Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Kod mene ne sljaka,jos uvek

Comment

Probao sam, nesto nece Gde tacno da kliknem
      Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

Probajte sad, da li radi.

Comment

RADI [img][/img]
          Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg114930#msg114930 date=1266068934]
            Steta.Propustice testiranje u Sepangu.Valjda ce biti spreman za Losail.Valjda ce uspeti da nadoknadi.
            [/quote]

Nemoj da se plasis bice taj spreman, jos ce to nazvati herojskim djelom. Znash Valentino od pocetka karijere nije trku propustio. A niko ga ne dize u nebesa zbog toga. Al zato kad se ovaj vrati povrijedjen e on je heroj. Zna da bude jako iritantno. Pride, nikako ga ne volim!
            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg114954#msg114954 date=1266078531]
              Bilo pa proslo, ali moram nesto da kazem, jer sam spomenut...Vezara i ja smo predlozili Ferrariju (sad VR46) da obrise podforume, jer najvise postova stavljamo na osnovnu stranicu (cak i klipove i slike iako je bilo podforuma i za to), a u poslednjih nekoliko stranica takvog foruma bilo je zaista mnogo postova koji nisu imali ama bas nikakvu vezu sa Moto GP-jem (sto kaze VR 46 - od uspavanki do kuguarizma). Ja ne kazem da ne treba ubacivati i to u ovu raspravu, ali naravno sa odredjenom merom, a ne mi smo bukvalno ispostovali 3 stranice za redom ne pominjuci nikakvu temu vezanu za moto sport. I zato je Ferarri s' pravom i opravdano izbrisao neke postove i podforume i ima moju apsolutnu podrsku za to sto je uradio. Sale 46 - verovatno ces se sloziti sa mnom da je to bio ispravan potez, jer tu je vec zaista doslo do sranja nevidjenih. OK ako otvorimo neki podforum u okviru Moto GP-ja sa nazivom - Razno, a ponavljam da naravno kroz razgovor uleti i nesto sto nema veze sa vezom, ali to ne treba siriti u neslucenim razmerama.
              [/quote]
              The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
              As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
              From that stage there is no progress.

Comment

• The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                From that stage there is no progress.

Comment

• [/quote]

Moja greska. Ispravljeno @(*6sd$%

Comment

To o cemu je Lawliet sve vreme pricao sa ispostavilo kao tacno i svaka mu cast na tome... ali ako situacija bude takva da Lorenzo povrati svoje samopouzdanje, kao iz 250, mislim da bi u tom slucaju vozio mnogo konstantnije na vrhunskom nivou...
                    Potpuno druga stvar je da li ce mu doktor dozvoliti da povrati to samopouzdanje... Blizi sam tome da se to nece desiti ali Valentino nije svemoguc, jako je blizu toga +*@WT*48*, ali ima i on svojih "ustao sam se na levu nogu" dana $%&65%. jako mi se dopadaju ove animacije... '65slif *T_*@SR *YRFR(* /6%^JH
                    Vec sam o ovome govorio... Lorenzo mi se od svih Rossijevih rivala najvise dopada, Gibernau je bio izvrstan vozac ali je i njemu, po malo, kao i Stoneru uvek bio kriv neko drugi... Horhe ima takav stav koji, cini mi se, niko od prethodnih Rossijevih ljutih rivala nije imao... A to je, uciti iz svojih gresaka, uvaziti da je Rossi najbolji ali ne znaci da je nepobediv, i mozda najvaznije, uciti od Doktora. Horheove "mind games" su superiorne u odnosu na Rossijeve bivse rivale, a jako lice na samog doktora... (#&#RY

Comment

• Comment

A Stoner (%fsd%&j

$#^%RT

Comment

Stoner.... ne znam,pobegne na pocetku.Odlican vozac ali prednost dajem Lorenzu kada su borbe u pitanju.

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg115215#msg115215 date=1266171151]
                            Stoner.... ne znam,pobegne na pocetku.Odlican vozac ali prednost dajem Lorenzu kada su borbe u pitanju.
                            [/quote]

Ma salim se h5g6k8

Comment

Znam i zbog cega.....veruj mi l5'%9

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg115214#msg115214 date=1266170976]
                                A Stoner (%fsd%&j

$#^%RT
                                [/quote]
                                Nikako ne smemo zaboraviti na Stoner-a, a to smo videli u poslednje tri trke... Realno je on bio najdominantniji. On kada vozi skoncentrisano, vozi savrseno, bez greske, sto smo videli 2007-e... Ali kada mu neko smeta, stvar se u potpunosti menja... (#&#RY *#AI&D.
                                Bilo bi jako osvezavajuce kada bi videli dominantnog Pedrosu ove godine, sto i nije nemoguce... '65slif Cini mi se da je vecina nas vec izgubila nadu da Dani moze nesto vise da uradi, ali mu je ovo poslednja sansa da Hondi dokaze da je bilo vredno ulagati u njega... u suprotnom cistka :.8-]
                                Poceo sam da uklapam pricu sa smajlicima a ne smajlice sa pricom. S tim u vezi :fc-[ *YRFR(*

Comment

Working...
                                X