Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Zeka lijepo je to sto govoris al pocistio je Lorenca sa Rossijem se borio na ravnoj nozi. Naglasio je cannigga da ima problem da se snadje sa svom elektronikom al u direktnom duelu kad stvari idu i to bas kad se gledalo ko je kakav vozac...neponovljiv je. Plus je odlican radnik na motoru a to sve cini vozaca. Da ne pominjem da se borio u 990 cc ko lav. Odgledaj ponovo te trke cisto da vidis.
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

@Lawliet slazem se sa tobom(za divno cudo $8#a ).Ja mislim da hayden nije bolji od rosija ali od lorenza bas ne bih rekla da je losiji,elektronika je uzela danak ali kada se snadje nadam se da ce se vratiti pravi hayden-sampion ... ja makar verujem u to kada sam jednom ovde rekla da moze biti opasan sledece sezone skoro svi su mi rekli da nisam upravu!
      <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
      *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
      *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
      LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
      Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
      JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg195843#msg195843 date=1289675384]
        @Lawliet slazem se sa tobom(za divno cudo $8#a ).Ja mislim da hayden nije bolji od rosija ali od lorenza bas ne bih rekla da je losiji,elektronika je uzela danak ali kada se snadje nadam se da ce se vratiti pravi hayden-sampion ... ja makar verujem u to kada sam jednom ovde rekla da moze biti opasan sledece sezone skoro svi su mi rekli da nisam upravu!
        [/quote]

Normalno, Hayden je odlican vozac al jbg, sto kazes elektronika uzme danka i onda vozaci koji su pravi vozaci propadaju.
        60% bike-a je elektronika i sad ako je neko prilagodljiv kao rossi to je ok. Al Hayden je dosao i AMA superbike-a i on je imao neki drugi still. Plus je vozio 3 godine 500cc i 990cci te masine nimalo ne lice na ove. I to mogu da vam kazem da to nema blage veze sa ovim masinama. Ove masine ako ne podesis ne pritisnes prave dugmice ti nemas najbolja vremena. Realnost 800cc.

I jos neshto, nemojte da mislite da ce 1000cc da doonesu neshto novo. Ako ne iskljuce elek troniku nece se razlikovati od 800cc. To odgovara spanskim vozacima ciji still zavisi od elektronike i maksimalne preciznosti koju ta elektronika nudi. Dok ce drugi pravi vozaci patiti u toj kategoriji jer oni su navikli da sami kontrolisu masinu koja je zvijer i pokazu svoj talenat. Ta skola je Rossi, Capirossi, Hayden, Melandri...Skola spanska skola koja je navikla na elektroniku su Dani, Lorenco, Stoner...Oni su pohadjali iste casove.
        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

@Lawliet krivo mi je sto se tako zavrsilo po ove vozace jedino je Rosi uspeo da nastavi dominaciju i Hayden se snalazi koliko toliko dok npr Kapirosi i Melandri sada nisu ni u prilici da se bore za neke dobre pozicije(mislim npr do 5 mesta) u plasmanu.Oni su neka stara skola koja je navikla na nesto drugo ali tako je u svakom sportu,evo npr i F1 sada hoce KERS da vrate a on je unistio 2009 sezonu totalno cim ga nema pogledajte kakvu sezonu imamo ove godine,Ekleston je poludeo,postao senilan neka se mane toga! Ja se divim Daniju kako on onako sitan moze da obuzda tu masinu,secam se kada je tek dosao u motogp svi su govorili da nece moci da obuzda masinu a ja sam znala da hoce i svima je dokazao da nisu upravu.
          Treba da uzmu neke casove kod cika Rosija kao na ovoj slici:
          http://img263.imageshack.us/img263/4...0555910682.jpg
          LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
          Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

@LL pa rekao sam ja da je borac i sve to...al opet pored one trke njega i Colina u Assenu,nijedna slika mi nije bas ostala zapecacena...
            u to vreme je Hayden svaku trku skoro imao sanse za podijum ali to nije to... dobro onu dominaciju 2006. i 2005. pogotovo pripisujem tome sto je imao ogromnu prednost poznavanja staze...
            ponavljam,27 podijuma ne moze da ima los vozac...neosporavam njegov kvalitet,ali mislim da ga vi malo preuvelicavate...

