Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg118863#msg118863 date=1268750841]
    Da li neko zna, koja je to trka, odrzava se u Parizu, u kojoj ucestvuje jedan nas covek, zove se Perisic ili Pesic, nisam sigurna tacno.
    Na jednoj lokalnoj TV. Spektrum, su pricali o tome, ali nisam cula najbolje---guzva u kuci,
    [/quote]

Ne znam, ja nisam ništa čuo. Jel na 2 ili 4 točka? Verovatno je neki endurance race, trka izdržljivosti ili tako nešto, ili možda neki evropski šampionat. Stvarno ne znam &Q45q@%
    The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
    As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
    From that stage there is no progress.

Comment

Odlicna stranica za skidanje trka +*@WT*48*

Comment

O tome su govorili bajkeri iz Lazarevca, koji su osnovali svoj klub "La moto sport" (ima ih na guglu), i koji su pricali da ce ove godine, s obzirom da nema viza, motorima ici na motogp, u Madjarsku, brno (kako im zavidim) i u pariz, da bodre naseg jedinog predstavnika u moto sportu---na 2 tocka.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg118865#msg118865 date=1268751456]
          [/quote]

Vala jeste, thanks +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48*

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg118866#msg118866 date=1268751641]
          O tome su govorili bajkeri iz Lazarevca, koji su osnovali svoj klub "La moto sport" (ima ih na guglu), i koji su pricali da ce ove godine, s obzirom da nema viza, motorima ici na motogp, u Madjarsku, brno (kako im zavidim) i u pariz, da bodre naseg jedinog predstavnika u moto sportu---na 2 tocka.
          [/quote]

Nisam imao tu informaciju, onda je Le Mans u pitanju, jedina trka u Francuskoj. Svaka čast, želim im uspeh i da uživaju sa kraljevima vožnje!!!
          The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

I tata bi sine... +*@WT*48*

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg118865#msg118865 date=1268751456]
              [/quote]

Nisam znao za ovo ... extra koliko vidim +*@WT*48* &*%R*

Comment

Ljudi, jer se seća neko kad beše termin u Valensiji za Mekkoja i FB Corse da testiraju njihovu mašinu i trkaju se sa štopericom (da budu ispod 107%)? Ja mislim da je trebalo da bude ovih dana, ali ne mogu datum da se setim, možda će biti sutra. Jer zna neko tačno?

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg118871#msg118871 date=1268753208]
                  Ljudi, jer se seća neko kad beše termin u Valensiji za Mekkoja i FB Corse da testiraju njihovu mašinu i trkaju se sa štopericom (da budu ispod 107%)? Ja mislim da je trebalo da bude ovih dana, ali ne mogu datum da se setim, možda će biti sutra. Jer zna neko tačno?
                  [/quote]

Uh, ne znam tačno... ako nije već to i trebalo da bude krajem februara meseca... stvarno nisam siguran (%fsd%&j

Comment

Citala sam o tome, Sale, ali se ne secam datuma, a od ovih, tesko ces nesto saznati, toliko su uzbudjeni sto mogu da skidaju trke, sa stranice, koju si ti dao, da od srece, nista drugo ne znaju. h5g6k8

Comment

[/quote]
                      FB Corse to face MotoGP 'timing test'
                      FB Corse, which is planning to enter MotoGP with a three-cylinder motorcycle, has announced that it will test with new rider Garry McCoy at Valencia from March 15-17.

The first two days will be a normal private test to help development of the FB01, but the final day will see a visit by representatives of Dorna and IRTA to help establish if the machine and team is competitive enough for a place on the premier-class grid.

“On day 17th Dorna's delegate, Mr. Franco Uncini, will make the “Timing test” check, useful for the definitive FB Corse Team registration on the official entry list about the MotoGP World Championship,” said an FB Corse statement.

“An IRTA delegate, will be also in circuit to check the work of the team.”

