Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Zabadanje zastave je Rossijeva ideja u chast Barry Sheena kad je zabo' broj 7 a skok u vodu i to bas u Jerez kad je Valentino smislio u Jerez prije 11 god da podje u WC, mislim malo je trulo ako cemo pravo al ajde ja sam Rossijevac pa sam neobjektivan.

Lorenzo gleda Tv, odlicno slavlje, Valentino svira violinu, Barry Sheen zastava rasirena, Robin Hood u Doningtonu. Kuglanje u Jerezu, Andjeo Rossi, Che Spectacolo...I scena na koju su mi suze posle Izvinite Sto Kasnim 2008, dan danas se najezim kad se sjetim onog sata sa brojem 8 i izvinite sto kasnim. Jos jedno mnogo mocno slavlje jeste Valetnino koji se ne odvaja lako od dijela svoje opreme kad je dosao u Mugello 2007, kad je odvozio trku protiv neprikosnovenog dukatija na pravcu kad su mu novinari svi rekli da njegovo srce vishe nije u MotoGp i da se samo vozika on je pobjedio i kacigu sa srcem bacio u publiku i kasnije izjava moje srce pripada vama....genijalan rossi.
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

i ja bih jamahu h5g6k8 i L.Lawliet je dobro rekao sve su to rosijeve ideje...
      <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
      *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
      *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
      LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
      Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
      JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Ducati boss confirms Rossi for 2011

Gabriele Del Torchio gives first official confirmation of Italian dream MotoGP team

DUCATI CEO Gabriele Del Torchio has confirmed Valentino Rossi will race alongside Nicky Hayden in the Malboro Ducati MotoGP squad from 2011.

Following one of the worst-kept secrets in MotoGP, Del Torchio confirmed Rossi&#039;s intentions to switch to Ducati in an interview with Cycle World magazine.

&quot;Nicky is a wonderful person and a great rider. This year, he greatly contributed to improving our Desmosedici racer. Next year, he and Valentino will hone the bike to its ultimate winning potential,&quot; said the Ducati boss.

Del Torchio also hinted the company will be seeking to replace Ducati&#039;s existing 1198 superbike, as he believed the iconic V-twin had reach the end of its development life: &quot;We knew that we were going to face a tough year in World Superbike. The new rules don&#039;t help; someone was allowed to bend them, and our 1198 has reached its ultimate potential. In two years, we shall be ready with our new 1200cc Twin.&quot;

Ako je verovati novinarima, ovo je prva zvanicna potvrda o Rosijevom prelasku u Dukati !!!

Comment

&#039;65slif jedva cekam sledecu sezonu h5g6k8
          <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
          *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
          *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
          LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
          Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
          JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Potvrdjeno je Rossi u Ducatiju sledece sezone... @R&amp;}*
            Rossijev klupski kolega sledece sezone ce biti Hayden a Stoner ide u Hondu.
            U kako ce biti zanimljivo sledece sezone.. +*@WT*48*
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg152159#msg152159 date=1280871760]
              Ne zaboravite poslije njegovog testa WSB motora Cal CrutchLow (Yamaha) je pobjedio u Superbike prvi put ove sezone ako se ne varam ispravice me Moto. I to dominacija na pol poziciji, dominacija u obije trke (wsb se voze dvije trke ne jedna za one koji ne znaju). Koincidencija? Ja ne vjerujem u njih.
              [/quote]

Da, prva i to dvostruka pobeda. Tačno da je Rosi doprineo (reports had suggested that the team had learned more from the few hours with Rossi than they had learned all year from current Sterilgarda Yamaha riders Toseland and Cal Crutchlow.) sagledavanju i rešavanju problema (over-agressive throttle response, excessive tyre wear and lack of rear grip.) kod Yamahe R1. Međutim Cal je probao Rosijev setup na rezervnom R1 u Petak na treningu ali nije išlo pa se vratio na svoj stari setup. Njegovom uspehu je doprinelo i hladnije vreme jer je zadnji pneumatik sve vreme imao jako dobar grip (za razliku od npr. vrelog Brna) a i Pirelli se vratio pređašnjoj seriji pneumatika jer su se mnogi vozači žalili (Biaggi recimo nije) na nedostatak gripa na novoj seriji.

Comment

16-year-old Elena Myers to ride Suzuki MotoGP bike

http://www.crash.net/motogp/pictureA.../1/photos.html

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=1368.msg152265#msg152265 date=1280930455]
                  16-year-old Elena Myers to ride Suzuki MotoGP bike

http://www.crash.net/motogp/pictureA.../1/photos.html
                  [/quote]

O njoj je Valentino pricao, mnogo je dobra.