@RRV HAYDEN NIJE SAMPION!!! (ne derem se,samo naglasavam h5g6k8) i nikada neces vise gledati Nikija kako se bori za titulu...cak ni za pobedu(dobro,to pripisujem tom vec pomenutom problemu elektronike)...jednostavno nije taj kalibar...3 pobede u dve jako dobre sezone nije dovoljno...
            samo da znas,ti i ja i dalje imamo onu opkladu za 2011. da Nicky HOCE/NECE biti u borbi za titulu... @(*6sd$%
            i da...ne mozes bas Lorenzo-Hayden poredjenja praviti %QWT&amp;W

inace,ja bas volim Nikija-faca mi je nekako

Comment

MotoGP eyes Singapore track

Singapore could be even more beautiful next year!

A new racing facility in Singapore could host a MotoGP round next year.

Carmelo Ezpeleta, the boss of MotoGP, has met with officials in Singapore to look at safety matters and says things are going “smoothly” with the track at Changi Motorsports Hub.

The four-km track at Changi Motorsports Hub is new and is Singapore’s first permanent race track. It will be ready to host events in the spring.

Ezpeleta says he’ll be ready to discuss terms with Singapore officials, including how soon a MotoGP race can be held there, after the FIM gives its approval.

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg195843#msg195843 date=1289675384]
                [/quote]
                Od Lorenza nije bolji, ali od Pedrose je sigurno. Navijao sam za Heydena za vreme Rosijeve ere i bas mi drago sto je uzeo titulu 2006.
                JUST PUNK

NO NATIONS
                NO RELIGION
                NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=1368.msg195725#msg195725 date=1289667374]
                  kakav Hayden u duel igri???? kad??? jedino Aragon...Rossi ga pocistio u Australiji,Spies,pa Dovi su ga para puta...
                  jedan solidan vozac..ima srce i jako se trudi,ali &quot;zver&quot; ili tako neko poredjenje je previse...titulu je pokupio,znate vec kako u onoj eri &quot;kvarljive&quot; Yamahe i dominantne Honde i to samo sa 2. pobede,tako da...
                  istina da su mu bolje lezale hiljadarke,ali nekako kad pogledas,svi vozaci bi se najradije vratili na 1000cc...samo su se neki bolje snasli od drugih...
                  [/quote]
                  Jak je Hayden dokazao je to kroz karijeru,ko ga nije pratio sta da mu radim.Za njega sam navijao dok Jorge nije dosao u najjacu klasu i meni je Jorge uvek bio omiljeni vozac,pa i dok je vozio u 125cc.

Hayden-Lorenzo,pa uz duzno postovanje Haydena,ali mislim da je ipak Lorenzo bolji vozac.Jeste ga Hayden dobio u Aragonu,ali kakva je to staza?Puna pravaca gde Yamaha ne moze nista.Lorenzo 4.,a Rossi 6.Poslednji put da nijedan od njih dvojice nije bio na podijumu jeste bio Donington 2009 kad su obojica pali.Naravno to ne umanjuje uspeh Haydena koji je bio odlican,ali na nekoj drugoj stazi se bojim da bi ga Jorge pocistio.

Nadam se da ce od 2012 biti manje elektronike i da ce vise zavisiti od samog vozaca.Mislim da bi onda Hayden mogao opet da pobedjuje.Da se bori za titulu,pa ne verujem ali mogao bi koji put da pobedi sigurno.Sto se tice new school vozaca,oni nisu krivi sto su mladji i sto nisu dosli ranije.Stoner i Dani su odvozili jednu sezonu u 1000cc i nisu bili losi,ali su ipak naviknuti na elektroniku.Lorenzo nije imao ni tu priliku.Ako bi 1000cc iz 2012 licile na one iz 2006 bilo bi super.Lorenzo je veliki radnik i brzo uci,ima skill i mislim da bi se dobro snasao,s tim da bi mu ipak trebalo neko vreme.Stoner takodje,a sto se Pedrose tice ne znam.Mogao bi da iskontrolise masinu ali tad bi bilo vise duel igre i bojim se da on tu ne bi imao sanse da se bori za pobede,osim ako ne bismo tada videli nekog novog Pedrosu.

Mnogi misle da ja Pedrosu omalovazavam,ali samo iznosim cinjenice.Nikad ga nisam voleo,s tim da sam ga mnogo vise postovao u nizim kategorijama.Tad je bio agresivan i jak u duelu,sada nije.Ne znam sta mu se desilo.Poseduje veliki talenat,ali ovakav kakav je sada ne moze nista da uradi u ovakvoj konkurenciji.Ne znam sta drugi misle zbog cega je on odjednom tako slab u duel igri?Ja sam bio mali kad je on dosao u najjacu klasu i rekao sam da on nece biti sampion jer ga nisam voleo,ali ispao sam upravu. h5g6k8
                  sigpic

Comment

izvini sad zbog nacina,ali ti imas 15 godina,jel tako?

