Smanjiti logo da ne zauzima toliko od ekrana, ne najavljivati prenose ispod istog jer nismo retardi i pomeriti isti do kraja na svim SK HD kanalima, skroz u ugao, kao na SK HD.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Novi vizuelni identitet Sport Klub kanala
Collapse
X
-
Originally posted by Peppino View PostSmanjiti logo da ne zauzima toliko od ekrana, ne najavljivati prenose ispod istog jer nismo retardi i pomeriti isti do kraja na svim SK HD kanalima, skroz u ugao, kao na SK HD.винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!
Comment
-
Сајт сад стварно изгледа лепо али програмска шема је и даље ужасног квалитета, посебно фонт и преглед исте.
Ове најаве за утакмице су одличне, коначно мало лепши квалитет најава!Vegetarian stuff is wrong ! You're supposed to eat the cows. They're big, lumbering, stupid things...They'd be everywhere if we didn't eat them.
Comment
-
Пре више од две године сам ово предложио. Честитам управи "Спорт клуба" што је брзо реаговала.
Значи, 2. тачка је одрађена у најбржем могућем року.
Такође, допуњујем 3. тачку. Сагласан сам са чланом који је написао да је непотребно стално обавештење шта следи. Много је паметније да се, на одређени временски период, појави најава у спрези са логом (као на Еуроспорту).
За сваку промену треба времена да се навикнемо, али сам сагласан да је лого могао много боље да се одради.
Comment
-
stvarno kakav logoНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostСад сам чекирао, зависи од теме, мени на овој обичној теми стоји све исто, док је на некој од осталих убачен овај нови "Супермен" лого СК-а који ми је очајан да додам, баш онако неоригиналан и јефтин.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostСад сам чекирао, зависи од теме, мени на овој обичној теми стоји све исто, док је на некој од осталих убачен овај нови "Супермен" лого СК-а који ми је очајан да додам, баш онако неоригиналан и јефтин.
hahaha znaci i tebi lici na to,bas neorginalno slazem se...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View Posthttp://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1097911
hahaha znaci i tebi lici na to,bas neorginalno slazem se...
Отприлике овако
Spoiler
Comment
Comment