok-1, Standard - 3+ , Real 1.7 kvota iz 2-2 , prolazi ko dobar dan , Real vodi 0-2sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Prodjose i danasnja oba listica
Juce 2 , danas 2 , neki dan 2 , ide , ide , samo da nastavi ovako
Mando cestitam i tebi , i da ti dodje Sporting da prodjes i drugi
Comment
Comment