2002. je Jorge poceo da vozi 125cc...sto znaci da si ti tada imao 8 godina,a Hayden kad je dosao u GP,9,tako da ne znam kako si tada mogao kako ti kazes da &quot;PRATIS&quot; te vozace...

a u eri VALENTINA ROSSI-ja postoje dve vrste fanova: Oni koji su poceli da prate MotoGP zbog njega i navijaju za njega i oni koje su drugari smarali sa Rossijem i onda su odlucili da &quot;budu kul&quot; i da ne navijaju za njega,nego za njegove najvece rivale...i tako nastaju fanovi Hay,Lor,Sto, dobro Sete i Max mislim da vise ni nemaju fanove,obzirom sta ima je Vale uradio

i nemojte pogresno da me shvatite,ja jako cenim Lorenzove navijace na ovom forumu(dobro Lorenzo-fana ne bas toliko,jer njegov nijedan post nije argumentovan...),pogotovo tebe,jer bez obzira na sve i u svakom slucaju stojis iza toga da je Jorge najbolji,sto je super videti...

ja sam GP poceo da pratim ulaskom Rossija u 500cc 2000. godine i tada sam imao 10 godina i iskreno pojma nisam imao o MotoGPu...cale me je jednom prilikom uputio recima: &quot;E dodji da vidis ovo...neki mali klinac,rookie je u ovoj klasi,pravi show svima...&quot;
                    %QWT&amp;W i tako je to pocelo...uzivanja uz Tobija i Dzulijana na ES

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=1368.msg196277#msg196277 date=1289736868]

2002. je Jorge poceo da vozi 125cc...sto znaci da si ti tada imao 8 godina,a Hayden kad je dosao u GP,9,tako da ne znam kako si tada mogao kako ti kazes da &quot;PRATIS&quot; te vozace...

a u eri VALENTINA ROSSI-ja postoje dve vrste fanova: Oni koji su poceli da prate MotoGP zbog njega i navijaju za njega i oni koje su drugari smarali sa Rossijem i onda su odlucili da &quot;budu kul&quot; i da ne navijaju za njega,nego za njegove najvece rivale...i tako nastaju fanovi Hay,Lor,Sto, dobro Sete i Max mislim da vise ni nemaju fanove,obzirom sta ima je Vale uradio

i nemojte pogresno da me shvatite,ja jako cenim Lorenzove navijace na ovom forumu(dobro Lorenzo-fana ne bas toliko,jer njegov nijedan post nije argumentovan...),pogotovo tebe,jer bez obzira na sve i u svakom slucaju stojis iza toga da je Jorge najbolji,sto je super videti...

ja sam GP poceo da pratim ulaskom Rossija u 500cc 2000. godine i tada sam imao 10 godina i iskreno pojma nisam imao o MotoGPu...cale me je jednom prilikom uputio recima: &quot;E dodji da vidis ovo...neki mali klinac,rookie je u ovoj klasi,pravi show svima...&quot;
                      [/quote]
                      Da imam 15 godina,ali sam veliki zaludjenik za ovim sportom.Najjacu klasu sam pratio od 2000 a 125 i 250 cc poceo od 2002 i video Jorgea.Pa pratio sam koliko sam mogao.Poslednja trka koju sam propustio je Valencia 2005 a i pre toga ne pamtim.Secam se Haydena otkad je dosao u GP 2003 i svideo mi se njegov stil voznje.Ja nikad nisam voleo Rossija niti navijao za njega.Voleo sam Robertsa prvo,pa Haydena i Melandrija i od 2008 u najjacoj klasi za mene sto se navijanja tice postoji jedan vozac.Ja Jorgea volim zbog njegove voznje a ne zato sto me ne neko smarao sa Rossijem.Rossija cenim,ali ga ne volim.I nije tacno da uvek stojim iza toga da je Jorge najbolji.Vise puta sam rekao da je Rossi najbolji,s tim da je Jorge trenutno taj kojeg treba pobediti.Nece on nikad biti kao sto je Rossi,ali mislim da od ovih mladjih vozaca ima predispozicije za najvecu karijeru.Jorgea nisam branio kad pogresi,i uvek sam ga pohvalio kad uradi pravu stvar.Mnogi omalovazavaju njega i njegov uspeh i kazu da je ova njegova titula nezasluzena,sto uopste nije tacno.

sigpic

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=1368.msg196200#msg196200 date=1289726103]
                        @LL pa rekao sam ja da je borac i sve to...al opet pored one trke njega i Colina u Assenu,nijedna slika mi nije bas ostala zapecacena...
                        u to vreme je Hayden svaku trku skoro imao sanse za podijum ali to nije to... dobro onu dominaciju 2006. i 2005. pogotovo pripisujem tome sto je imao ogromnu prednost poznavanja staze...
                        ponavljam,27 podijuma ne moze da ima los vozac...neosporavam njegov kvalitet,ali mislim da ga vi malo preuvelicavate...

