Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Rossonero View Post
    @ Manda evo ga samo jedan tiket,al na njega ide malo veci ulog

Inter 1X
    Marseille (pobjednik)
    Liverpool
    Chelsea
    Dinamo
    Schalke 1X
    Real Madrid X2
    Barcelona

Kvota: 9

Ulog: 40 KM

Dobitak: 360 KM

@ Dale

Vidis ti sta se meni ponovno pocinje desavat

Comment

• A vidim brate , da je bilo koji drugi par pa da shvatim , ali ovo fkt bijedno jos 1x , mali debili , ali samo mali

Strux , super tip na Nadala 1.22 , nije lose
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• A nema ga u premieru mamu im. Gdje ti igras?

Comment

• Originally posted by Dale View Post
          A vidim brate , da je bilo koji drugi par pa da shvatim , ali ovo fkt bijedno jos 1x , mali debili , ali samo mali

Strux , super tip na Nadala 1.22 , nije lose

Nek su oni Interu dali 7 komada,a u ligi ih Lakic ukopava

Comment

• Williams 90 %

Ovih 10 % Derby ili Bet Live , za mene je Premier najgori ubjedljivo , kakvi su to cigani , svugdje kvote 1.45 , kod njih 1.35 i tome slicno , fuj !

Comment

• Jesi igrao Wwin? Ako si se registrovao prije 18.04 na stranicu imas bonus od 20€ (ako nisi ranije skontao)

Comment

• Regao sam se na Wwin juce,fino odradjeno,juce dobih 5eura,testni tiket
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ja sam se reg davno, cim su napravili stranicu, i u pon dobio 20€ od njih bonusa. Okrenem ga, napravim 45€, isplatim i dovidjenja prijatno. =) Na premieru igram jer odmah azuriraju rezultate, tamo nekad cijelu noc cekas da ti isplate tiket. + ima live i onaj aparat poker rulet tak da...

Comment

• I ja sam na wwin sad evo , kako da aktiviram ovaj bonus ?

A ja sam stvarno genijalac , pogrijesio stavio Bolton - Arsenal 1 i ode listic odmah , primijetio kuci kad sam dosao , jbg

Comment

• A i bit ce... ja padam znaci :PP
                      Eh sa tim bonusom: 3 para minimalno na listicu preko 1.3 kvote, sto dobijes ide u prave pare a bonus ulozeni ti se odbije. recimo na kv 3 ulozis 10 dobitak ti je 20. Ja sam sa 5e ulozio na 4 igraca kv 11, dobio 53 i isplatio odmah.

Mislim da se nismo razumjeli, bonus dobiju samo oni koji su se reg prije 18.4.
                      Last edited by StruX; 24-04-11, 13:35.

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                        I ja sam na wwin sad evo , kako da aktiviram ovaj bonus ?

A ja sam stvarno genijalac , pogrijesio stavio Bolton - Arsenal 1 i ode listic odmah , primijetio kuci kad sam dosao , jbg
                        ZNACI NE VJERUJEM. HAHAHAHAHA. Steta braca bryan i wozniacki -.-'

Comment

• Registrovao sam se ja davno , ali ne znam opet kako nece

Comment

• Ma ne namestaju se utakmice,uefa cuti,pazite vi ovo,u petak Trabzon igrao nereseno i evo Fener dolazi prelaz i 7+
                            Last edited by Vule_89; 24-04-11, 19:32.

Comment

• haha gledam txt pre nekih 20-ak minuta i ono taman burca daje gol za 3-1 i mislim se gle sad kad fener ode na 3-4 i dodje prelaz i malopre prebacim i ono 3-4...

Comment

• A prosli vikend fener se igralo dok nisu go dali bilo 0-0. I ono obicno kad gledam tekmu ako pocne u 18.00 pa prema teletekstu zavrsi oko 19.53-55 a fener zavrsio oko 20.15 ^^

Comment

Working...
                                X