Aj napravi neki logo SK ako imas 15 min
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Novi vizuelni identitet Sport Klub kanala
Collapse
X
-
Malo me to tvoje podseća na moj D3 V2.0...
Ma kažem igrala se deca, mada su sada i popravili...
Ali ove zagrade.. ne razumem... one mi posebno bodu očiLast edited by miloolja; 23-09-13, 22:50.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Problem je sto se kod nas ne shvata koliko je zapravo bitna ta citava prica oko
vizulenog indetiteta, i da on zapravo mora pratiti filozofiju brenda, a ne obratno.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostA zamisli da RTS napise radio - televizija Srbije, RTCG radio - televizija Crne Gore ili HRT radio - televizije Hrvatske. Skracenica je ok jer svako zna na sta se odnosi i kako se kanali zovu, problem je ispod, direktno i live.
Comment
-
Sad će, čim vidi novi logo Sportkluba, i Eurosport da promijeni...
P.S. Velika imena tesko, izuzetno tesko ili nikako, mijenjaju svoj logo, pa to je zastitni znak po kome se kompanija prepoznaje... Logo mijenaju mali i provincijalni brendovi... a mislim da to sportklub nije, zato nije ni smio da napravi ovu budalastinu, pogotovu sto je ovo puno gore resenje...Last edited by istok; 26-09-13, 19:21.
Comment
-
Pokušao je i Pink sa promjenom prije neku godinu, pa su se pokajali posle mjesec dana, nadam se da će i ovi moji omiljeni kanali tako postupiti...
Večernje Novosti su prije 60 godina na kalupu od kartona napravile logo i ne mijenjaju ga... To su ozbiljne kompanije...
Comment
Comment