@RRV HAYDEN NIJE SAMPION!!! (ne derem se,samo naglasavam h5g6k8) i nikada neces vise gledati Nikija kako se bori za titulu...cak ni za pobedu(dobro,to pripisujem tom vec pomenutom problemu elektronike)...jednostavno nije taj kalibar...3 pobede u dve jako dobre sezone nije dovoljno...
                        samo da znas,ti i ja i dalje imamo onu opkladu za 2011. da Nicky HOCE/NECE biti u borbi za titulu... @(*6sd$%
                        i da...ne mozes bas Lorenzo-Hayden poredjenja praviti %QWT&amp;W

inace,ja bas volim Nikija-faca mi je nekako
                        [/quote]
                        Nicky je uzeo titulu 2006 znaci NICKY JESTE SAMPION!!!! (samo naglasavam i ja $#^%RT ).On se izgubio u ovom dobu elektronike i nadam se da ce se ubrzo snaci.Volim i ja Haydena nekako cool lik,dobar vozac.A opklada naravno stoji ne mrda nigde,rekla sam da ce biti negde u vrhu do prvih 5 koliko se secam h5g6k8

sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg196286#msg196286 date=1289737416]
                          [quote author=Zeka29 link=topic=1368.msg196277#msg196277 date=1289736868]

[/quote]
                          Da imam 15 godina,ali sam veliki zaludjenik za ovim sportom.Najjacu klasu sam pratio od 2000 a 125 i 250 cc poceo od 2002 i video Jorgea.Pa pratio sam koliko sam mogao.Poslednja trka koju sam propustio je Valencia 2005 a i pre toga ne pamtim.Secam se Haydena otkad je dosao u GP 2003 i svideo mi se njegov stil voznje.Ja nikad nisam voleo Rossija niti navijao za njega.Voleo sam Robertsa prvo,pa Haydena i Melandrija i od 2008 u najjacoj klasi za mene sto se navijanja tice postoji jedan vozac.Ja Jorgea volim zbog njegove voznje a ne zato sto me ne neko smarao sa Rossijem.Rossija cenim,ali ga ne volim.I nije tacno da uvek stojim iza toga da je Jorge najbolji.Vise puta sam rekao da je Rossi najbolji,s tim da je Jorge trenutno taj kojeg treba pobediti.Nece on nikad biti kao sto je Rossi,ali mislim da od ovih mladjih vozaca ima predispozicije za najvecu karijeru.Jorgea nisam branio kad pogresi,i uvek sam ga pohvalio kad uradi pravu stvar.Mnogi omalovazavaju njega i njegov uspeh i kazu da je ova njegova titula nezasluzena,sto uopste nije tacno.
                          [/quote]

Da se i ja ukljucim.. Ovo sto Caniggia ima 15 godina nista ne znaci, jer kad on meni pocne pricati o nekoj trci koju je pratio kad je imao 4-5 godina, ja se odusevim.. Sve je popamtio.. A sto se tice toga da bezuslovno prica kako je Jorge najbolji ne prica.. On ga je prvi kritikovao kad je Jorge poceo da se zali na Rossija.. I mogu, ja licno, da ti potvrdim da je Caniggia jedan od najvjernijih obozavaoca MotoGP-a (uz mene ).. Salu na stranu, tako je.. I uvijek svoje tvrdnje potkrijepi argumentima (samo nemoj Caniggia da mi kazes da opet od tebe pravim Tita, jer ovo su ipak samo cinjenice!)..
                          Sto se Haydena tice, izuzetan vozac, ali ne moze nikako da se prilagodi na elektroniku, tako da se nadam da ce 2012., ako bude manje elektronike, biti odlican, jer je zvijer od vozaca.
                          Mistakes make us who we are.

