Mislim da koristi NFS Underground precice
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2013 FORMULA 1 SINGTEL SINGAPORE GRAND PRIX
Collapse
X
-
Raikkonen je danas bio očajan sa razlogom. Imao je problema s leđima još od petka. Priklješten živac ili tako nešto.
A šta reći za Fetela. Ko god i dalje sumnja da je on šampion samo zbog Red Bulla, neka skine F1 sezone 2007 i 2008. pa nek gleda njegove trke. Verovatno sam jedan od retkih ne-Nemaca kojem je Fetel još onda bio drugi omiljeni vozač.Last edited by MarkedOne8; 21-09-13, 22:43.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostSteta sto je vec sezona gotova,nije kao 2011 ali priblizno .Fuj,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Ne znam sta mi je gore,meni je ova nekako gora.Jer se 2011 vidjelo od pocetka da ce biti one-man show i svi smo to prihvatili odmah i ja pola trka nisam ni gledao.Ove godine je vecina bila ubjedjena da ce doci promjena i opet energetski napitak osvaja titulu
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostNe znam sta mi je gore,meni je ova nekako gora.Jer se 2011 vidjelo od pocetka da ce biti one-man show i svi smo to prihvatili odmah i ja pola trka nisam ni gledao.Ove godine je vecina bila ubjedjena da ce doci promjena i opet energetski napitak osvaja titulu
Originally posted by Vanja #66 View PostNamestio Bernie, nista cudno...,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
Sledece godine Pirelli namerava da napravi kamenje, dosta im je zafrkancije sa ovim stvarima... Ja imam neki jak osecaj da ce Mecka da izdominira sa Hamiltonom bas opako sledece godine, zbog motora naravno. A za Brawna smo utvrdili da ima neke kompromitujuce slike Bernija, moguce da je nasao neke slike sa zidova na kojima Bernie podmicuje mamute da ispadne da ih je ulovio, pa ga ucenjuje njima...
Comment
-
kakav start AlonsaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Di restaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Imam osjecaj da su se Vettel,Rosberg i Hamilton zahebali,na starim su gumama i ne vjerujem da ce moci da se odlijepe od Alonsa a posljednjih 15/20 krugova nece biti dovoljno da se nadoknadi 20sec koliko ce imati zaostatka iza Alonsa kad izadju iz boxa.Vettela jedinu mogu Mercedesi da spase kocenjem Alonsa.
Comment
Comment