Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A vidim brate , da je bilo koji drugi par pa da shvatim , ali ovo fkt bijedno jos 1x , mali debili , ali samo mali
Strux , super tip na Nadala 1.22 , nije lose
Comment
-
-
Williams 90 %
Ovih 10 % Derby ili Bet Live , za mene je Premier najgori ubjedljivo , kakvi su to cigani , svugdje kvote 1.45 , kod njih 1.35 i tome slicno , fuj !
Comment
-
Ja sam se reg davno, cim su napravili stranicu, i u pon dobio 20€ od njih bonusa. Okrenem ga, napravim 45€, isplatim i dovidjenja prijatno. =) Na premieru igram jer odmah azuriraju rezultate, tamo nekad cijelu noc cekas da ti isplate tiket. + ima live i onaj aparat poker rulet tak da...
Comment
-
I ja sam na wwin sad evo , kako da aktiviram ovaj bonus ?
A ja sam stvarno genijalac , pogrijesio stavio Bolton - Arsenal 1 i ode listic odmah , primijetio kuci kad sam dosao , jbg
Comment
-
A i bit ce... ja padam znaci :PP
Eh sa tim bonusom: 3 para minimalno na listicu preko 1.3 kvote, sto dobijes ide u prave pare a bonus ulozeni ti se odbije. recimo na kv 3 ulozis 10 dobitak ti je 20. Ja sam sa 5e ulozio na 4 igraca kv 11, dobio 53 i isplatio odmah.
Mislim da se nismo razumjeli, bonus dobiju samo oni koji su se reg prije 18.4.Last edited by StruX; 24-04-11, 13:35.
Comment
-
-
Registrovao sam se ja davno , ali ne znam opet kako nece
Comment
Comment