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=1368.msg152264#msg152264 date=1280930098]
                    Da, prva i to dvostruka pobeda. Tačno da je Rosi doprineo (reports had suggested that the team had learned more from the few hours with Rossi than they had learned all year from current Sterilgarda Yamaha riders Toseland and Cal Crutchlow.) sagledavanju i rešavanju problema (over-agressive throttle response, excessive tyre wear and lack of rear grip.) kod Yamahe R1. Međutim Cal je probao Rosijev setup na rezervnom R1 u Petak na treningu ali nije išlo pa se vratio na svoj stari setup. Njegovom uspehu je dobrinelo i hladnije vreme jer je zadnji pneumatik sve vreme imao jako dobar grip (za razliku od npr. vrelog Brna) a i Pirelli se vratio pređašnjoj seriji pneumatika jer su se mnogi vozači žalili (Biaggi recimo nije) na nedostatak gripa na novoj seriji.
                    [/quote]

Predpostavljam da Valentinov setup nije bas idealan za druge vozace, to je rekao i onaj test vozac Yoshikava dok je Valentino bio povrijedjen. Kaze da motor koji je on testirao u fabrici i onaj koji je setupova Valentino su dvije razlicite price.
                    Znaci doprinio malo Valentino malo vise Cal. Sve u svemu zasluzeno.

A ovu objavu dok ne cujem od Valentina ne vjerujem u nju

Comment

Rossi: No Ducati deal yet
                      Rossi: A comedy statement from Ducati
                      The news follows a recent snippet published in The Motorcycle News surrounding Rossi&#039;s crew chief, Jerry Burgess, who claims he has no idea what Rossi&#039;s plans are for 2011.

Er, hello? Somehow we can&#039;t see Rossi leaving his trusted friend and championship-winning right-hand man out in the cold until the eleventh hour. Can you?

Come on Ducati: The game&#039;s up!

Comment

Na crash netu ima zvanicna objava od Ducatia u kojoj negiraju potpisivanje i da su njihove rijeci izvucene iz konteksta, znao sam ja. ^a%v ^a%v

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg152450#msg152450 date=1280991799]
                          Na crash netu ima zvanicna objava od Ducatia u kojoj negiraju potpisivanje i da su njihove rijeci izvucene iz konteksta, znao sam ja. ^a%v ^a%v
                          [/quote]

Ma to je sasvim normalno da ce da negiraju,jer jos uvek nemaju pravo i ne smeju nista da objave..O Rossijevom transferu znaju mozda jos petoro ljudi u njegovoj okolini.Cak i Rossi kaze da ce o tome da se cuje 15.08....Znaci da postoji nesto sto treba da se obelodani.A da transfer nije istina,on bi odmah izjavio da su to dezinformacije.
                          Takodje su Rossijevi navijaci nosili majice na kojima je pisalo WELCOME TO DUCATTI ROSSI!!!!

Samo ako je lud ostace u Yamahi..Bolje da ode bilo gde ,nego da ostane ovde gde su krajnje nekorektni prema njemu,umesto da mu se klanjaju.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg152164#msg152164 date=1280872417]
                            Zabadanje zastave je Rossijeva ideja u chast Barry Sheena kad je zabo&#039; broj 7 a skok u vodu i to bas u Jerez kad je Valentino smislio u Jerez prije 11 god da podje u WC, mislim malo je trulo ako cemo pravo al ajde ja sam Rossijevac pa sam neobjektivan.

Lorenzo gleda Tv, odlicno slavlje, Valentino svira violinu, Barry Sheen zastava rasirena, Robin Hood u Doningtonu. Kuglanje u Jerezu, Andjeo Rossi, Che Spectacolo...I scena na koju su mi suze posle Izvinite Sto Kasnim 2008, dan danas se najezim kad se sjetim onog sata sa brojem 8 i izvinite sto kasnim. Jos jedno mnogo mocno slavlje jeste Valetnino koji se ne odvaja lako od dijela svoje opreme kad je dosao u Mugello 2007, kad je odvozio trku protiv neprikosnovenog dukatija na pravcu kad su mu novinari svi rekli da njegovo srce vishe nije u MotoGp i da se samo vozika on je pobjedio i kacigu sa srcem bacio u publiku i kasnije izjava moje srce pripada vama....genijalan rossi.
                            [/quote]

Naravno da je trulo to sto Lorenzo bukvalno kopira Rossija,ali necu o njemu,stvarno nije toliko bitan da bi bio pominjan u postovima,bar sa moje strane.
                            Sto se tice slavlja,Rossi je proglasen za vozaca koji je najoriginalnije proslavljao svoje pobede u istoriji Moto GP-a...

Sto se tice sata stvarno je bilo dirljivo(SCUSATE IL RITARDO),xexe,neponovljivi Vale..Zatim proslava 9. titule sve zajedno sa kokoskom kojoj su stavili kacigu, i majicama (GALLINA VECCHIA),...Pa proslava 100-te pobede u TT Assenu prosle godine,sa posterom na kome su slike njegovih 99 pobeda...
                            Pa pre nekoliko godina je na proslavi jedne pobede obukao doktorski mantil i stavio slusalice...
                            Onda fazon sa policajcem koji ga zaustavlja i pise kaznu za brzu voznju...I jos mnogo nezaboravnih skeceva....

E a Jorge ne moze da glumi Nila Armstronga nikako,on moze da bude jedino Edwin Oldrin,jer ce uvek da bude &quot;drugi&quot;,u svemu.
                            Pozdrav (*#^R^

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg152159#msg152159 date=1280871760]
                              Lin Jarvis je izjavio jutros da jos nista nije potpisano, da se Furosava pita a Furosava je za Rossia. Zato jos nista nije objavljeno o prelasku u Ducati. Ja sam siguran i pisao sam o tome vec da on u ovoj pauzi putuje i do Bolonje a i bogme cini mi se da ce i u Holandiju dospjeti na dogovor. Kaze Jarvis da su ponudili neku cifru Rossiu al da na kraju Furosava odlucuje sto ce.

Koliko ja poznajem Furosavu taj ce prije lijevu nogu da okine nego da pusti Valentina iz Yamahe, al Rossi daje zadnju rijec.
                              Moze se lako desit da mu Ducati ponudi 12miliona da predje i da je to sve uredu, a Yamaha moze da podigne sa 9 koje je ponudila na jos dodatna 3 bez problema jer mu je to sadasnja plata. To bi vec bila teska odluka onda: Motor koji je vec pouzdan ili Motor koji treba da razvija al ima potencijala? Bas teska odluka.

Potpuno si u pravu,ali evo jos jednog argumenta da razvijenost motora i novac,Rossiju nisu dovoljni razlozi za ostanak.
                              Podseticu te razloga njegovog naprasnog napustanja VELIKE Repsol korporacije,posle osvojene sezone.
                              Arogantni Hondini inzenjeri i menadzeri izneli su velike zamerke Rossiju da njegov nacin proslavljanja pobeda ne prilici ozbiljnosti njihove fabrike. Takodje su mu zamerali sto potencira svog glavnog inzenjera,da ga prati iz tima u tim. Kljucni sastanak za potpisivanje ugovora pred novu sezonu,bio je obelezen velikim kasnjenjem vlasnika Repsol Honde, u tom trenutku Rossi donosi krunsku odluku da bezuslovno napusta tim,jer je to nepostovanje njegove licnosti.Ugovor ga je obavezivao da ne sme da sedne na motor druge firme,do 01.januara,kada je zvanicno zapoceo da testira Gauloisses Yamahu. Mislim da je ovo objasnjenje da pored novca i svega ostalog postoji i nesto sto se zove dostojanstvo(ali nikad arogancija),bar kada je rec o DOKTORU.

POZZ

Ja navijam za Ducati jer ima potencijala i moze izaci na dobro poslije svega, al to je veliko gatanje.

Yamaha mu je vec dva put okrenula ledja i ostavila ga na cijedilu mislim da ne treba vise da se vrace nazad.

Potpuno se slazem,a Furosava moze da kida sta god hoce.Ponizili su coveka koji ih je proslavio!!!Sram ih bilo.

Ne zaboravite poslije njegovog testa WSB motora Cal CrutchLow (Yamaha) je pobjedio u Superbike prvi put ove sezone ako se ne varam ispravice me Moto. I to dominacija na pol poziciji, dominacija u obije trke (wsb se voze dvije trke ne jedna za one koji ne znaju). Koincidencija? Ja ne vjerujem u njih.
                              [/quote]

Comment

Ja bih licno vise volela da se sve ovo nije dogodilo i da je Rosi ostao u Yamahi.Jednostavno, kad god cujem rec--Yamaha, ja odmah vidim i br. 46 zute boje na plavoj sasiji.
                                Medjutim, sada je to neizvodljivo. Samo moramo da stvari posmatramo malo i prakticno, bez emocija. Rosi je nesumnjivo najzasluzniji sto je Yamaha uzela toliko titula, sto je toliko popularna, ali celni ljudi kompanije moraju da misle i na sutra, kada se Rosi povuce. Ipak, kada je profit u pitanju, mesta za sentimentalnosti nema.Ovim ih ne branim i ne odobravam njihov postupak prema Rosiju, samo zelim da ukazem kako stvari funkcionisu u svetu biznisa, sto svi mi dobro znamo.
                                Opet, mozda i nije tako lose sto se Yamaha tako ponela pa Rosi odlazi u Dukati. Jer ako i sa tom fabrikom osvoji sampionat, a osvojice sigurno, onda ce i najvece neverne Tome, morati da priznaju da je najveci svih vremena.

Comment

Working...
                                X