Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Kada pocinje testiranje?Znam da je danas ali u koliko sati?Sto sam nestrpljiva :fc-[.
    Nego,slucajno sam,preko maila,saznala da Vesni ne radi forum.Zbog cega,nemam pojma,verovatno neka greska,problem...blabla pa bih zamolila ljude nadlezne za tu stvar da otklone kvar,rese problem ili sta vec (sto ovo zvuci bez veze ali znate na sta mislim) (*#^R^

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg119076#msg119076 date=1268909047]
      Kada pocinje testiranje?Znam da je danas ali u koliko sati?Sto sam nestrpljiva :fc-[.
      Nego,slucajno sam,preko maila,saznala da Vesni ne radi forum.Zbog cega,nemam pojma,verovatno neka greska,problem...blabla pa bih zamolila ljude nadlezne za tu stvar da otklone kvar,rese problem ili sta vec (sto ovo zvuci bez veze ali znate na sta mislim) (*#^R^
      [/quote]

Test je uveče po lokalnom vremenu..ne znam tačno kada počinje , a nemam vremena da guglam sada... znači, po našem vremenu od popodneva...

Comment

Jao,da,zaboravila sam da je u Qataru nocni termin.Hvala. (*#^R^

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg118852#msg118852 date=1268744193]
          Ljudi, skinuo ja lagunu pre jedno nedelju-dve i gledao sam 5/6 puta sigurno, naravno sa Tobijem i Džulijenom +*@WT*48* Evo zanimljivog komentara, spremaju se da počnu warm-up lap, i:
          Tobi: '' Casey Stoner has beaten the pole position record from last year in every single session so far (fp1,fp2,fp3,qual,warmup). Somebody asked him if he has any doubts, any worries about the race. The answer was single word: ''None...'' @(*6sd$% @(*6sd$% @(*6sd$%

Uh kako ga je Rosi nasankao tokom celog vikenda je prosto neverovatno, a posle i oni vezani padovi - nije ni čudo što ovaj još oseća posledice. ^*#(- ^*#(- ^*#(-

Evo jednog linka za torent, javite ako radi, ja skinuo odatle i šljaka odlično:
          http://www.btmon.com/Video/Unsorted/...i.torrent.html
          [/quote]

Radi al treba da mu da se skine u 3pm iako imam 3mb konekciju. Zato ne volim torente. .
          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg118973#msg118973 date=1268839273]
            [quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg118970#msg118970 date=1268834535]
            http://www.autosport.com/news/report.php/id/82195

Opet "ljupki" Stoner!
            [/quote]

Interesantno... da li ljudi iz Dukatija pokušavaju da prebace "teret" favorita na Rosija ? Ili pokušavaju da smanje psihički pritisak na Stonera ? Vrlo verovatno da su obe solucije u pitanju...
            [/quote]

Ma ovo je klasicno skidanje pritiska sa sebe i svog tima. Nista drugo nije u pitanju. Mada Valentino ne pada na ovakve gluposti tako da ne znam shto im je trebala ovakva izjava. Jedino mozda za narod koji nema pojma o Gp-u pa da njima prodaju ovo (njih je mnogo vise nego nas koji pratimo detalje). Svi mi ovdje znamo dok ne krene trka necemo znati ko gdje stoji, ovi testovi su samo bili da nam zagolicaju mastu a sto je najgore dolazi jos jedan (test) pa cje tek tu jad da nas ubija kad vidimo pozicije. Dvije nedelje do trke ce biti duze nego citav zimski odmor.
            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Evo neka vremena sa motogp.com ne ynam da li su konačna

The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
              As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
              From that stage there is no progress.

Comment

FIM ANNOUNCEMENT - Replacement of the Hungarian Grand Prix

Thursday 18th March

The Grand Prix of Hungary scheduled on September 19 is cancelled because the construction work cannot be finished on time. It will be replaced by the Grand Prix of Aragon at the reserve circuit of Motorland Aragon on the same date.

Date Grand Prix Circuit
                April 11th* Qatar Doha/Losail
                April 25th Japan Motegi
                May 2nd Spain Jerez
                May 23rd France Le Mans
                June 6th Italy Mugello
                June 20th Great Britain Silverstone
                June 26th** Netherlands Assen
                July 4th Catalunya Catalunya
                July 18th Germany Sachsenring
                July 25th*** United States Laguna Seca
                August 15th Czech Republic Brno
                August 29th Indianapolis Indianapolis
                September 5th San Marino & Riviera di Rimini Misano
                September 19th Aragon Motorland Aragon
                October 10th Malaysia Sepang
                October 17th Australia Phillip Island
                October 31st Portugal Estoril
                November 7th Valencia Ricardo Tormo - Valencia
                * Evening race
                ** Saturday race
                *** Only MotoGP class

Comment

Vremena - UPDATE
                  The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

Comment

[quote author=Srdjan Erceg link=topic=1368.msg119109#msg119109 date=1268932810]
                      FIM ANNOUNCEMENT - Replacement of the Hungarian Grand Prix +*@WT*48*
                      [/quote]

Comment

Ja sam očigledno glup dečko, ne znam tako da postavim sliku, jebiga ^*#(- Ja cenim da je još 10 min do kraja, Dovi konačno radi nešto, ali zato Spiz kida, dečko je opasan, impresivno nemam reči (mislim posle Rosija, naravno)

Comment

Odlican je Spies,svaka mu cast,Rossi najavljuje ultra dominantnu sezonu,drago mi je vidjeti da se Capirex dobro drzi,Honda solidna,daleko su oni od Yamahe i Dukatija,sta je sa Pedrosom &Q45q@%

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg119114#msg119114 date=1268935586]
                            Odlican je Spies,svaka mu cast,Rossi najavljuje ultra dominantnu sezonu,drago mi je vidjeti da se Capirex dobro drzi,a Honda solidna,daleko su oni od Yamahe i Dukatija.
                            [/quote]

Slažem se skroz, ovo skroz liči na sezone potpune dominacije Valentina, npr. 2005, ovolika prednost, još u testiranjima, je stvarno fantastično +*@WT*48* Ali Spizu stvarno skidam kapu, jeste da je celu sekundu iza Rosija, ali čovek ipak vozi privatnu mašinu, dok je Edwards čitave 0.4s iza njega. Hondi stvarno treba mnogo posla da sustigne Yamahu i Dukati, a sviđa mi se što je Suza tu u miksu. Ali šta je sa Hejdenom? Kao da nastavlja po starom

Moja greška, vozi se još sat vremena izgleda

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg119113#msg119113 date=1268935206]
                              Ja cenim da je još 10 min do kraja.
                              [/quote]Zar nije od 18h-24h ?

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg119115#msg119115 date=1268936240]
                                Ali šta je sa Hejdenom? Kao da nastavlja po starom.
                                [/quote]Izgleda da samo nekad zablista,kao na proslom testiranju,steta,ljudina od covjeka.

Comment

Working...
                                X