Comment

Vrlo zanimljiva diskusija.
                            Kao prvo, ja nikoga niti volim niti mrzim. Navijam za Rosija, ali da bih nekog volela, morala bih da ga licno poznajem.
                            Ovako, mogu reci da ga postujem, da mu se divim i to je to.
                            Lorenca izuzetno postujem kao vozaca, cak sam mislila da ce biti moj favorit, kada se Rosi povuce.
                            Sada, nisam sigurna. Za kratko vreme on je doziveo veliku transformaciju, ili je ovo njegovo pravo lice, samo je sada skinuo masku.
                            Bilo kako bilo, ovo sto sada vidim , uopste mi se ne dopada.I dalje ostaje to da je izuzetno talentovan vozac, ali mora se pronaci kao licnost, mora se potruditi da stekne postovanje.
                            Isuvise se uziveo u ulogu da je nepobediv. I tako se i ponasa. Naravno da njegovi fanovi to ne zele da vide, ali svi pokazatelji su tu.Svojim ponasanjem on mora dokazati da je veliki i u segmentu sopstvenog ja.
                            Pedroza je imao mnogo losih padova, mnogo dosta teskih povreda, i moje je misljenje da ga to negde koci, da bude agresivniji. Negde u podsvesti mu stalno to stoji, i izbija u kriticnim trenucima.
                            Posto je mlad, mozda ce snaci snage da to prevazidje.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg196638#msg196638 date=1289752611]
                              Vrlo zanimljiva diskusija.
                              Kao prvo, ja nikoga niti volim niti mrzim. Navijam za Rosija, ali da bih nekog volela, morala bih da ga licno poznajem.
                              Ovako, mogu reci da ga postujem, da mu se divim i to je to.
                              Lorenca izuzetno postujem kao vozaca, cak sam mislila da ce biti moj favorit, kada se Rosi povuce.
                              Sada, nisam sigurna. Za kratko vreme on je doziveo veliku transformaciju, ili je ovo njegovo pravo lice, samo je sada skinuo masku.
                              Bilo kako bilo, ovo sto sada vidim , uopste mi se ne dopada.I dalje ostaje to da je izuzetno talentovan vozac, ali mora se pronaci kao licnost, mora se potruditi da stekne postovanje.
                              Isuvise se uziveo u ulogu da je nepobediv. I tako se i ponasa. Naravno da njegovi fanovi to ne zele da vide, ali svi pokazatelji su tu.Svojim ponasanjem on mora dokazati da je veliki i u segmentu sopstvenog ja.
                              Pedroza je imao mnogo losih padova, mnogo dosta teskih povreda, i moje je misljenje da ga to negde koci, da bude agresivniji. Negde u podsvesti mu stalno to stoji, i izbija u kriticnim trenucima.
                              Posto je mlad, mozda ce snaci snage da to prevazidje.
                              [/quote]
                              Pa kad kazem volim ili ne volim,mislim navijam ili ne navijam.Dobro,Lorenza stvarno volim,on se voli a za druge se navija.
                              Ne znam Vesna,ja ih van staze ni ne gledam,mene sto se vozaca tice zanima ono sto rade na stazi.Njihovo pravo lice u privatnom zivotu nisam video pa ne mogu da kazem kakav je ko covek.Ako su oni u privatnom zivotu kakvi su i u medijima,onda je po mom misljenju najbolja licnost Ben Spies jer cuti i radi i retko sta govori ako ga ne pitaju.
                              Niko nije nepobediv,ni Rossi ni Lorenzo.Lorenzo je u najboljoj formi sada i u najboljoj poziciji za sledecu sezonu.
                              Sto se tice Pedrose,pa imali su i Lorenzo i Rossi povrede,i to jos gore pa opet su agresivni do srzi.Ako je to problem,onda Pedrosa jednostavno nije dovoljno lud za ovaj sport i nece nikad biti sampion.
                              sigpic

Comment

Kada sam kazala da je Lorenco doziveo transformaciju, ja sam i mislila na njegovo ponasanje na stazi i oko staze, odnosno ono sto nam pokazuje nakon zavrsetka same trke.
                                Sto se tice njihove privatnosti, to me nikada nije zanimalo. Ja samo dobro posmatram kakvo lice pokazuju, kada skinu kacigu.
                                Ali posto si jos isuvise mlad, mislim da bi tesko mogao da razumes o cemu govorim.
                                I jos nesto, bez uvrede, ali tesko se moze reci za Lorenca da je on taj koga treba voleti, a za druge navijati.
                                Treba voleti njegove voznje.I tu stati. Sve sto je vise od toga ne stoji.

Comment

Working...
                                X