Inmotec is the other new manufacturer hoping to enter MotoGP in 2010. The Spanish outfit is aiming to make its debut at the Grand Prix of Catalunya on July 4.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg118873#msg118873 date=1268753551]
                        Citala sam o tome, Sale, ali se ne secam datuma, a od ovih, tesko ces nesto saznati, toliko su uzbudjeni sto mogu da skidaju trke, sa stranice, koju si ti dao, da od srece, nista drugo ne znaju. h5g6k8
                        [/quote]Mislis sa stranice koju sam ja dao $%&5@$A

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg118874#msg118874 date=1268753580]
                          [/quote]
                          FB Corse to face MotoGP 'timing test'
                          FB Corse, which is planning to enter MotoGP with a three-cylinder motorcycle, has announced that it will test with new rider Garry McCoy at Valencia from March 15-17.

The first two days will be a normal private test to help development of the FB01, but the final day will see a visit by representatives of Dorna and IRTA to help establish if the machine and team is competitive enough for a place on the premier-class grid.

“On day 17th Dorna's delegate, Mr. Franco Uncini, will make the “Timing test” check, useful for the definitive FB Corse Team registration on the official entry list about the MotoGP World Championship,” said an FB Corse statement.

“An IRTA delegate, will be also in circuit to check the work of the team.”

Inmotec is the other new manufacturer hoping to enter MotoGP in 2010. The Spanish outfit is aiming to make its debut at the Grand Prix of Catalunya on July 4.
                          [/quote]

Baš tako, znao sam da je ovih dana, ali čudno što nema nikakvih vesti (%fsd%&j Nemoj da je ceo taj projekat totalni promašaj, pa da se ne izblamiraju &%@5w8&* Ne znam, da sačekamo sutra da vidimo taj ''official'' dan, ali ipak trebalo bi da ima nekih vesti. Ovako je stvarno sumnjivo (%fsd%&j #^GH*#

Comment

Da, izvini, Ferari, ali si stvarno pronasao dobru stranicu.
                            http://betting.gamingsupermarket.com...llow-in-motogp

Malo Stonera, za promenu.

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg118860#msg118860 date=1268748894]
                              Da, da.... bilo je pitanje da li ima ikakve sumnje da neće pobediti u toj trci ? A odgovor je bio to što si pomenuo... $#^%RT
                              Ali Rosi je ako se sećaš prepustio tu ulogu Kejsiju, jer je pre trke rekao novinarima:
                              Da li imam šanse da pobedim ? Da, dajte mi pištolj da upucam Stonera h5g6k8 @(*6sd$% Ili da ostane na startu jedno 30-ak sekundi, možda ću uspeti da pobedim *T_*@SR ...
                              A onda ... &*%R*
                              [/quote]

Ljudi, da se ne lažemo. Rosi je izmislio tu pobedu. Nije bilo nikakve šanse da pobedi bez čuda, ali stvarno ga to i čini toliko velikim vozačem. Čekate prosto kada će se to nešto desiti, šta god to bilo. Nijedan drugi vozač to nema. Bar ne u toj meri. Dakle, ako je 12. pet krugova pre kraja i dalje gledate gde je.

Kao što rekoh, imam osećaj da je čistom snagom volje izmislio pobedu i ostvario je. kejsi je bio neverovatan celog vikenda. Sekundu po krugu brži od svih u svim treninzima, čak su i Mudi i Rajder govorili da je samo pitanje kolika će biti njegova prednost na kraju. Niko nije očekivao ono što smo videli. Da, osećalo se da će biti posebna. Posle dva kruga (evo naježio sam se), ako ne i ranije, pisalo je na trci "ZA PAMĆENJE". Urlao sam da je svi snime, na kom god jeziku, samo da je imaju i čuvaju, jer je ta trka opis onog najlepšeg i najuzvišenijeg u moto sportu, bilo kom. Možda se Kejsi ljutio na kraju, ali bilo je to tough race for tough riders - dame izvinite, ali prava muška trka... Uf, srce da ti stane. Barselona prošle godine takođe. Samo što je to bilo potpuno drugi razvoj priče. Mislim da sam čučao ispred stola tokom te trke i samo očima virio, čekajući napad i ludnicu. I kakva je to ludnica bila. Mislio sam da ću srušiti kabinu.

Comment

Pa Srdjane, osecaj te ne vara. Vece pred trku, dok je obilazio stazu, i "trazio" gde sve moze da obidje Stonera, on je i kazao tako nesto: Idem na pobedu, ma po koju cenu. Pitanje zivota ili smrti"

Comment

Working...
                                X