Prenose se prve dve tekme kol'ko ja znam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Preseason 2013-2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
-
Pardon, mislio sam da igraju samo Heat i Bulls-i, pa posle tekma sa zapada, nisam video da igra i Orlando. Mislio sam na obe tekme TNT doubleheader-a.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Топ 5 играча са највише поена у просеку у овим припремним утакмицама:
1) Кевин Дурент, Оклахома (22.2)
2) Дерик Роуз, Чикаго (20.7)
3) Бредли Бил, Вашнгтон (20.7)
4) Демијен Лилард, Портланд (20.3)
5) Ентони Дејвис, Њу Орлеанс (19.9)
Драго ми је што ови клинци доминирају, и што Ружа показује да ће да настави тамо где је стао ономад.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostOladipa Orlando forsira na mesto plejmejkera. Ne očekujem da će baš da pokida ovu sezonu, ali vredi ga gledati sigurno.sigpic
Comment
-
Cela ekipca je meni jako gotivna. Veliki broj ekstra talentovanih mladih igrača. Biće jako fin Orlando kroz koju godinu, samo da održe jezgro, i da se naravno ekipica gradi oko Oladipa. Planiram ove sezone da pored Bulsa akcenat bacim na te neke ekipice tipa Vašington, Orlando, Nju Orlins.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Na Pelikane treba obratiti posebnu paznju. Imaju stvarno dobar tim, mada je zapad pretrpan kvalitetom pa ce im trebat dosta da napreduju da bi ozbiljnije racunali na njih. Samo da Davis napreduje onako kako se ocekuje i blizu su oni da budu ozbiljni.sigpic
Comment
-
Ako Gordon ostane zdrav i Tyreke se sjeti kako je igrao u sezoni 2009/10 mogu do plejofa.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Ja bih rekao da vise to zavisi od Davisa i Holidaya. I cini mi se da im je odbrana jos tanka kao i prosle sezone, trebace njima dosta. Ali da su zanimljiv tim za gledanje, to je sigurno.sigpic
Comment
-
Da je istok u pitanju, dao bi im sve šanse da se domognu plejofa. Ovako... Mada, nikad se ne zna. Vidiš ovu statistiku što je postovao Ukica, nema zezanja sa Dejvisom. A i svi pišu da je čovek nenormalno napredovao, van svih očekivanja. A i očigledno je da su predodredili klub njemu, tako da im je on #1. Samo da ga ne ometu neke povrede ove sezone. Čovek će još više da napreduje.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostDa je istok u pitanju, dao bi im sve šanse da se domognu plejofa. Ovako... Mada, nikad se ne zna. Vidiš ovu statistiku što je postovao Ukica, nema zezanja sa Dejvisom. A i svi pišu da je čovek nenormalno napredovao, van svih očekivanja. A i očigledno je da su predodredili klub njemu, tako da im je on #1. Samo da ga ne ometu neke povrede ove sezone. Čovek će još više da napreduje.sigpic
Comment
-
Slažem se sa tobom da će odbrana biti problematičan deo ekipe. Mada, Pelikani su imali dobru predsezonu iza sebe. 7:1 skor i jedini poraz su doživeli od Majamija. U 8 utamica dozvoljavali su u proseku 94.5 poena a ubacivali 101. Ofanzivno više nego dobro. Ipak, ponovo, to je predsezona, a regularni deo je nešto drugo.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment